Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ova utakmica Real-CSKA je stvarno melem za oci i uzivanje u kosarci, jbt kako lagano igraju ovi spanci to je cudo, a gosti se stisli nesto i na kraju jedva izvukli zivu glavu(14 razlike) ... to je apsolutna kosarka bila bez skoro ikakvog rezultatskog znacaja

ja sinoc bas nesto razmisljam i pade mi na pamet da bi mogla da se povuce paralela izmedju Mancester junajteda i Makabija, ne mislim sada na ovu krizu u fudbalskom klubu, vec na onaj tim iz vremena Fergija, dosta mi to lici na ovaj Makabi, svo to okupljanje prosecnih igraca koji kada se udruze cine odlicnu masineriju, vracanje iz penzije Blua/Skolsa, trener smiren i uvek zna sta radi...
Korisnikov avatar
By Nookie
ocu Popsa u mojoj Zvezdi :D samo bacih loptu negde relativno blizu obruca i lik ce da zakuca. Lagano igrati sa njim :D
al zato kakve panjeve ima Pesic pod kosem to je strasno. Ne zna se ko je smesniji,dal Brajant ili Idbihi. Kad se setim kako nas je Brajant punio prosle godine u EC dodje mi da placem. Kad se na to doda Boris molim te nemoj u meso Savovic svaka im cast kako dobiju nekoga
Korisnikov avatar
By Nookie
vise na racun Reala :D
nisam video slabiju centarsku liniju. Jedino sto svi znaju da sutnu,ostalo je plac boziji. Bem ti igrace od 2.15 koji ne mogu zicer da daju(opet,nista na vas racun :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nookie napisao:vise na racun Reala :D
nisam video slabiju centarsku liniju. Jedino sto svi znaju da sutnu,ostalo je plac boziji. Bem ti igrace od 2.15 koji ne mogu zicer da daju(opet,nista na vas racun :lol:
pazi ne znam o kome pricas :mrgreen:
Muslindzer je za njih Hegel licno
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nookie napisao:ocu Popsa u mojoj Zvezdi :D samo bacih loptu negde relativno blizu obruca i lik ce da zakuca. Lagano igrati sa njim :D
al zato kakve panjeve ima Pesic pod kosem to je strasno. Ne zna se ko je smesniji,dal Brajant ili Idbihi. Kad se setim kako nas je Brajant punio prosle godine u EC dodje mi da placem. Kad se na to doda Boris molim te nemoj u meso Savovic svaka im cast kako dobiju nekoga
Pa tu je Bobi da zakuca svaku loptu koju mu bace, a on relativno blizu kosa. :dance:
By Master
Spanulis je "tata"... Vise puta receno, ali moram da ponovim. Ovi iz Malage izginuse na terenu, a ne mogu da im pridju na manje od 10. Nije Unikaha neka strasna ekipa, ali cini mi Oly postaje (ponovo) masina...
By grobar sa kosova
master napisao:Spanulis je "tata"... Vise puta receno, ali moram da ponovim. Ovi iz Malage izginuse na terenu, a ne mogu da im pridju na manje od 10. Nije Unikaha neka strasna ekipa, ali cini mi Oly postaje (ponovo) masina...
Unikaha je krs od ekipe,sem Vaskeza niko blage veze sa kosarkom nema!Stimac katastrofalan,ne zna gde bije!za 30 sekundi napravi faul u napadu,primi kos od Danstona kao da je duh pa izgubi loptu...ne znam ni sam koliko gresaka je imao i izgubljenih lopti a u odbrani ne postoji!dao on 5 poena ili 7-8 ali ekipa primi 30 preko njega!gram mozga nema!
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]