Stare teme
Korisnikov avatar
By Mikoni
@Pink

Slozio bih se s mnogim stvarima, al meni Kaun i Sofo nisu bas elitni centri. Kaun je snazan pik igrac, dobar defanzivac, ali u napadu sveden na igru bez lopte. Igrac koji ima napadacke vestine na tom nivou, ne moze biti u istoj vreci s Krletom(bar dok je odmoran) i Tomicem. Maric mu dodje neka losija verzija Kauna. Jeste da i Tomic dosta zavisi od pika, ali se iz aviona vidi da decko zna kosarku. Sofo je nepouzdan. Ne moze podneti jaci tempo duze od 15, 16 minuta, los je izvodjac penala. I verujem da je sklon povredama. On mi je u tim vrhunskim timovima ono sto je Bobi u zvezdi-ima segmente u kojima je najbolji, ali... Burusisu treba psiholog. njemu u igri covek tesko nalazi mane, al nesto fali. Meni je jedna od zanimljivijih faca evropske kosarke.

Sad mi drugar kaze da je Efes doveo Markoisvilija, Drejpera, a i da su u pregovorima sa Sofom. Obicno ima tacne informacije.. Efes deluje pakleno vec sad.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Mikoni napisao:@Pink

Slozio bih se s mnogim stvarima, al meni Kaun i Sofo nisu bas elitni centri. Kaun je snazan pik igrac, dobar defanzivac, ali u napadu sveden na igru bez lopte. Igrac koji ima napadacke vestine na tom nivou, ne moze biti u istoj vreci s Krletom(bar dok je odmoran) i Tomicem. Maric mu dodje neka losija verzija Kauna. Jeste da i Tomic dosta zavisi od pika, ali se iz aviona vidi da decko zna kosarku. Sofo je nepouzdan. Ne moze podneti jaci tempo duze od 15, 16 minuta, los je izvodjac penala. I verujem da je sklon povredama. On mi je u tim vrhunskim timovima ono sto je Bobi u zvezdi-ima segmente u kojima je najbolji, ali... Burusisu treba psiholog. njemu u igri covek tesko nalazi mane, al nesto fali. Meni je jedna od zanimljivijih faca evropske kosarke.

Sad mi drugar kaze da je Efes doveo Markoisvilija, Drejpera, a i da su u pregovorima sa Sofom. Obicno ima tacne informacije.. Efes deluje pakleno vec sad.
slažem se ja većinu sa tobom,ali i takvi kakvi jesu,ti nabrojani su vrh europskih petica.postoje i među njima neke razlike u kvaliteti,ali recimo mišljenja sam da bilo koji od nabrojanih može biti starter i nositelj ambicija tima koji osvaja euroligu.kaunovo tijelo ako ništa uvijek moraš respektirati. sofo je jebiga, neobranjiv u tih 15+ minuta što odigra.nema centra u europi koji ga može čuvati ,tako da je njegov utjecaj na igru nemjerljiv,stalno veže obranu na sebe.prihvatiš ga takvog kakvog je , imaš drugačiju zamjenu i igraš. bourussis je i meni car,ali kao što sam jednom napisao od ljudi koji su igrali sa njim/protiv- lik ima najgoru karmu u europu i širi negativnosti u svlačionoci.

neznam šta će efesu markoishvili ;) didi nadam se da je zdrav i samo nek se maknuo iz onog reala. zanimljiv playmakerski duo ako potpiše sa zokom će činiti. fali mi još jedna ekstra klasa na pozicijama 2-3 za osvajanje eurolige.
Korisnikov avatar
By Jomer
zurnal pise da Jelovac prelazi u Saragosu, nije mi jasno kako ga je Dule olako pustio iz KKP, uvek sam mislio da moze da postane solidna EL 4
Korisnikov avatar
By ofkovac
Jomer napisao:zurnal pise da Jelovac prelazi u Saragosu, nije mi jasno kako ga je Dule olako pustio iz KKP, uvek sam mislio da moze da postane solidna EL 4
mislim da je saragosa napravila veliku gresku, jelovac nista specijalno u ritasu nije odigrao, uostalom ostali su iza neptunasa u ligi...
Korisnikov avatar
By The Answer
Je l to nesto novo? Posto videh da mu nude valjda 3 milke za 2 godine, je l prihvatio?
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]