Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao:
grobar sa kosova napisao:Mirza Begic potpisao ugovor na 3 godine sa Fenerbahceom i dobijace milion evra po sezoni!Ovo je smesno i zalosno!Ovaj duduk koji veze sa kosarkom nema da ima milion evra po sezoni!Katastrofa ziva!
Ko ce zamjeniti Begica?

Mozda Krstic ili Milicic ili Musli ili Bobi
Slimu ide u NBA tako da nita od njega nazalost, al lepo bi im prijao kao osvezenje uz Slotera :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Yopitsch-Kurz napisao:Kajl Hajns potpisao za CSKA pre bukvalno 5 minuta.
oni su ozbiljno poceli prelazni rok, skoro kao Zvezda :lol:

doveli su : Hajca, Parga, Frizona i Shukutsova(kako god da se zvao) centra iz Lokomotive ...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:Duda skoro sigurno u Feneru, DAkle njih cu pomno pratiti naredne godine. Ocekujem da dovede Tea, mada pitanje kakav je ugovor sa boom a opet tesko ce imati obojicu.
Jel moze neko da mi napise trenutni roster fenera
Fenerbahce je u krizi i u fudbalu i u kosarci.Izbacili ih na dve godine iz Evrope u fudbalu,pa sponzori odustaju od ulaganja novca ili im nude mnogo manje ugovore.
By Jaycee Carroll
grobar sa kosova napisao:Unikaha raskinula saradnju sa Markusom Vilijamsom!Mnogo su pametni!
Daj tog "ludaka" kod nas.Ja veoma podsecam na njega igrom :dance:
Korisnikov avatar
By Peja
Pogledao sam roster Fenera. To je sa sajta EL i odnosi se na proslu sezonu plus igraci koji su potpisali skoro. Pitanje je koliko ce njih otici a otici ce sigurno nekoliko. Pre svega Bojan, koji ide u NBa, a bio je najbolji igrac prosle sezone. Moguce da tu nece dovoditi nove igrace jer to mogu pokriti Preldzic i Sato kao i Tripkovic.
BIce ciscenja sigurno i na centru jer imaju previse igraca (SAvas, Batist, Andersen, Peker, pa sad i Begic) mada neki mogu igrati i cetvorku
Po meni ce dovesti rezervnog pleja Bou i jednu atletski dominantnu cetvorku tipa Lazmea, cini mi se cak da su ga i dovodili u vezu sa Fenerom prethodnih dana. Eventualno nekog beka ako Onan ode u penziju i to je to.
SAmo cekam da Duda ozvanici potpis i svim srcem uz Fener.

Bo, pojacanje
Onan, Tripkovic,
Preldzic, Sato
Andersen, pojacanje (Lazme?)
Batist, Begic
Bice tu jos dva igraca da popune roster, verovatno neki mladi turci bez znacajnije minutaze.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Peja napisao:Pogledao sam roster Fenera. To je sa sajta EL i odnosi se na proslu sezonu plus igraci koji su potpisali skoro. Pitanje je koliko ce njih otici a otici ce sigurno nekoliko. Pre svega Bojan, koji ide u NBa, a bio je najbolji igrac prosle sezone. Moguce da tu nece dovoditi nove igrace jer to mogu pokriti Preldzic i Sato kao i Tripkovic.
BIce ciscenja sigurno i na centru jer imaju previse igraca (SAvas, Batist, Andersen, Peker, pa sad i Begic) mada neki mogu igrati i cetvorku
Po meni ce dovesti rezervnog pleja Bou i jednu atletski dominantnu cetvorku tipa Lazmea, cini mi se cak da su ga i dovodili u vezu sa Fenerom prethodnih dana. Eventualno nekog beka ako Onan ode u penziju i to je to.
SAmo cekam da Duda ozvanici potpis i svim srcem uz Fener.

Bo, pojacanje
Onan, Tripkovic,
Preldzic, Sato
Andersen, pojacanje (Lazme?)
Batist, Begic
Bice tu jos dva igraca da popune roster, verovatno neki mladi turci bez znacajnije minutaze.
Dogovorio je Duda sa Fenerom i to danas, 1+1 godina saradnje. Valjalo bi ih izbeci u EL
Korisnikov avatar
By Peja
Pa ono, navijacu prvo za Zvezdu, pa Duda, pa Partizan i onda dolazi poneki klub u kojem nasi igraci imaju kljucnu ulogu.
Daj lik?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
TrendBasket
According to sources close to situation, Ivkovic ready to sign 1+1 year deal (worth 1.7m euros) with Turkish powerhouse.
Meeting between Ivkovic, Raznatovic and Fenerbahce just finished. Sources close to situation tells parties agreed on 1+1 year contract!
Dusan Ivkovic is in talks with Fenerbahce Ulker for 3 months. And we told there is a verbal agreement between both parties.

I Eurohoops pise slican tekst, dok su na Sportandu nesto drugacije informacije:

http://www.sportando.net/eng/basket-rumors/
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.