The Answer napisao:Ja koliko se secam on je rekao da je Laza povredio Milutinova? Ili mediji nisu dobro preneli? Ako je tako onda... A koliko vidim Milutinov odigra drugu povredjen. Nije ni da se on ne bavi ZvezdomNe secas se dobro, preslusaj jos jednom KZS.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
The Answer napisao:Ja koliko se secam on je rekao da je Laza povredio Milutinova? Ili mediji nisu dobro preneli? Ako je tako onda... A koliko vidim Milutinov odigra drugu povredjen. Nije ni da se on ne bavi ZvezdomDobro se sećaš..
Bilo je i nekih reakcija. Vidim da je ova paravojna formacija "Blic" pisala da se raspala familija... Dragan Milosavljević je jedan od najboljih ljudi koje sam ja u životu sreo i sa kim sam radio. Pod tom tenzijom i on je izgubio živce, napravio je eksces, kažnjen je za to i izvinio se. Ne znam odakle dalja priča. Italijani kažu: Dešava se to i u najboljim familijama... - jasan je bio strateg kluba iz Humske.Болдовано, јер Блиц нема обавезу да преноси све, већ само шта њима одговара! Тактички изоставе део о себи! Хахахахаха
Ja sam stvarno da se uvede red na terenima što se tiče nasilja, treba napraviti osnovna pravila bezbednosti i pristojnosti. Jako sam protiv toga da se na bilo koga fizički nasrće, da se bacaju predmeti koji mogu da izazovu ozbiljnije povrede. I jako sam protiv toga da se to meni radi i da prođe bez reakcije, kao što je bilo na utakmici pre te. Da sam ispljuvan, gađan, pogođen i da na to nema nikakve reakcije, nego je pitanje zašto sam stao kada me je neko pljunuo. Ovde je došlo do prekida utakmice...Sećam se u Splitu kada je Divac pogođen novčićem, a taj isti Leon Deleon je bio delegat, nikakve sankcije nije snosio onaj ko je pogodio Divca metalnim novcem. Čini mi se da postoje dvostruki aršini - rekao je Vujošević.Али какве они наслове стављају, извлаче реченицу скроз из контекста, да човек помисли ко зна шта је рекао. И даље чекам да буде видео материјал(мислим на конференцију).
- Ne tvrdim da je ovo sve režija, neću da grešim, može da bude da je stolica stvarno udarila u čoveka.
Upitan da li bi bio razočaran da finale plej-ofa završi bez ijedne pobede, Vujošević je odgovorio:
- Biću razočaran ako ne osvojimo titulu.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:Sampion Rumunije Asesoft izbacen u drugu ligu zbog finansijske nediscipline. Evo prilike da se reaguje za Pota, ukoliko to zelimo da uradimo.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Karaburac napisao:Sampion Rumunije Asesoft izbacen u drugu ligu zbog finansijske nediscipline. Evo prilike da se reaguje za Pota, ukoliko to zelimo da uradimo.A zasto mislis da bi zeleli da ga uzmemo? Jel bio na probi onomad i nije prosao. Ne mislis da ce bezgresni da pojede govno i dovede ga nakon procene da je nedovoljan kvalitet za nas tim. Mislim da ako mag ostaje na mestu trenera od toga nema nista.
I kad ne budes prvi ti...
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]