Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Hrvatska vodi zasluzeno na poluvremenu. Sa onom promenom odbrane se Ukrajincu uopste nisu snasli. Jos uvek. Samo mi nije jasno zasto sudije moraju ovako da navode na Hrvatsku vodenicu. Zato stvarno potrebe nema. A sudijski kriterijum je neverovatno neujednacen. To je bilo najvidljivo dok je Ukrajina vodila a Hrvatska jos trazila svoju igru. Mladom Misinu se svira faul nad Draperom koga nije ni dodirnuo na sutu za tri poena u zadnjoj sekundi napada a nekoliko poseda pre toga Rudez utrcava u Gladira koji je bacio trojku, sravnuje ga zemljom (nesto u stilu onih Teodosicevih udaranja u jaja protivnika posle suta). Sudije ni da pisnu. Isto Ukrajincu se svira ofanzivni faul iako je obem nogama na zemlji a Ukic se ukovao u njega, dok na drugoj strani Ukrajincu sviraju ofanzivni faul a da Hrvatski igrac nije ni zavrsio lateralnu kretnju.
Kazem zato potrebe nema jer Hrvatski kvalitet i veca raznovrsnost u napadu bi morao da bude presudan, a ako to nije onda je to vec njihova stvar. Stvarno ne razumem ovo guranje Hrvatske.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Neverovanto lose odluke Ukrajinskih reprezentativaca u napadu. Spustili su zaostatak od -16 na -9, imali Hrvatsku na 4min do kraja trece cetvrtine u bonusu, Kravtsova u reketu i umesto da nastave za ulazima pod kos za kos i faul ili bacanja, kako su uopste stigli prednost oni se odlucuju da se oslone na sut za 3p, koji ih ne sluzi celu utakmicu. Promasaju tako 4napada za redom gde poslo dobrom odbranom stignu ponovo do lopta. I na kraju ih naravno stigne kazne u vidu 3p Hrvatske. Tako se ne stize prednost. Da su isli na ulaze spustili bi na nekih -6 ili -5 i imali aktivan rezultat za zadnju cetvrtinu. Ne razumem zasto su ovako odstupili od prvobitnog plana igre pod reket i na ulaz, koja im je uopste donela sansu.

Protiv svake imalo ozbiljnije reprezentacije bi Hrvatska ovo izgubila. Kakva je picka Tomic u napadu. I on i Zoric. Samopouzdanje nula. Hrvatsku prednost odrzavaju Ukrajinci koji imaju neverovatan broj izgubljenih lopti u napadu, kao da su im ruke klizave, pa ne mogu ni pas da uhvate i odlican Simon.
Korisnikov avatar
By lowone
Bolje 10 Micica nego 1 drapper, Drazen se prevrce u grobu, jos nesto, svi hrvatski igraci treba da se klanjaju mladom Saricu, posto se vidi da je jedini pobednik, ostalo su samo gomila luzera, a najveci je definitivno ante tomic...Decko ih bukvalno vadi svaki put kad su u kanalu, inace bi davno potonuli. I tako je tokom celog prvenstva. Saric sa 19 moze, a Micic ne? glupo je pricati o nekom neiskustvu.....
Korisnikov avatar
By familija
Ne preterujte...Ukrajina nije neka ekipa i to je svima jasno, ali Hrvatska je potpuno zasluzeno stigla ovde gde jeste i izborila se svojim zaslugama za polufinale...pobedili su Sloveniju, Poljsku, Cesku, Grcku, Italiju i Finsku...posle pocetnog poraza od Spanije, nanizali su i osmu pobedu za redom!!!! :clap: :clap: :clap:
Igrali su danas 25 minuta odlicno, a onda su se uplasili pobede i pritiska koji ih muci pa evo 18 godina..Imali su tu malo srece, jer su Ukrajinci imalipuno sansi da se priblize na 5-6 koseva i da zavrsnicu ucine zanimljivijom...ali to nisu znali ili umeli...

Dakle od jedne ekipe koja se raspadala krajem avgusta na pripremama (poraz od nas i Turske sa 25 poena razlike), do ekipe koja ima sanse da se sutra bori za finale...mislim da ima bar 50% sansi, bilo ko da im je protivnik...

Mec viner..Krunoslav Simon.. :clap: :clap: :clap:

@cibos
CESTITAMO!!!
Korisnikov avatar
By Zex88
A Hrvatska je mogla vrlo lako da ispadne da Ante nije dao kos protiv Gruzije..

