Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Срамотно полувреме..

Немамо плејмејкере,очајна одбрана,кад додаш да се њима дозвољава више контакта,ми сваки кош порађамо,они лагано..Ова завршница је показала Звездино лице свих ових година..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Друго полувреме још горе..Још гора одбрана,још гори напад.. А Сферопулос потпуно све промашио..Буквално не зна шта да ради..

Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:Друго полувреме још горе..Још гора одбрана,још гори напад.. А Сферопулос потпуно све промашио..Буквално не зна шта да ради..

Након овог..Избацио Даума и Јага..Коди постао агресиван у нападу,Неда све погодио..Одбрана била врхунска у добром делу преокрета..На крају изрударисмо победу..

Недостаје 4,Јаго није за ЕЛ и Плавшић мора много боље на 5..

Korisnikov avatar
By Zex88
Какав скандал од игре у Сплиту.. До сада,15 мин добре кошарке у Паризу,остало је срамотно..

Korisnikov avatar
By Zex88
Може ли Сферопулос да добије отказ пре краја меча? Овакве петорке и игра је благо речено за минимално отказ..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Ovo je teška bruka. Prvo izvikani Dubai, sad poluamaterski Split.
Али Сферопулос се дере играјте одбрану и остави истих 5 и буквално ниједан напад нисмо одбранили..

Јаго је озбиљан клс играч,само ме нервира својом дивљином..Буквално минус од играча..

Ух,како су ме изнервирали сви.. А поготово тренер..

Korisnikov avatar
By Gaja
Jago ocaj zadnje dve utakmice. Kad je u najboljoj formi on je za 10-15min u EL. Izgleda da ce opet Teo da igra vise nego sto je planirano na pocetku sezone.
Verujem da ce se sve srediti vremenom, prosle godine Partizan je stucao u ABA pa igrao finale.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mislim da ste večeras na 50-50 što se tiče utakmice, jeste da se predstavlja kao da imate nešto gori ritam, ali i vi i oni ste vezali 2 poraza u prvenstvu, a imate po 1-0 u EL... Mislim da će Janis da skrati rotaciju, tj. da mora da je skrati, te da će Nedović, CMM, Teo, Kenan, Dobrić, Kalina, Rokas, Luka i Džoel, da iznesu celu utakmicu, možda neki minuti za Dedu i Plavšu, ali Daum i Jago moraju biti klupirani. Mislim da ovaj core koji sam naveo treba da igra i da će oni uz punu Arenu mnogo lakše uhvatiti zalet i uz taj nalet slomiti protivnika. Ipak vi imate više iskusnih EL igrača od Baskonije i ja vam dajem prednost zbog domaćeg terena.

Po mom mišljenju Dobrić treba da dobije malo više vremena, s obzirom da je dečko odigrao odlične OI i da je pun samopouzdanja. Ono što je sigurno da će CMM biti samo bolji vremenom, kao i Kenan, uostalom tu će sad biti i Teo. Ono što sam najavljivao prošle godine, da će Nedović da eksplodira kod Janisa, se i ostvarilo, prosto Janis voli takav tip igrača, a Nemanja kada se upali, kao u Parizu, može da bude vrlo ozbiljna pretnja.

Ne sviđa mi se ovo kad se EL igra sredom, a da nije duplo kolo...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20
ABA fantasy

Bogami u ovom kolu derbi, namerio sam se na &Scaro[…]

Fudbal

Како једна ситна гурка судија може да преломи ме[…]