Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Čet Nov 14, 2024 10:56 am Zamislite samo Aleksa, Mitar, Mario, Vanja, Aleksej, Alen uz njih ludi Tajrik, Bonga i još 4 igrača bilo koja pa rokaj snimaj, nek bude borba neprestana, ali ne...
Sa ovim rosterom ne bi dobacili ni do 7 pobjeda u sezoni :D
Malo je ovo skakljiva tema o kojoj ne volim pricati sa grobarima jer se odmah nakostrijese, ali hajde, ovdje smo svoji, malo nas je al smo govna :D
Vi ste za 4 godine bukvalno presli od ciljeva razigravanja nekih mladih igraca, preko najvisih ciljeva do opet razigravanja mladih igraca i pravljenja baze tima. U medjuvremenu (racunajuci EL titule, iako su nerealne) od 13 mogucih trofeja (jedan superkup se takodje igrao), uzeli ste 1 trofej.
Sada slusam o licenci kao nekom argumentu, a dobicete licencu ako je dobije i Zvezda i obrnuto. Siguran sam da ce se licence dodijeliti ili za oba tima ili nece dobiti nijedan.
Za to vrijeme, Zvezda sa milion brljotina, tri razlicita trenera, promasajima u timu itd... uzima 8 trofeja, Sferopulos pravi rekord u dobijenim uzastopnim derbijima (sa vidljivo slabijom grupom igraca kada se pogleda pojedinacno, sa ekipom koju je jebao ko je htio u EL zbog mnogo nedostataka koje su na tom nivou bili nenadoknadivi).
I sta imamo danas, Obradovic je napravio presedan u kosarci, rastjerao je kolektiv koji je sastavljao sa potpunom slobodom 3 godine. Nije krenulo kako treba naravno jer da se tako moze, ruski timovi svojevremeno bi bili konstantno prvaci EL (PAO je izuzetak koji ce se tesko ponoviti), i sada ste u situaciji u kakvoj jeste. Ja razumijem postovanje naravno, razumijem i inat koji mi cesto posjedujemo, ali ne razumijem da neko moze ponavljati pricu o razigravanju igraca i licencama nakon svega ovog.
Nadam se da nisam nikog uvrijedio, ali eto, da napisem ono sto se ne smije napisati :)
By Tamerlan
Reči Željka Pantića su obavijene teorijom da je Vučić rešio da skloni neposlušnog Žoca i u skadu sa tim poziva na revolucionarnu pobunu navijača Partizana kako bi se ŽOC odbranio od režimskog udara.

Sa Vujoševićem (zove ga "Dule cenzus") je na krv i nož, ne podnose se i stalno ga teroriše na svom YT kanalu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gledam onu najavu derbija u režiji EL, ide snimak prošlogodišnjeg derbija gde smo mi bili domaćini i ono što mi upada u oči je uloga Jaramaza u njoj. Koliko se toga promenilo i koliko smo se mi oko Ognjena ogrešili po mom mišljenju... 26 odigrana minuta, 4/6 za dva, 1/2 za tri, 1/2 sa penala, 2 skoka i po jedna asistencija i ukradena, index 11, ali energija koju je on dao u odbrani :roll: Apsolutno je i on trebao ostati uz Aleksu i Alena, a možda i Danila da se ja pitam.

Što se tiče današnju utakmice, derbija, ulazimo kao veliki autsajderi, praktično prvi put u takvoj ulozi u EL... Sve je na njihovoj strani i momentum i hemija u ekipi i iskustvo igranja ovakvih mečeva i forma ekipe, doduše oni imaju par povređenih igrača, tako da nema tu mnogo sumnje da smo u lošijoj situaciji, no derbi je derbi, dobijali smo ih i sa Hečerom na pleju, dobijali su oni nas i sa mnogo slabijim igračima i u lošem ritmu. Pomenuta utakmica od prošle sezone koja je došla u nekom 5-6. kolu EL je meni u tom trenutku delovala kao potencijalna prekretnica u sezoni, međutim bila je samo bljesak svetla u tužnoj sezoni, kako će biti ove sezone videćemo. Može i ovaj derbi biti prekretnica, ako se urade neki katovi i promene u rosteru, može se prodrmati ekipa i dobiti na samopouzdanju, pogotovo što igramo na strani.

Pričao je Tanjević na koji način je po njegovom mišljenju najbolje da se ogroman autoritet kao što je Željko i pritisak od toga skine sa igrača, a to je promenom njegovog odnosa, opuštanjem atmosfere u ekipi i slično, što meni deluje nemoguće. Da je želeo, Željko je mogao pustiti malo više, dati im slobodu i dobiti neke igrače svih ovih godina, ali prosto deluje mi da od toga nema ništa. Primer kako bi to moglo da se uradi je da se da sloboda ekipi prvih 2-3 meseca, pa onda kad se uhodaju i upoznaju i sa trenerom i sami sa sobom, da se počne dodavati detalja i insisitrati na nekim stvarima. Ovogodišnji primer su Vašington i Majk, dok se jedne strane Dejvis ima slobodu da šutira sulude poludistance iz okreta u sedmoj sekundi napada, neki od igrača nisu ni videli parket po par utakmica...

