Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Lucky napisao:Je li on Slovenac ili Srbin, što se tiče pripadnosti reprezentaciji, da znam da li da dijelim tvoju euforiju ili da ignorišem?Slika
:D Slovenac , srpskih korijena! Otac mu je iz Kraljeva! Jbg, zezaju ga na Instagramu Peno i ekipa, da treba igrati za Srbiju!
Oko njega postoji " hajp " da je natalentovaniji ikad sa ovih prostora , a vjerovatno i u Evropi!
By Bojdo
Lucky napisao:Valjda još nije kasno da se vrati na pravi put, šta misliš?
Serbianhoops je pričao da je se sa 13 godina dječko nudio da igra za mladje kategorije Srbije , ali je nas savez to ignorisao!
Sad se navodno otimaju Spanci i Slovenci, mada je Slovenija kao opcija bliže!
Mislim da je teško, ali nada posljednja umire!Kada bi ga imali , mirno bih spavao narednih 15 godina!
Doncic bez obzira ne svemirski talenat i kvalitet , tesko da ce bas sam donositi medalje Sloveniji, ako želi uspjehe na reprezentativnom nivou, onda neka se okrene Srbiji, a i pošteno ogovreci, sumnjam da bi bez srpskih gena bio ovo sto jeste! :D
By Bojdo
Bojdo napisao:
Lucky napisao:Valjda još nije kasno da se vrati na pravi put, šta misliš?
Serbianhoops je pričao da je se sa 13 godina dječko nudio da igra za mladje kategorije Srbije , ali je nas savez to ignorisao!
Sad se navodno otimaju Spanci i Slovenci, mada je Slovenija kao opcija bliže!
Mislim da je teško, ali nada posljednja umire!Kada bi ga imali , mirno bih spavao narednih 15 godina!
Doncic bez obzira ne svemirski talenat i kvalitet , tesko da ce bas sam donositi medalje Sloveniji, ako želi uspjehe na reprezentativnom nivou, onda neka se okrene Srbiji, a i pošteno ogovreci, sumnjam da bi bez srpskih gena bio ovo sto jeste! :D
Duzan sam na inicijativu serbianhoopsa da demantujem jednu informaciju koju sam naveo, pa objavljujem njegov odgovor:

"Serbianhoops je pričao da je se sa 13 godina dječko nudio da igra za mladje kategorije Srbije , ali je nas savez to ignorisao!"

"Nisam to ja pričao, jedino sam pominjao etnicko poreklo njegovog oca Sase, tadasnjeg kadetskog reprrzentativca SFRJ, koji je na pocetku rata napustio Sloveniju i igrao jedno vreme u juniorima C.Zvezdeg, a potom se vratio SLO zbog sankcija i tadasnje teske ekonomske situacije u Srbiji. KSS je u vise navrata pokusao privoliti Luku da igra za Srbiju, nazalost bezuspesno. Zanimljivo da u celoj prici protiv KSS upravo rade Srbi, Lukin menadzer Mirko Milicevic ciji je sin nastupao za kadetsku reprezentaciju Turske pod imenom Yesukan Onar i Raso Nesterovic, GenSek Kosarkaskog saveza Slovenije".

Neko je mislim na Avangarda forumu , rekao da je se mali nudio sa 13 godina!
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Bojdo

Lepo je od tebe sto si na ovaj nacin demantovao sam sebe, ali u buducnosti vodi racuna o tome da ne prenosis reci trajno banovanih clanova jer ce to povuci trajni ban za tebe.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]