Stare teme
By grobar sa kosova
Pink Panther napisao:grobi, maccabi sa solomonom nikad nije osvojio euroligu ako me sjećanje služi
jeste,moja greska,izgubili su u finalu od Cska.Solomon je zamenio Jasikevicijusa a sezonu pre toga je osvojio Makabi sa Parkerom,Bastonom,Vujcicem...
Korisnikov avatar
By Pink Panther
grobar sa kosova napisao:
Pink Panther napisao:grobi, maccabi sa solomonom nikad nije osvojio euroligu ako me sjećanje služi
jeste,moja greska,izgubili su u finalu od Cska.Solomon je zamenio Jasikevicijusa a sezonu pre toga je osvojio Makabi sa Parkerom,Bastonom,Vujcicem...
ostalo mi je u glavi jer sam tada bio u pragu
maccabi je tad doveo i jamiea arnolda i onog novozelandskog šutera kirka penneya
By grobar sa kosova
Pink Panther napisao:
grobar sa kosova napisao:
ostalo mi je u glavi jer sam tada bio u pragu
maccabi je tad doveo i jamiea arnolda i onog novozelandskog šutera kirka penneya
jeste,Arnold je bio odlicna 4 a Peni ekstra suter...to je bila kosarka a i igracu su bili mnogo bolji nego sada...Entoni Parker najbolji amer ikada u Evropi i Hafman najbolji centar ikada :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
izgleda da jako gotiviš maccabi :mrgreen:
dobar je bio nate huffman,ali vujičić je po meni još bolji centar. iako mi je vjerovatno najmrža osoba u svijetu košarke.
ja sam uvijek špricao na grčke klubove,a najdraža ekipa mi je panata iz 2007. valjda najbolji skup bekova ikad, uključujući tvog i mog ( sani boy ) najdražeg.
By grobar sa kosova
Meni se Pao uvek svidjao sa Zeljkom...te sezone bekovi Vujanic,Becirovic,Dijamantidis,Siskauskas,Alvertis...sledece godine se vratio i Spanulis...sto se tice Vujcica doktor kosarke je bio...uporedis njega i danasnje balvane da places od muke
edit:ovo sam hteo da te pitam jos pre ali sam zaboravio vezano za Ukica!On je za mene jedan od najvecih talenata koje sam gledao,najveci iz Hrvatske uz Giriceka(koga sam obozavao) i Sesara!ne znam sta se desava sa Ukicem,on ne lici na sebe!10 puta ali 10 puta je bio bolji igrac u Splitu nego sada!on je bio vrhunski igrac i napadac u Splitu,sada je prosecan igrac i to je zalosno!i Pao mu ne odgovara,treba da ide negde gde ce imati vise loptu u rukama,da povrati samopouzdanje!
Korisnikov avatar
By Pink Panther
pisao sam mislim o tome, pogubio se malo kroz krive procjene trenera i svojih savjetnika.
sigurno je naš najveći potencijal na playu u zadnjih 20 godina. prvo mu je naštetila sezona u splitu 04/05 kad je luzersku ekipu splita dobio u ruke sa maksimalnim ovlastima. tu je stekao neke loše navike u igri ,koje su se odnosile na obvezni dio igre, koje je morao ispravljati u hodu. prešao je u tau ceramicu ,koja se riješila calderona da bi ga dovela, draftiran je i svi su mislili da kreće uspon. i još je k tome došao treneru hrvatu, svom splićaninu velimiru perasoviću. koji ga je zaledio i promovirao pabla prignonija, dotadašnjeg back upa. roko je kroz sezonu morao učiti što je odgovorna košarka. pred kraj sezone ,taman oko FF EL, prignoni se ozlijedio, a roko odigrao sjajan kraj sezone, pogotovo play off protiv barce

