Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajde sto nas kanataju ljudi sa 30% snage,ali sto nas jos i sudije ceo mec maltretiraju to je za anale.. Kriminalno sudjenje imamo ove godine.. I naravno brat Lamonika samo jedan mec sudio..
Korisnikov avatar
By Lepus
Šakota iz kola u kolo nastavlja briljirati. Baron strpa 13 poena za 9 min i onda ne uđe sljedećih 10. Debila Štimca drži na terenu ikao svaki Partizanov napad ide na njega, a ne pada mu napamet da proba Gista na pet koji se na četvorci gubi samo tako.

Uz Barona, odlične partije Davidovca i Đenke.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bravo, svaka cast igracima, valjalo je ovo dobiti, nista im nije islo na ruku, od sopstvenog trenera, publike, sudija pa do protivnika i taktike
Idemo dalje..

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam gledao meč, uspeo sam da ispratim rezultat samo..

Pobeda je bitna zbog nekog mira u kući, a da li će doneti još nešto dobro, videćemo..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Pobjeda na velika muda i odgovornu igru. protivnik 50% za 3, 62 za 2, mi slabiji u svamu osim u skokovima i slobodnim. Ocigledno bruka odigranih derbija Davidovca, Lazica, pa i Berona koji se navadio na vjecitog rivala :D
Za Sakotu ne znam da li je genije ili totalna budala, nisam nacisto. Da li je ovo gradio postepeno ili nije imao izbora pa gurnuo Kuridzu na 5 i dobio ovo. Ocigledno je da je fokus na ABA, to Sakota stalno potencira, ali i Radonjic je pa smo EL igrali na 200%.
Korisnikov avatar
By Lepus
Antoine napisao:Mene bi bilo sramota. Toliko
Čega bi te bilo sramota?
Korisnikov avatar
By Pavac
Lepus napisao:
Antoine napisao:Mene bi bilo sramota. Toliko
Čega bi te bilo sramota?
Sudjenja, svinjca na tribinama, atmosfere, ponasanja nekih igraca, svega.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 124
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]