Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Nismo izgubili puno koliko smo lose igrali. Bekovi katastrofa, a milion nekih promasenih zicera...Kad treba da se priblizimo uvek nesto zeznemo. Ni Rusija mi nesto nije odigrala. Golmanka im je dobro branila, a dosta golova su dali iz kontre na nase greske.
Bilo bi dobro da dobijemo Crnu Goru, makar da se nadamo necemu. Mada ce biti dosta tesko.

Korisnikov avatar
By Zex88

Upropasti nas Andrea.. 3 gola smo primili sa igracem vise..

EDIT: Poslednjih 10 napada nismo odbranili,ali zato ni faul nismo napravili..

Korisnikov avatar
By The Answer

Što li ja gledam ovo koji kurac i kidam živce zbog debila i to ženskih. Fra i Rus su viđeni za 1/2 ovde i pre prvenstva.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Andrea je ozbiljna prevara. Kako nas je ukopala i elegantno pobegla u zadnjem napadu

Krpez ozbiljan respekt. Fali desni bek umesto Lavko ili da se rotira bar sa njom

Na SP po medalju

Korisnikov avatar
By Zex88

Najvise me je nerviralo sto ove ubise nase,a mi ni ruku da dignemo kod suteva..

Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

I sudije su jele govna ozbiljno ali smo morali dobiti

Apsolutno..

Da dodam da je i Cvijic bila jos gora od Abdree..

Korisnikov avatar
By djordjino94

Ovaj Obradovic je i Muta i Canak, ma ne postoji tako los i glup trener. Ja neznam je li on pijan, drogiran... ovakvo vodjenje utakmice, mada ne samo ove, celo prvenstvo, takvo nesto nije vidjeno. Neznam da je bila gora selekcija igracica ili priprema utakmice i samo vodjenje utakmice.
Jos nisam prisustvovao ovakvoj utakmici da trener toliko unisti i razbije sopstvenu ekipu, verujte mi retko koji trener bi mogao izgubiti ovu utakmicu. Nagradno pitanje bi bilo, gde je vise stete napravio, napad ili odbrana. Katastrofa ce biti ako ovaj covek ostane i nastavi dalje unistavati zenski rukomet.

Korisnikov avatar
By djordjino94

Krivica igracica je ne veca od 5 %, one nisu mogle igrati, rukomet je, posebno zenski jako cudan i trener je pola ekipe, tu kola cas krenu nizbrdo i neko ih mora zaustaviti i usmeriti, ovaj nas je samo gurao klipove pod tockove...

• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 146
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]