i umjesto da sad pak ostane u tauceramici , otišao je u barcelonu odmah na ljeto. gdje je postao back up jaki lakoviču. ako ništa , tu se pretvorio u ono što je danas, brutalno dobrog defenzivca. nije igrao puno , to je bila tranzicijska sezona barcelone ( odlasci bodiroge i fučke ) . na ljeto isposlovao posudbu da ode u romu kod repeše da se spremi za nba. tu je konačno ispravio one napadačke mušice , odigrao sjajnu sezonu i otišao u nba. no tu je i konačno postao jasno da neće biti u prilici razvijati svoj vic u igri do kraja jer on za svoj stil igre, koji je čisti nba, zahtjeva puno lopte u rukama, što u europi ne prolazi nigdje. a u nba nije prošao, tj nije ni dobio neku veliku šansu. uslijedio je povratak u europu, u fenerbahče koji ga si je mogao priuštit. igrao je odlično , bio uredno dvije sezone mvp kupa i prvenstva, no u euroligi nisu mogli nikako napraviti iskorak. kriv je ispao roko koji je otišao, a pokazuje se sa vremenom da tom feneru bog ne pomaže , bili treneri tanjević, spahija, piagianni, žoc, ili playevi roko ukić ili bo maccaleb.
sad je u panati. u jednoj skroz drugoj ulozi. igra u paru sa diamantidisom. play iz sjene i def speijalac. lani im je bio najbolji igrač. mvp kupa i prvenstva čini mi se. potpuno je nadigrao spanoulisa u tim duelima. otišao je na eurobasket polomljen,jer su nam već otkazali popović i planinić, ozlijedio se stipčević. ima velikih problema sa ahilovim tetivama što zahtjeva operaciju i višemjesečni oporavak. roko to nije obavio, sad mu igra strašno pati. za njega je najbolje da to učini nakon ove sezone pa i propusti reprezentaciju koliko god da će nam faliti.

sesar je najtalentiraniji hrvatski igrač u povijesti uz tonija kukoča .
giriček je primjer kako izvući maksimum iz svog potencijala. krvav radnik,zato je i uspio. za razliu od sesara koji nikad nije zaigrao preko granice :D :D

čudo kakav talent,čudo
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ovaj Plajs iz Kahe mi je dosta dobar centar, barem tako izgleda, po onome sto sam gledao on lik svaku utakmicu da po minimum 12 poena. ima odlican poluhorog, ono sto sve vise izumire u modernoj kosarci i sto je bila glavna karakteristika centara u nekom proslom vremenu. takodje je visok i dosta skocan, uz tu visinu se odlicno krece po terenu i to ga cini jednim od boljih centara u EL barem po mom ukusu. zna lepo da izgradi sebi poziciju i protiv dosta jacih igraca, i to pokazuje da uopste nije slab iako je dosta visok, sto ga moze naciniti dosta dobrim igracem u buducnosti. takodje ima laku ruku i sutevi sa poludistance mu nisu problem, a i bacanja odlicno izvodi, u odbrani je dosta dobar i moze lako da stigne pleja kada ispadne u p'n rollu. meni se on izuzetno svidja i cenim da ce biti jedan od najboljih centara u buducnosti. dosta podseca na Tomica, ali mi se cini da je nekako kompletniji od njega.
By grobar sa kosova
@Pink Panter pogledaj samo na ovom klipu sto si ostavio koliko je Ukic lepse,bolje i sigurnije izgledao,kao da nije to isti igrac sada...dobro je sto se razvio u dobrog defanzivca ali on je igrac smeka i mogao je brutalan napadac da bude po talentu i zalosno je sto nije a isto tako ako ne i vise zalostan je slucaj Sesara koji je stvarno bio vanserijski talenat i po talentu je trebao da razbija i u Nba ligi ali nazalost nije...Giricek je bio vrhunski suter i on je po talentu mogao da bude cak i bolji igrac...
Korisnikov avatar
By rudonja
Uzivam u prepisci :-)
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 149
KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]