Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Uto Okt 01, 2024 9:57 pm
MileBL napisao:Mislim da ce iz sjenke i dalje upravljati klubom

Sta radi ovaj Drcelic, cime se bavi, ima li kapacitet da samostalno upravlja klubom?
Власник је ,,Concord Westa".. Грађевинска фирма.. Једна од јачих. Тако да капирам да може и клуб да води..Кључно је да се доведу добри људи за спортски сектор.. А могао би и халу да направи Slika

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Dobri ljudi u karakternom smislu ili u sportskom smilu? Čudno mi je da Rakočevića nisu doveli dok je NČ bio tu, on mi je nekako dovoljno veliko ime u Evropi koje bi moglo da ima uticaja i kontakta, no videćemo. Mislim da je neobziljno da je Davora zamenio ovaj lik što vodi instagram stranicu, od tada mislim da je i NČ prestao da radi posao na max, sem zadnje 3 godine kada ga je dolazak Žoca uzdrmao.

Spremalo se dugo ovo u KKCZ, ovo je sad konačno prepuštanje kluba braći, a NČ dobija svoje ima FMP i predsednik je KSS.

Ne volim NČ, ali je on i gospodin i doktor nauka za bilo koga ko može doći od ove SNS bagre na čelo kluba, samo pogledajte kako plitko padne presađeni limar iz okoline Čačka kad god uđe u prepucavanje saopštenjima. Ako je nešto NČ je sposoban i školovan i kao takav jeste podoban u sportu, ali ja ga na čelu KSS nikad ne bih voleo. Njegovo u KKCZ je gotovo i mislim da se on više neće ni petljati niti ga zanima, što pokazuje i ovaj prelazni rok ako mene pitate, jer je treneru data sloboda da dovede koga hoće.
Korisnikov avatar
By milica
Salvatore Guliano napisao: Sre Okt 02, 2024 12:33 pm Spremalo se dugo ovo u KKCZ, ovo je sad konačno prepuštanje kluba braći, a NČ dobija svoje ima FMP i predsednik je KSS.

Ne volim NČ, ali je on i gospodin i doktor nauka za bilo koga ko može doći od ove SNS bagre na čelo kluba, samo pogledajte kako plitko padne presađeni limar iz okoline Čačka kad god uđe u prepucavanje saopštenjima. Ako je nešto NČ je sposoban i školovan i kao takav jeste podoban u sportu, ali ja ga na čelu KSS nikad ne bih voleo. Njegovo u KKCZ je gotovo i mislim da se on više neće ni petljati niti ga zanima, što pokazuje i ovaj prelazni rok ako mene pitate, jer je treneru data sloboda da dovede koga hoće.
Ima smisla.
Vrti se veći državni novac u Zvezdi i Partizanu nego u KSS, pa bi u oba kluba SNS sigurno hteo direktniju kontrolu...
Ne bi me čudilo da određeni procenat tog novca misteriozno nestaje...
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим на спортски и организациони део..Препуцавања ме не занимају..

Желим да гледам квалитетну кошарку и квалитетан рад..

Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Okt 02, 2024 12:33 pm
Zex88 napisao: Uto Okt 01, 2024 9:57 pm
MileBL napisao:Mislim da ce iz sjenke i dalje upravljati klubom

Sta radi ovaj Drcelic, cime se bavi, ima li kapacitet da samostalno upravlja klubom?
Власник је ,,Concord Westa".. Грађевинска фирма.. Једна од јачих. Тако да капирам да може и клуб да води..Кључно је да се доведу добри људи за спортски сектор.. А могао би и халу да направи Slika

Dobri ljudi u karakternom smislu ili u sportskom smilu? Čudno mi je da Rakočevića nisu doveli dok je NČ bio tu, on mi je nekako dovoljno veliko ime u Evropi koje bi moglo da ima uticaja i kontakta, no videćemo. Mislim da je neobziljno da je Davora zamenio ovaj lik što vodi instagram stranicu, od tada mislim da je i NČ prestao da radi posao na max, sem zadnje 3 godine kada ga je dolazak Žoca uzdrmao.

