Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Cesto spominjem taj mec kako moze i poluprazna hala da grmi.. A i igraci su nas praili bila neka serija 15-0.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
E da,svaka cast bratu Luidjiju.. Trudio se da ne dozvoli da ona Panterka prelomi mec na njihovu stranu..

A u poslednjem napadu Makabija,cistu duplu nisu svirali..
By grobiale
Edibledi napisao:
grobiale napisao:Sportska nepravda je poraz Makabija veceras. Kakva je indijanstina od ekipe Zvezda, svaki napad trojku šutiraju. Veći indijanac od Rocestija nije igrao u evroligi, zajebao je i Bobija Brauna, Gudeloka, Horasa Dzenkinsa... Ovo što ste dobili je na čistu sreću, veze vi sa košarkom nemate. I da, Noris Kol je ne najgori igrač u istoriji Nba lige već i najgori igrač u najgluplji koga sam gledao u evroligi.
Zvezda je dobila 5 puta skuplju ekipu Makabija, a igrala je tečan napad u odbrani košarka a ne Duletov rukometna mali broj poena. Sa nekoliko veterana, sa najmanjim budžetom, sa gomilom neiskusnih igrača, sa novim trenerom koji je mlađi od tri igrača, Zvezda igra muški, lepršavo, na koš više, bez respekta i treba im skinuti kapu.
Ko navija za strani klub protiv srpskog, za mene Slovenca, objektivno, laže sebe da je Srbin.
Ne bih bas rekao da ovaj Makabi ima budzet 40 do 45 mil evra, pre bih rekao nekih 15ak u vrh glave. Koncepcijski mozda su bolji nego prosle sezone ali ovo je uzasno limitirana i skromna ekipa Makabija. A sto se tice tecne igre, uopste nije tecna vec cista indijanstina i improvizacija bez i jedne jedine akcije. Sto se tice Duleta i one ekipe iz 2010 ova Zvezda kos ne bi videla a proslogodisnja Zvezda bi dobila ovu Zvezdu 20 razlike.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Гроби, буџет Макабија је колико држава Израел хоће.

Напад је засад пуно бољи од Радоњића, тачније речено, са више кретњи, мало модерније што би рекли новинари. ОДбрана штека, али Боже мој, треба времена за све.
Алимпијевић је већ за ово мало времена показао солидно знање, има грешака, некад не осјећа игру, али све је то нормално за овако кратак период.
Њега ћемо оцјењивати у априлу, кад је и најбитније, ако прије тога легенди не дође жута минута, а ваљда неће.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
ULTRA KOŠARKA napisao: ако прије тога легенди не дође жута минута, а ваљда неће.
Gde bas ZUTU minutu.
Ne podsecaj ga na njegovu ruznu proslost (jednu od njih).
Korisnikov avatar
By Peja
ne mozemo se bas pozaliti na dosadasnji deo sezone, imamo dve pobede u el protiv jakih timova, dve dobre utakmice u gostima, u vrhu smo u aba, niko nas nije nakantao...ja sam zadovoljan

vec sam rekao da se samo bojim sto nam igru vode prematori igraci, u ovakvom tempu utakmica to moze doci na naplatu...

ipak verujem u napredak radicevica, dobrica , jankovica jovanovica
Korisnikov avatar
By MileBL
Evo sad smo malo duzi period u Beogradu i mislim da ce ovi igraci sa klupe popraviti igru, oporavice se Dangubic a mozda dodje i neko pojacanje
Korisnikov avatar
By skeske
Starci rade ono sto trebaju. Vuku na pocetku dok mladji ne prikupe potrebno iskustvo. Vidimo vec prvu poboljsanje, Jovanovic, od prognoza da ce najsporije da se prilagodi, dolazi vrlo brzo do svoje uloge. Dosta je sportski drzak, kupi fazone, samo ga jos navlace iskusni igraci, ali poslije par mjeseci vec ce biti i te kako upotrebljiv.
Radicevic prvi put igra kosarku gdje nema prostora za gresku i izmisljanja napada. Zato mu se desava da u sred akcije, kada mu se otvori pozicija, zastane jer mu igrac nije izasao da mu proslijedi pas kako je planirano. Svojski se trudi da ne divlja, i kada nadje neku sredinu izmedju sablonske akcije i prepoznavanja situacije da iskoristi propust odbrane, bice to dosta bolje. I ruka ce se opustiti, a i bice vise asistencija.

Bez obzira na pobjedu, Danga nam uzasno fali. Lazarevic radi ono sto se od njega ocekuje, ocekujem kroz sezone, rast njegove uloge.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 174

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]