Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
@Zex kao forumasu nema sta da ti zamerim, imali smo neke rasprave u pocetku, ali posle par tvojih postova gde si objektivno kao niko ovde napisao stvari onakoo kako jesu imas od mene sve pohvale

nije mi namera da pravim ovde atmosferu kao na sahrani, i da sve gledam nesto negativno, ni ja ne citam ta saopstenja u celosti ali srz i namera se vidi, nemam vise reci kako bi to opisao, ali kao sto kazes imam secanja na forum kakav je bio i kako su se neke stvari ovde predstavljale i kako su okarakterisane a sada vidim isto to gde je to kao sprdnja, napisao sam gore da ne ponavljam, da skratim samo za kraj ta samokritika fali .
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam mnogo preterivao i to godinama.. Pre svega jer je svako nalazio sebi za pravo da me drnda jer sam bio jedan od retkih zvezdasa koji je pisao ovde.. Secam se posle onih incidenata u Kragujevcu, gde je od mene trazeno da se ogradim od tog incidenta inace podrzavam to. Pa sam prozivan ovde danima posle Laktasa kako nemam obraza da dodjem da cestitam i da sam pobegao.. I takvih milion primera.. I onda ja krenem u klasicno inacenje i prozivanje.. A daleko od toga da mislim da je Covic zlato,da su svi potezi dobri,da su navijaci zasto-zato pravi navijaci,itd.. Imam puno poslovnih obaveza,radim vec 9 meseci na jednom projektu, plus privatne obaveze,Zvezda.. Mnogo to energije,zivaca i vremena nosi..I onda kada dodjem na forum stvarno ne zelim da piskaram i citam o raznim glupostima(sta je Covic rekao,sta je Tegeltija nacrtao),zelim da se opustim,da diskutujem o kosarci,da malo skrenem misli..

Samokritiku nema mnogo ljudi. Tesko ce neko reci,pogresio sam,ne treba to tako,u pravu si,treba to drugacije,jos kad dodas gde se ljudi vode vise emocijama poput sporta,to u dosta slucajeva ode to sve na pogresnu stranu. Ja cu gledati da forum napravim boljim, da sa crvenim i zelenim napravimo nesto sto ce rasti.. A u svakom radu ima gresaka,ali ne traba da uzimati kao zlonamerno,zelimo da napravimo dobre stvari,ali dug je put pred nama.. A na tom putu nam trebaju svi clanovi foruma..
Korisnikov avatar
By Zex88
FMP 88:83 OKK BEOGRAD
(16:23, 21:25, 21:10, 18:18, 12:7)

Saturday, 17. 9. 2016, tip off at 17:00
Čačak

Lazarević 21
Apić 14
Bolden 11
Žižić 10
Vrbica 9
Vukasović 9
Davidovac 6
Bursać 4
Kaplanović 4
Ćorović
Đerić
Šešlija
By podgorica
Zex88 napisao:FMP 88:83 OKK BEOGRAD
(16:23, 21:25, 21:10, 18:18, 12:7)

Saturday, 17. 9. 2016, tip off at 17:00
Čačak

Lazarević 21
Apić 14
Bolden 11
Žižić 10
Vrbica 9
Vukasović 9
Davidovac 6
Bursać 4
Kaplanović 4
Ćorović
Đerić
Šešlija
Vrbica? Plej, Crnogorac, igrao u Lovcen, kasnije grijao klupu u Sutjesku cini mi se, je l to taj? Dobar igrac bio u Lovcenu polagali su velike nade u njega da bude reprezentativni plej, moguce da procvjeta u FMP
By Edibledi
Машан Врбица
By Edibledi
Мирко Ђерић, раније повезиван са Партизаном, нашао се у ростеру ФМП-а за ову сезону.
Аустралијанац, плеј-мејкер!
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kako saznaje SK ima jos nada da FMP igra Evrokup. Sta je sa ona dva igraca iz Metalca, jesu presla u FMP ili su sve to bile lazi ? Dal ce Simanic ako zaigra za Zvezdu moci da igra za FMP ? Ja mislim da igraci koji zaigraju za Zvezdu ne mogu za FMP pre zimskog prelaznog roka da zaigraju.
Bilo bi bolje da je Zvezda dovela dva stranca, a Simanica i drustvo vratila FMPu.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]