Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

U omladincima Zvezde jedan od najboljih igraca je bio Terzic. Prodoran po strani, ima dobar centarsut, moze i krilo da odigra.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
MILOS OBILIC napisao:

U omladincima Zvezde jedan od najboljih igraca je bio Terzic. Prodoran po strani, ima dobar centarsut, moze i krilo da odigra.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka

Verovatno su ga videli u omladinskoj ligi šampiona..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Poska
BBBbbb napisao:

Koliko ja znam vasu KG navijacku scenu, neki navijaci radnickog su jednog momka poslali u bolnicu ozbiljnije pre godinu, dve... Od tad valjda to vuce korene...

Ух, није то тада почело, пре тога је било свашта, тада су мало пустили муда, па помислили да то што их се скупи по петорица и прате некога колима неће да им се обије о главу кад тад. Тако су пратили нека два момка, па и да кажем клинца после меча у хали, ови их провалили и направили сачекушу, четворица побегли и овог оставили. После се испостави да је тај лик имао девојку код мене у насељу и да су одатле правили неке ''акције'', једна од којих је била и кречење графита у истом том насељу. Не зову их за џабе овде поноћни молери.

Нисам ја хулиган, али много волим да раскринкавам ове што су ''хулигани''. Не знам шта има лоше у томе. То највише говори о њима јер глуме нешто што нису. Ја сам симпатизер, не преувеличавам самог себе.

Иначе, добро се зна мој став. Ако ти је забавно да се бијеш, имаш пример Пољске и то је то. Тренирајте сви, договорите се 30 на 30, 40 на 40, ма и 100 на 100, на руке и удри. Увек сам за то да се бију они који то хоће. Не дирај људе које то не занима већ само воле свој клуб.

Poslednja izmena od Poska u Pon Mar 11, 2019 6:37 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By BogdanB

Kakvi su tu mozgovi. Uhvatis nekog da pratiš,samo sto navija za drugi klub i hoces da ga bijes. Ja to i dalje ne mogu da razumem.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer

Ja sam čuo da je to bilo u Lepoj Breni tj Štajgi. Uglavnom su ga nahvatali samog tako da niko tu ne može baš da se podiči sa 5 na 5, 20 na 20 i ostalim jednakim brojkama. Čuo sam za ono još ranije kad je bilo kod Dva Lava, ili bar jedna od, kad su domaćini došli brojniji te em srušili dogovor em dobili batine. Ja znam šta i kako je bilo pre 10+ godina jer sam se družio sa ljudima na obe strane a koji su se opet međusobno družili, naročito na Vašarištu gde ima brdo cigana. Sad ne znam šta se dešava niti uopšte imam pojma ko su ti ljudi. Znam da su upali na jug Čika Dače, čuo sam da ih je murija pustila, u svakom slučaju čak i da jeste nije pohvalno da ti za vreme utakmice rasteraju kop i uzmu zastave. Kažu bila su deca a ne matori, to i jeste određeni problem, šta će deca tu. A nisam nešto ubeđen ko bi bolje prošao da udare prva ekipa na prvu ekipu.

Kada je Metalac ovde igrao kao domaćin i kasnije kad je RKG ušao u prvu ligu Đavoli su jurili simpatizere po gradu i napadali ih, opet ništa nije bilo od 5 na 5 i 20 na 20 nego 20-ak na 3-4. Prvi put su se hvalili na fejsu kako su 37 ljudi poslali na ušivanje. Napadaš ljude koji nose Zvezdi dres, to navijač nije, to je simpatizer. E a onda se stvar malo okrenula kad su Cigani shvatili šta i kako pa se u narednim sezonama dešavalo da pada i famozni CWO i slični. Postoji slika negde na netu gde se vidi drastičan pad brojke Đavola u 3 sezone kad je dolazila Zvezda i pored onoga što stalno jedan čovek zauzima 3 stolice. Nikad mi neće biti jasno što se odmah ne rašire nego pred sam početak to rade kad ih vidi ceo stadion

Cigani nisu cvećke ali nemojte ove da mi predstavljate kao da jesu leba vam. Njih održava Mrzim Beograd priča i Mrzim Zvezdu i Partizan pesma (mada malo manje )

Što se noćnog moleraja tiče, nisam nešto u tim vodama ali nešto mi ne ide da bilo šta krečiš u sred bela dana

Okreni obrni, slati nekog u bolnicu jer navija za nekog je kretenski i klinački, niko tu nije čist.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer

I još nešto, na kojoj frekvenciji uopšte tebi mozak treba da radi ne samo da pratiš nekoga nego i da paziš/provališ da si praćen?! Jel se neko od vas osvrće kada ide ulicom, gleda ljude iza, automobile u okolini...? Ja ne

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Edit

Bušenje guma da i ne pominjem, moja kuma uzela na lizing, BG table, živi kod kaveza na Bubnju, je bila žrtva tih maloumnih debilčića jednom.

Poslednja izmena od The Answer u Pon Mar 11, 2019 7:03 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By milanezija

Pazi, ja se osvrcem s vremena na vreme. Ne iz straha od nekog specijalnog nego od najobicnijih ludaka, doduse nocu kad se vracam samo

Korisnikov avatar
By Zex88

2010 posle meča Srbija-Kamerun, dok smo išli ka Zelenom vencu, kod Ekonomskog faksa su mene i dva drugara napalo desetak njih sa štanglama, palicama.. Srećom, posle prvog udarca, ostao sam na nogama i uspeo da se izvučem.. Od tada, stalno oči i na leđima..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BBBbbb

A da ga jebes sta je tu sve istina, ali sustina je ista...

Ja te navijacke price uglavnom u prolazu zakacim...
Igrom slucaja znam tog momka sto je zavrsio u bolnici (njegova bivsa i moja bivsa BFF), pa je nekako prica dosla do mene. A za onog momka iz Cacka sto je nedavno poginuo (KKP) sam cuo da nije nikakav navijacki obracun kako su mediji u prvi mah pisali, vec neka random budala na ulici. Oped od nekih drugara koji su ga poznavali.

To da se tamane negde mimo civilizacije je OK, samo su problem maloletni idioti koji jos uvek ne odgovaraju za svoje postupke. Matore konjine neka ih... Taj ceo jebeni domaci fudbal je toliko duboko u kriminalu da se od navijaca ne moze ni ocekivati nista bolje...

Korisnikov avatar
By BogdanB

@answer

Smesno mi je sto se vade na pricu kao klinci su bili na tribini. Zašto se klincima daju zastave? I jos veca sramota, garant je vise bilo djavola na tribini nego cigana koji su uleteli i opet su se razbezali.
Ja sam cuo da je katanac na jednom ulazu bio skinut, a da je taj ulaz uvek bio pod katancem.

Naravno da je padala brojka na tribini jer nije bilo rezultata.

Osvrcem se za devojkama :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 928
  • 929
  • 930
  • 931
  • 932
  • 1000

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.