Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
horog napisao:Cije drzavljanstvo ima igrac Bilbao Marko Todorovic?
On je Djetic valjda..
Korisnikov avatar
By Jomer
Zeljko betonirao Bjelicu za klupu, nije odigrao dva puta odbranu, prodrao se uz ono alo bre :D izmenio ga i vise ga nije uvodio
Korisnikov avatar
By gramada
Jomer napisao:Zeljko betonirao Bjelicu za klupu, nije odigrao dva puta odbranu, prodrao se uz ono alo bre :D izmenio ga i vise ga nije uvodio

Cudno malo radi izmene Zoc citave utakmice, Bjelica igrao drugo poluvreme skoro celo postigao 11 poena i 9 skokova, Veseli igrao smao prvo mislim da je dao 13 koseva, Bogdan briljirao 19 poena i jednu trojku sa 10 metara. Pobedio fener 73-61
Korisnikov avatar
By Peja
DArio navodno napusta A.E.?

PP znas li sta vise?
Korisnikov avatar
By dovlimir
nijesam subjektivan, ali mislim da je Bogdan prerastao i Evropu. ne govorim to samo na osnovu današnjeg meča, nego i protiv San Antonia... sad će neko reći protiv SA nije odigrao ništa specijalno, ali iz svakog poteza tog momka bukvalno izbija klasa. Bogdan od prije 2 godine i ovaj današnji su neuporedivi. danas je igrao sve od 1 do 3. svaka čast svim Fenerovim bekovima, ali mislim da je nivo iznad. imaće naravno ove sezone i dosta loših mečeva, ali klasa se vidi iz aviona. isto mislim i za Tea.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:DArio navodno napusta A.E.?

PP znas li sta vise?
Daj molim te nemoj vise da pijes skracenice. Uvek moram da razmisljam na koga mislis. :D Ovo A.E. nikad ne bi pogodio da nisi napisao sta je sa Saricem. Pre sam pomislio da je to Armani.
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:
Peja napisao:DArio navodno napusta A.E.?

PP znas li sta vise?
Daj molim te nemoj vise da pijes skracenice. Uvek moram da razmisljam na koga mislis. :D Ovo A.E. nikad ne bi pogodio da nisi napisao sta je sa Saricem. Pre sam pomislio da je to Armani.
Ni ti nemoj vise da pijes :lol:

Doduse bitna je razlika izmedju AE i EA
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
dovlimir napisao:Novica igra kao zmaj :clap:
Iskren da budem mnogo je pao u mojim ocima letos, tako da ga vise i ne gotivim. Dok mi je pre bio jedan od omiljenih igraca...
Korisnikov avatar
By Peja
Salvatore Guliano napisao:
dovlimir napisao:Novica igra kao zmaj :clap:
Iskren da budem mnogo je pao u mojim ocima letos, tako da ga vise i ne gotivim. Dok mi je pre bio jedan od omiljenih igraca...
+1
Iskreno , pratio sam sve njegove meceve od kako je otisao iz PArtizana, navijao za njega, njegov inat, verovao...
Ali pole onoga letos sam ga izbrisao, moze on dominirati gde hoce...ako uopste dominira i ako je sposoban
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]