Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Slika
Korisnikov avatar
By rudonja
jadnici.
By Pasulj
Re: Eurobasket 2013 Slovenija
Postod SASA BANJAC » Uto Sep 17, 2013 12:41 pm

Svaka čast majstore.Žao mi je samo što smo objektivno kvalitetom ispod ovih lopuža...Ali nema veze ,neka im ovaj put,na ovom EP neko drugi uzme mjeru a za zadatak budućim generacijama srpske košarke da Špance ponize na svakom takmičenju.Uvjeren sam da su naši mladi igrači daleko ispred njihovih i da će za godinu dvije razlika u kvalitetu biti na strani Srbije.
A što se tiče Saše Đorđevića...Ne znam da li se neko sjeća utakmice tadašnjeg Kupa šampiona kada je mislim Real gostovao u Beogradu protiv Partizanai kada on namjerno pravi korake da bi Partizan pobijedio.Je li to bilo sportski.A volio bih da mi neko kaže koju je to seniorsku utakmicu Srbija namiještala.Koliko ja znam osim ta balavurdije ni jedna mlađa selekcija Srbije nikad nije namjestila utakmicu a kamoli seniorska.
By kosta76
Pa da, ali u nastavku akcije Fernandez pada usled kontakta. Taj deo se ne vidi na ovoj gif aplikaciji. To i objasnjava gubljenje balansa i povlacenje ruke jer covek pada. Meni je malo bzv da pricam o svemu tome u atmosferi koja je kreirana u medijima. Jos jedna teorija gde evropski prvaci biraju nejaku Srbiju sa sve Dudom na celu, umesto Litvanije
Evo celog snimka
http://www.youtube.com/watch?v=j070Usv2_mg
Nadam se samo da nasa reprezentacija ima pobednicki mentalitet i snage da se izdigne iznad slike koja se stvara- Da su navodno neke zrtve za odstrel koje su sile mraka odabrale kao lak plen
Trebaju da se osecaju kao predatori i idu na to da pobede sve do kraja bez obzira na ime ekipe. Kad to budu bili u stanju, nasa kosarka ce se vratiti na mesto koje je nekada imala.
Korisnikov avatar
By BorisZR
kosta76, objektivno gledano, čudan je taj način pada i tako naglo pomeranje ruke.
Nije da zagovoram nikakvu teoriju, ali gledajući snimak i poznajući elementarne zakone fizike, sve mi to deluje jako neprirodno.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Ja bih samo da kazem da meni posle 20 i kusur godina aktivnog igranja kosarke,stvarno nije potrebno misljenje medija da o necemu sto se tice kosarke donesem zakljucak,posebno ne u situacijama gde je sve toliko ocigledno.

Sumnjam i da je nekome na forumu kreirano misljenje od strane medija jer su postovi o sprdnji od utakmice pisani jos za vreme toka utakmice,i neposredno po zavrsetku,takodje ne mislim da su na forumu zombiji koji upale tv da bi culi "svoje misljenje"...

Takodje na svim kosrkaskim forumima u okruzenju je nepodeljeno misljenje o namestanju rezultata i biranju protivnika,mora da je i njima kreirano misljenje od srpskih tv i novina,jer oni inace obozavaju srpske medije,a pre svega im duboko veruju...

Mozda ja ne spadam u grupu inteligentnih osoboba,ali stvarno mi vredja i ovo malo inteligencije kad neko objasnjava da je ova utakmica bila cista i da je spanija eto jadna lose odigrala jer je bila u kontra ritmu i lose orvorila utakmicu...Da se ne bavim sad sklanjanjima ruke,pravljenjem faula u napadu,zvanja tajm na tajm,pravljenje faulova uz dodatno bacanje,stajanje u odbrani.

Takodje mi je uvredjiva i teza da mi neko iz medija kreira misljenje o sportu u kom sam 2/3 svog zivota igrao aktivno...

