Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Баш лепо играју ови Доминиканци. Пријатно сам изненађен. Да имају још којег [s]човека[/s] кошаркаша у ротацији и малчице више дисциплине били би баш фина екипица.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Komentatorski par sa RTS-a bi mogao manje da gleda u flasu rakije, a vise na teren, kontam da bi onda skontali neke sudijske odluke umesto sto vagaju sta li je sudija dosudio.

Ne bih mnogo oko Hrv-Fra, ali ono sto Lika rece se zaista i ja pitma. Ko je bio toliko lud da Rudezu da ugovor u NBA?

U Dominikani mi igra novi omiljeni igrac, onaj Martinez je definitivno nevidjena likcina :lol:
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Karaburac napisao:Komentatorski par sa RTS-a bi mogao manje da gleda u flasu rakije, a vise na teren, kontam da bi onda skontali neke sudijske odluke umesto sto vagaju sta li je sudija dosudio.

Ne bih mnogo oko Hrv-Fra, ali ono sto Lika rece se zaista i ja pitma. Ko je bio toliko lud da Rudezu da ugovor u NBA?

U Dominikani mi igra novi omiljeni igrac, onaj Martinez je definitivno nevidjena likcina :lol:
Mogao bi komentator da odgleda vise od dve kosarkaske utakmice u zivotu, pa bi se manje cudio pravilima i odredjenim igracima.
A matorac definitivno tuce neku lozu tamo, bolje to nego ovom da objasnjava pravila...
Al hit mi je bio kad je matori u prvom plouvremenu rekao u trenutku kada je domenikani ostalo 2 sekunde za napad a ubacivanje iz auta nesto u fazonu dal oni imaju akciju za ovako nesto. A ne nemaju jbt pa nije basket u nekoj nedodjiji na madagaskaru nego sp ! -.-
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:Komentatorski par sa RTS-a bi mogao manje da gleda u flasu rakije, a vise na teren, kontam da bi onda skontali neke sudijske odluke umesto sto vagaju sta li je sudija dosudio.

[highlight=#ffff40]U Dominikani mi igra novi omiljeni igrac, onaj Martinez je definitivno nevidjena likcina[/highlight] :lol:
+1
Стварно цар. Волем да гледам тај тип играча, ја то зовем играч а ла Малик Роуз (најбољи играч тог типа икада).
By Edibledi
Jaka Блажич би требао да има мало већу минутажу, нарочито што је то играч који није навикао да игра у континуитету по 10 минута него као џокер улеће на по 3-4 минута да промени(појача) ритам у одбрани.
Едит: Добијамо ово рутински. :D
Poslednja izmena od Edibledi u Sub Sep 06, 2014 9:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Stvarno nestrucni a kao nacionalna televizija.Banana bre.Kaze:"Goran Dragic,da ide Zoran Dragic" :-D
Zamena blizanaca :-D
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]