Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
@Mutinjo

Nema potrebe da bilo ko brani Gudurica od mene. Sa sigurnoscu mogu reci da sam odgledao vise njegovih utakmica(timova gdje je igrao) prosle godine nego iko na forumu, bas iz razloga sto ga gotivim. Da se mene sta pitalo, ja bih njemu minutazu dao jos one godine kada je Schilb igrao.

Medjutim, nesto na relaciji Radonjic i on ne stima. Ovo su trece pripreme koje prolazi sa prvim timom i nikako da zadovolji i da se izbori za prvih 12. Sta se tu desava na treningu, cime Radonjic nije zadovoljan, tesko je reci.

Ono sto je ocigledno je to da trener nema povjerenja u njega. U takvoj situaciji, mozda je i bolje da sezonu provede na pozajmici u MZT-u nego da ga ponovo vracaju u FMP.

elem: ne znam sta je gore, to sto mi je jebeni operater iskljucio srbijansku Arenu1(sve ostale imam, kao i bosansku koja u 99% slucajeva ima isti program; ovo 1% je bas za ovu utakmicu), sto mi stream steka nevidjeno ili sto moram gledati ovu bruku od igre. Rekao sam sebi da necu pljuvati, ali ovo zasluzuje svaku kritiku. Mi nemamo igraca koji moze dati kos, bilo kakav, a o sutu za tri da ne govorim.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ne znam šta je bolje za Gudurića. Da igra 20-30 minuta u MZTu ili 5-10 u Zvezdi. Šta ako pokida sezonu u Makedoniju i vrati nam se kao ozbiljan ABA ligaški igrač, što sad de fakto nije?
A ovaj aranžman s Arenasportom i j*ni Kliksport... Pa ja ne vjerujem šta su sve u stanju da ti uvale kao uslugu. Platiš da te strim drnda, ton ide ispred slike plus ti ne kažu da moraš da instaliraš VLC da bi uopšte pokrenuo prenos nego sam to našao na nekom opskurnom forumu.
Tačno mi se ne gleda sezona ako će me ovako prcati za najobičniji prenos..,

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Drzati Lazica i Jovica, a dovesti jos Dangubica i dozvoliti da ti propada najbolji mladi igrac Evrope je nezapamceno u istoriji kosarke. Funkcionisacemo kao klub dok budemo imali drzavni novac i to je to. Posle ovoga veceras ne ocekujem nista od Simanica, Aranitovica, Gudurica i Tejica u buducnosti jer nece ni dobiti sansu. Tejic igra dva minuta i ne sme da sutne na kos prosle sezone, a ove sezone Guduric ce igrati kao Kaplanovic prosle. Bolje da ode negde makar i u Partizan gde ce igrati.
Korisnikov avatar
By djokonda
Au al vas vole sudije...lična nad Cirbesom pa dodatno na Simonoviću. Jbg ova deca u Megi kulturna pa ne drame na sudske odluke. U ovoj Zvezdi bukvalno sve drvoseče u spoljnoj liniji osim Mekela i donekle Jovića.
Korisnikov avatar
By MileBL
Svi vole sampione

Mozda je i bolje da na ovakav nacin otvaramo sezonu, vazna je pobjeda

Zasto Tomson nije igrao drugo poluvreme?
Korisnikov avatar
By Zex88
Kao što sam i mislio,samo sam se pošteno iznervirao..
Mi smo potpuno promašili ove sezone sve..Sramotno je odstranjivanje Gudurića.. Pa smo gledali patnju bez šutera.. Lazinjo,Jovke i Cirba brat su duša ovog tima..Mekela pokloniti bilo kome.. Radonja se debelo gubio u ovom meču..Negde oko 5000 ljudi u Pioniru..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 329

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]