- Sre Okt 02, 2024 12:33 pm
Spremalo se dugo ovo u KKCZ, ovo je sad konačno prepuštanje kluba braći, a NČ dobija svoje ima FMP i predsednik je KSS.
Ne volim NČ, ali je on i gospodin i doktor nauka za bilo koga ko može doći od ove SNS bagre na čelo kluba, samo pogledajte kako plitko padne presađeni limar iz okoline Čačka kad god uđe u prepucavanje saopštenjima. Ako je nešto NČ je sposoban i školovan i kao takav jeste podoban u sportu, ali ja ga na čelu KSS nikad ne bih voleo. Njegovo u KKCZ je gotovo i mislim da se on više neće ni petljati niti ga zanima, što pokazuje i ovaj prelazni rok ako mene pitate, jer je treneru data sloboda da dovede koga hoće.
Zex88 napisao: ↑Uto Okt 01, 2024 9:57 pmDobri ljudi u karakternom smislu ili u sportskom smilu? Čudno mi je da Rakočevića nisu doveli dok je NČ bio tu, on mi je nekako dovoljno veliko ime u Evropi koje bi moglo da ima uticaja i kontakta, no videćemo. Mislim da je neobziljno da je Davora zamenio ovaj lik što vodi instagram stranicu, od tada mislim da je i NČ prestao da radi posao na max, sem zadnje 3 godine kada ga je dolazak Žoca uzdrmao.MileBL napisao:Mislim da ce iz sjenke i dalje upravljati klubomВласник је ,,Concord Westa".. Грађевинска фирма.. Једна од јачих. Тако да капирам да може и клуб да води..Кључно је да се доведу добри људи за спортски сектор.. А могао би и халу да направи
Sta radi ovaj Drcelic, cime se bavi, ima li kapacitet da samostalno upravlja klubom?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Spremalo se dugo ovo u KKCZ, ovo je sad konačno prepuštanje kluba braći, a NČ dobija svoje ima FMP i predsednik je KSS.
Ne volim NČ, ali je on i gospodin i doktor nauka za bilo koga ko može doći od ove SNS bagre na čelo kluba, samo pogledajte kako plitko padne presađeni limar iz okoline Čačka kad god uđe u prepucavanje saopštenjima. Ako je nešto NČ je sposoban i školovan i kao takav jeste podoban u sportu, ali ja ga na čelu KSS nikad ne bih voleo. Njegovo u KKCZ je gotovo i mislim da se on više neće ni petljati niti ga zanima, što pokazuje i ovaj prelazni rok ako mene pitate, jer je treneru data sloboda da dovede koga hoće.