Što se današnjeg meča tiče, ja bih voleo da dobijemo to, međutim u ovom trenutku, ja ne vidim kako možemo to da uradimo.
By Gira PFC
Slično razmišljam kao Salvatore, mada sam to već napisao, odmah posle poraza od Virtusa - ne očekujem ništa od KKP ove sezone. Ne očekujem ni večeras, a niko srećniji od mene neće biti ako nekim čudom pobedimo.

Večeras igramo derbi sa samo dva srpska igrača (Poku i Mitar, Lakić i ako bude na klupi samo čudom će ući), zamislite to! :roll:

Mi moramo da se usredsredimo na dovođenje većeg broja domaćih igrača, a može i ovih iz bivše Juge, jer svi oni razumeju šta je KK Partizan i kakva je ovo sredina, navijači, istorija kluba... Ali, to može tek od sledećeg leta. Znači, tu iz regiona i od naših pečalbara uzeti najbolje, eventualno vratiti one "stare" strance koji razumeju veličinu kluba, npr. Veseli (on i srpski sjajno govori i razume, praktično je domaći), Lovernj, pa i N.W. Goss (sjajan plejmejker, bez obzira što je u godinama). I svakako videti sa Megom, šta možemo uzeti od ove talentovane dece - B.Marković, M. Petrović...

A večeras... sledi mi gledanje derbija u slavskom okruženju kod kuma, gde su mahom zvezdaši. Jasno vam je da tu navijači poražene ekipe izvlače deblji kraj na kraju meča. :doh: :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Толико сам се изнервирао да сам писао на вашој теми
Честитке,апсолутно заслужено..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ovo je prvi derbi ikad gde mi pobeda ne pruza apsolutno nikakvo zadovoljstvo. Jedini srpski igrac na terenu je bio Poku 5 i po minuta.

Kao da gledam neki strani klub...

Dejvis je smece od igraca, a Balsa moze da dominira u Aba koliko god hoce, nece dobiti sansu u EL. Sa takvim tretmanom njega, i sto kaze,SG Jaramaza prosle sezone, sto bi novi domaci igraci dosli u Partizan?

Meni je licno tretman i Vanje kriminalan ove sezone. Dao si mu da bude kapiten da umiris navijace, a u igri ga koristis ko Branka Lazica.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Pet Nov 22, 2024 8:57 am Ovo je prvi derbi ikad gde mi pobeda ne pruza apsolutno nikakvo zadovoljstvo. Jedini srpski igrac na terenu je bio Poku 5 i po minuta.

Kao da gledam neki strani klub...

Dejvis je smece od igraca, a Balsa moze da dominira u Aba koliko god hoce, nece dobiti sansu u EL. Sa takvim tretmanom njega, i sto kaze,SG Jaramaza prosle sezone, sto bi novi domaci igraci dosli u Partizan?

Meni je licno tretman i Vanje kriminalan ove sezone. Dao si mu da bude kapiten da umiris navijace, a u igri ga koristis ko Branka Lazica.
Apsolutno se slažem, nema tu nikakve čari kada sa KK KAMERUN ekipom dobijemo gradskog rivala i kada od svih naših domaćih igrača samo Poku dobije 6 minuta, nema tu nikakve čari... Jeste bilo mi je drago, uvek mi je drago kad pobedimo bilo koga, a kamoli Zvezdu, ali kad vidim na su na parketu non stop 5 stranih igrača, obuzme me jeza.

To sam pričao i prošlih godina, kada je KP davana apsolutna sloboda u napadu, da bi te, a možda i bolje brojke imao i Anđušić u toj ulozi, ljudi su se smejali. Ne kažem da je Danilo bolji igrač od KP, već da bi na tu slobodu mnogi bolje odigrali od njega.

S druge strane, ajde da vidimo šta to Sterling Brown ima što naš kapiten Vanja Marinković nema?
Šta to Ife ima, što Jaramaz nije imao ili recimo Neno Dimitrijević?
Šta to Vašington, koji nije dobio ukupno 40 minuta od početka sezone, ima, a nije imao Aleksa?
Šta to Frenk Niklitina radi, što nije mogao da radi Mario Nakić?
Šta to Dejvis radi, a nije mogao Alen...

Eto par paralela, neke su realne, neke manje realne, neću porediti nikoga sa Karlikom i Tajrikom, jer oni momci su posebna priča po energiji ili po kvalitetu, ali eto za te epizodne uloge, zašto moraju da budu stranci, zašto ne mogu domaći...

Ja bih da se pitam ovako koncipirao tim:
Karlik, Aleksa, Neno/Jare
Vanja, Đuša,
Bonga, Nakić
Ostekovski, Poku
Tajrik, Alen, Miletić

To je 4 stranca, na mestima gde recimo da nema adekvatnih domaćih opcija.

Ciljevi našeg sportskog dirketora od kako su oni Željko došli u klub nisu trebali da budu dovođenje KP, Zeka i Nanelija, već dovođenje Vanje, Luče, Milutinova, Lovernja, NWG, Veselog i ostalih igrača koji poznaju veličinu i značaj kluba i igranja u njemu.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da se ja pitam, i željka bih ofarbao da bude crn, iz principa, kao i ceo stručni štab.

Ladno dozivate jaramaza... Ok....
Korisnikov avatar
By skeske
Cestitike na zasluzenoj pobjedi, vise ste je zeljeli i odigrali utakmicu bez padova. Pobjeda ni jednog trenutk nije dolazila u pitanje.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.