Mislim da je ovde BB apsolutni lider,a Roko najveca prevara od igraca..
Korisnikov avatar
By Cibos
@ familija

Hvala....a sto reci, nisam nikad mislio da ce ovoliki broj navijaca pohoditi HR repku, vazno je da se kosarka vratila i na nase prostore....a nista, prikljuciti za iduce SP Hezonju, Pilepica, D. Planinica i bit ce bolje...ne znam kakav je onaj Ivo Baltic sto je dosao iz USA za Cedevitu, i njega ce ovaj nas glavonja trenirati...mozda i Miro Bilan proradi, bolje je i on rjesenje nego ovaj Luksa Andric....ako se Hamilton probije u NBA, mama mu je Hrvatica i mozemo i njega prikljuciti...sve u svemu bit ce bolje...ako i ne osvojimo medalju ja zadovoljan....ali ima sanse....
Poslednja izmena od Cibos u Čet Sep 19, 2013 7:50 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By kontrabas
familija napisao:Ne preterujte...Ukrajina nije neka ekipa i to je svima jasno, ali Hrvatska je potpuno zasluzeno stigla ovde gde jeste i izborila se svojim zaslugama za polufinale...pobedili su Sloveniju, Poljsku, Cesku, Grcku, Italiju i Finsku...posle pocetnog poraza od Spanije, nanizali su i osmu pobedu za redom!!!! :clap: :clap: :clap:
Igrali su danas 25 minuta odlicno, a onda su se uplasili pobede i pritiska koji ih muci pa evo 18 godina..Imali su tu malo srece, jer su Ukrajinci imalipuno sansi da se priblize na 5-6 koseva i da zavrsnicu ucine zanimljivijom...ali to nisu znali ili umeli...

Dakle od jedne ekipe koja se raspadala krajem avgusta na pripremama (poraz od nas i Turske sa 25 poena razlike), do ekipe koja ima sanse da se sutra bori za finale...mislim da ima bar 50% sansi, bilo ko da im je protivnik...

Mec viner..Krunoslav Simon.. :clap: :clap: :clap:

@cibos
CESTITAMO!!!
Ukrajina je sasvim solidna ekipa- fale im neki igraci. Hrvatska je prekvalitetnija - kakvu samo klupu imaju!? Ali realno, da nisu iskopali onu predivnu odbranu, kojom su se sredinom druge cetvrtine odlepili od Ukrainaca i da je utakmica ostala u nekom egalu tesko da bi dobili ovo. Oni na poziciji centra imaju dve picke nevidjene, Zorica i Tomica, od kojih je Tomic nenadpicljiv. Saric ima mnogo veca muda od njih a zali boze sa onim Andricem koji je po meni mnogo bolji centar od Zorica i Tomica zajedno, ali sta ces cami na klupi.
By White Dwarf
kontrabas napisao:Neverovanto lose odluke Ukrajinskih reprezentativaca u napadu. Spustili su zaostatak od -16 na -9, imali Hrvatsku na 4min do kraja trece cetvrtine u bonusu, Kravtsova u reketu i umesto da nastave za ulazima pod kos za kos i faul ili bacanja, kako su uopste stigli prednost oni se odlucuju da se oslone na sut za 3p, koji ih ne sluzi celu utakmicu. Promasaju tako 4napada za redom gde poslo dobrom odbranom stignu ponovo do lopta. I na kraju ih naravno stigne kazne u vidu 3p Hrvatske. Tako se ne stize prednost. Da su isli na ulaze spustili bi na nekih -6 ili -5 i imali aktivan rezultat za zadnju cetvrtinu. Ne razumem zasto su ovako odstupili od prvobitnog plana igre pod reket i na ulaz, koja im je uopste donela sansu.

Protiv svake imalo ozbiljnije reprezentacije bi Hrvatska ovo izgubila. Kakva je picka Tomic u napadu. I on i Zoric. Samopouzdanje nula. Hrvatsku prednost odrzavaju Ukrajinci koji imaju neverovatan broj izgubljenih lopti u napadu, kao da su im ruke klizave, pa ne mogu ni pas da uhvate i odlican Simon.
Ukrajinci su sami sebe usosili, imali su prilika da nam se približe na manje od -9. No njihovo neiskustvo, a i nedostatak kvalitete ih je kočilo.
Mi smo odigrali loše, centri slabo oidgrali...
No ja nisam pesimist, jer mislim da sutra imamo itekako dobre šanse. Igrat ćemo čvršću obranu, te uz taj pristup finale je dohvatljivo.
By strelac
Vazno je da se otislo dalje.Uvek ima propusta.Nisam gledao pa je glupo da ista pisem.Imate sanse i protiv pobednika vecerasnjeg duela.
Ako odete u finale imacete veliku podrsku publike.Sve je moguce.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 100

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]