Teme o ostalim sportovima
By Gsk133
3 bandere, 3 stuba su korisnija od 3 retarda Kujundzica, Perica i Krsmanovića. Ali hvala Bogu kada sam dočekao da ne gledam Jovovica. Oči me bole i od Todorovica, ali ipak manje nego od Jovovica. Batak je doktor za obojicu. Bjlelica sa jednim rukom i jednom nogom i zatvorenim okom je bolji od Krmanovica. Ali retardi Kujundzic i Krsmanovic ubedljivo najgori protiv Italije i oni kače na instagramu svoje neke poteze i poene. Koji je to nivo bezobrazluka.
Korisnikov avatar
By Zex88
Šteta.. Nekoliko sitnica na kraju odlučilo..

Nedospustivo je da na ovom nivou ovako loš prijem imamo..

Vargas je vrhunski napadač i poništila je Tijanine poene.

Ipak čestitke devojkama,ćeraćemo se još..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ne znam da li je završila sa reprezentacijom(Brankica) ili je nije pozvao..

Za Bojanu tek ne znam..

Korisnikov avatar
By Zex88
Grobi,nauči više da se ponašaš..Psovanje nečije majke jer tebi dosadno u životu neće nigde proći..
Tolerišemo te ovde i tvoje ispade,ali sve ima svoje granice..

By Gsk133
100 puta gore za zdravlje celokupne nacije je igranje Krsmanovica, Kujundzica, Perica i ostalih. I pored očajnih partija dotičnih oni kaže svoje poteze na društvenim mrežama, a Italija nas pregazila 3:0.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:100 puta gore za zdravlje celokupne nacije je igranje Krsmanovica, Kujundzica, Perica i ostalih. I pored očajnih partija dotičnih oni kaže svoje poteze na društvenim mrežama, a Italija nas pregazila 3:0.
Druže sport je zabava.. A ne život ili smrt

Korisnikov avatar
By Zex88
Odgledao sam meč sa Nemcima..Dobri smo bili..4-1 skor u grupi..Odličan posao napravljen..

Podrška momcima..

• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 94

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]