Danas je dan utakmice i necu vise da se bavim spancima,bavicu se nama,spncima bi trebalo da se bave organi FIBA-e,isti oni koje FIBA tako rado osniva za istrage o nasim utakmicama...

Ovo je forum i kao takav je mesto gde svako moze reci da je danas 31 decembar,moze da to ponovi neogranicen broj puta,ali ipak mi veceras necemo slaviti Novu godinu,slavicemo prolazak u polufinale...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
kosta76 napisao:Pa da, ali u nastavku akcije Fernandez pada usled kontakta. Taj deo se ne vidi na ovoj gif aplikaciji. To i objasnjava gubljenje balansa i povlacenje ruke jer covek pada. Meni je malo bzv da pricam o svemu tome u atmosferi koja je kreirana u medijima. Jos jedna teorija gde evropski prvaci biraju nejaku Srbiju sa sve Dudom na celu, umesto Litvanije
Evo celog snimka
http://www.youtube.com/watch?v=j070Usv2_mg
Nadam se samo da nasa reprezentacija ima pobednicki mentalitet i snage da se izdigne iznad slike koja se stvara- Da su navodno neke zrtve za odstrel koje su sile mraka odabrale kao lak plen
Trebaju da se osecaju kao predatori i idu na to da pobede sve do kraja bez obzira na ime ekipe. Kad to budu bili u stanju, nasa kosarka ce se vratiti na mesto koje je nekada imala.
Prvo mu pada ruka pa dolazi do kontatka izmedju njega i Marka Gasola.
No Srbija do pobede.
Korisnikov avatar
By familija
@Sale
Uopste da ne ulazim u to da li je ili nije namestena, da li su se sklanjali, da li su Italijani razmisljali isto ili nisu itd....
Ono sto je po meni jako dobro je to, da su nas ta utakmica, ta ciganska gamad sa Pirineja (ovo ne pisem zbog utiska sa te utakmice, vec iz dugogodisnjeg iskustva gledanja i raznoraznih sumnjivih utakmica i njihovog prenemaganja na terenu, ne samo u svetu kosarke vec i fudbala, rukometa idtd) toliko ujedinila u razmisljanju i danasnjoj utakmici i borbi protiv njih, da uglavnom svi portali, sajtovi, forumi, mediji, javno mnjenje su se ujedinili i razmisljaju kao jedan, tj kako da ih prebijemo (kosarkaski) i izbacimo iz daljeg takmicenja...
Nadam se da i Duda i igraci osecaju isto, tj tu krv i borbu da iskoriste i da racionalnim razmisljanjem (znaci glavom nikako srcem) izadju danas na parket u Stozicama i potru ga sa spanskim govnarima.... :D :D :D

Evo kako treba... :dance:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Peja
familija napisao:@Sale

Ono sto je po meni jako dobro je to, da su nas ta utakmica, ta ciganska gamad sa Pirineja (ovo ne pisem zbog utiska sa te utakmice, vec iz dugogodisnjeg iskustva gledanja i raznoraznih sumnjivih utakmica i njihovog prenemaganja na terenu, ne samo u svetu kosarke vec i fudbala, rukometa idtd) toliko ujedinila u razmisljanju i danasnjoj utakmici i borbi protiv njih, da uglavnom svi portali, sajtovi, forumi, mediji, javno mnjenje su se ujedinili i razmisljaju kao jedan, tj kako da ih prebijemo (kosarkaski) i izbacimo iz daljeg takmicenja...
mene iskreno jedino ovo plasi, sto su svi protiv njih, da ne daj boze ne proradi njihov inat, sve su to veoma kvalitetni igraci i ako oni daju 120 % mi cemo biti lak zalogaj
mnogo ih svi napadaju daj boze da ne krenu svima da zapusavaju usta ovom utakmicom, tu je i zelja za osvetom od pre par godina... mada su nas nakantali za to vec
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 100
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]