Spremalo se dugo ovo u KKCZ, ovo je sad konačno prepuštanje kluba braći, a NČ dobija svoje ima FMP i predsednik je KSS.

Mislim da ne treba da bude dobar covjek ni u karakretnom ni u sportskom smislu, treba da bude dobar u organizacionom i da donese pare. Nas je problem sto se Covke volio za sve pitati, pa nije ni ostavio neki izgradjen sistem u smislu da je jasno odvojen organizacioni od sportskog sektora.
Vidjecemo kako ce biti dalje, sigurno je da ce biti vise para, cak mislim da bi i sa isto para finansijski mogli da budemo i konkurentniji jer ne moze me niko ubijediti da stari lisac nije uzimao dobar dio kolaca. Ali sa druge strane, ne vjerujem da mozemo napredovati kao klub sa ovim SNS novim biznismenima. Hajde daj da me razuvjere i dignu klub na visi nivo :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Oke, nisam hteo da potpaljujem vatru, samo ističem svoje opažanje činjeničnog stanja u KKCZ.

Što se tiče sportskog direktora za koga biste vi bili? Eto ja bih predložio Rakočevića.

Davor je radio odličan posao npr. ali to je tada bila organizovana struktura prebačena iz FMP-a, ta ekipa sa Radonjićem na mestu trenera, Čovićem kao predsednikom i Davorom kao GM je imala odlične rezultate i radila fin posao. Neki će reći bilo im je lako da ga rade kad nije bilo konkurencije... Posle njegovog odlaska mislim da je neozbiljno što nije doveden neko od bivših igrača, evo Bjelica postao sportski direktor u Baškeršehiru, a mogao je kod vas to biti, ali jasno je bilo da KKP spao na niske grane i da nije opasnost, jasno je bilo da će NČ izaći, pa se onda nije toliko ni cimao pretpostavljam. Zadnje 3 godine kako se vratio Željko i agent se reaktivirao i ne da ništa da se prepusti slučaju.

Elem, ja bih Tea stavio npr. nakon što se penzioniše, mada ne znam koliko je on zainteresovan za tako nešto.

Kako god, dolazi novi talas, a prvi korak je utakmica sa Parizom koja mora da se dobije i koja je užasno bitna i za timsku energiju, samopouzdanje, za navijače, ali možda najviše i za trenera. Mislim da možete da ih dobijete, nisu oni ništa spec divljaci, a sa takvima ste uvek znali prethodnih godina.
Korisnikov avatar
By Zex88
Искрено не знам.. То што је неко био врхунски играч,апослутно не мора да значи да ће бити добар тренер/спортски радник.
Korisnikov avatar
By skeske
Bas se plasim danasnje utakmice. Bukvalno nam prvo i drugo kolo odlucuju put u EL. Ako krenemo sa dvije pobjede, atmosfera, samopouzdanje, hajp ide na gore. Ako prvu ispusimo, druga ce biti pod moranje, nervoza, a ako nam se podrepi, ide sranje...
Korisnikov avatar
By Zex88
skeske napisao: Pet Okt 04, 2024 11:01 am Bas se plasim danasnje utakmice. Bukvalno nam prvo i drugo kolo odlucuju put u EL. Ako krenemo sa dvije pobjede, atmosfera, samopouzdanje, hajp ide na gore. Ako prvu ispusimo, druga ce biti pod moranje, nervoza, a ako nam se podrepi, ide sranje...
Суди Ана Пантер, губимо 5.
Korisnikov avatar
By Zex88
Онако први утисак,не зна се ко је гори,Коди или Јаго..

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19
NBA

Mislio sam da je ovaj rumunski Slavko Vrane&scaron[…]

Svaštara

BS :romance-heartbeating: krenuo žestoko na Vučić[…]