Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ako planira da bude kosarkas, da, lose je. Po tim KLS klubovima se do skoro vukao i Kalinic, malo se potcenjuje mogucnost proboja onih koji zaista vrede. Huskic iz druge lige otisao u Spaniju direktno, Adetokumbo iz druge lige Grcke u NBA direktno, Vitkovac svojevremeno iz trece lige u Crvenu Zvezdu. Vecina igraca Metalca iz prosle sezone je upravo sastavljena od KLS momaka, pa nesto nisam primetio da su se obrukali, a Boga mi i Igokea krece da se pojacava sve vise iz KLS-a. Moze da se prodje, ako pokazes znanje. Ne kazem da je situacija idealna, ali nije bas ni tako turobna kako se ponekad predstavlja. Skauting mreze su na ovaj prostor odavno bacene i tesko se desi da neki talentovani igrac promakne. Moze da leti ispod radara neko vreme, ali se uglavnom cuje za njega. Poenta je upravo ono sto je Lepus rekao, mladima je bitnije da dobijaju neku kintu kakva god ona bila nego da biraju najbolju sredinu za napredak. Eto taj Bursac, nije on neka klasa da se razumemo, ali jeste donekle zanimljiv igrac, mogao bi napraviti mozda kareijeru nekog sljakera po ovim osrednijim klubovima na Jadranu ili okolnim ligama. Mozda bi mogao i nesto vise, ali se on zadovoljava da dodje u klub gde zna da na njegovoj poziciji ima 3 talenta koji ce biti forsirani ispred njega. To je za mene nerazumna odluka. Jedino ukoliko on zaista misli da moze da se nametne, ali sumnjam da je toliko nerealan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobili smo Buducnost 77-75. Njbolji RebaBeba sa 15p i Nastic sa 12..

edit:
TREĆA POBEDA CRVENO-BELIH | 77:75

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su i treću uzastopnu pobedu od starta priprema za novu sezonu. Posle trijumfa u kontrolnim mečevima protiv rumunskih prvoligaša U-Banka i Temišvara, izabranici trenera Dejana Radonjića savladali su i podgoričku Budućnost rezultatom 77:75.

Najefikasniji u redovima crveno-belih bio je Nikola Rebić sa 15 poena, Nastić je postigao 12,Skorcanitis 11, a Dangubić 10 poena.Stefan Jović je ubacio 9, Lazić 7, Tompson 6, Gudurić 4, a Tejić 3 poena.

Zvezda će za vikend gostovati u Kraljevu gde je očekuje učešće na Mega Leks Kupu. Crveno-beli će u subotu od 18 sati u novoj kraljevačkoj Hali sportova igrati protiv solunskog PAOK-a, dok drugi polufinalni par čine Mega Leks i turski Trabzonspor. U nedelju će se igrati utakmice za plasman, a svi mečevi sa ovog turnira biće direktno prenošeni na televiziji Sport klub.
Korisnikov avatar
By skeske
Karaburac napisao:Pa ako planira da bude kosarkas, da, lose je. Po tim KLS klubovima se do skoro vukao i Kalinic, malo se potcenjuje mogucnost proboja onih koji zaista vrede. Huskic iz druge lige otisao u Spaniju direktno, Adetokumbo iz druge lige Grcke u NBA direktno, Vitkovac svojevremeno iz trece lige u Crvenu Zvezdu. Vecina igraca Metalca iz prosle sezone je upravo sastavljena od KLS momaka, pa nesto nisam primetio da su se obrukali, a Boga mi i Igokea krece da se pojacava sve vise iz KLS-a. Moze da se prodje, ako pokazes znanje. Ne kazem da je situacija idealna, ali nije bas ni tako turobna kako se ponekad predstavlja. Skauting mreze su na ovaj prostor odavno bacene i tesko se desi da neki talentovani igrac promakne. Moze da leti ispod radara neko vreme, ali se uglavnom cuje za njega. Poenta je upravo ono sto je Lepus rekao, mladima je bitnije da dobijaju neku kintu kakva god ona bila nego da biraju najbolju sredinu za napredak. Eto taj Bursac, nije on neka klasa da se razumemo, ali jeste donekle zanimljiv igrac, mogao bi napraviti mozda kareijeru nekog sljakera po ovim osrednijim klubovima na Jadranu ili okolnim ligama. Mozda bi mogao i nesto vise, ali se on zadovoljava da dodje u klub gde zna da na njegovoj poziciji ima 3 talenta koji ce biti forsirani ispred njega. To je za mene nerazumna odluka. Jedino ukoliko on zaista misli da moze da se nametne, ali sumnjam da je toliko nerealan.
Ne vjerujem da mu je neko rekao da ce ispred njega biti forsirani svi ti igraci a da je on pristao na potpis, a ne vjerujem ni da je toliko glup da ga mogu slagati. FMP je klub gdje ce imati malu ali vjerovatno redovnu platicu, imace prostora sigurno, odlicne uslove za KLS nivo i ima prohodnost u veliki klub ako se pokaze.
Vidjecemo u svakom slucaju. Ja sam licno malo subjektiva, ja bih sve u FMP :)
Korisnikov avatar
By MileBL
Bice interesantno pratiti sta ce biti sa Jakom Blazicem, zavrsio je ucesce na EP, za par dana bi trebao biti sa timom ako se uopste bude vracao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da,danas u 18 igramo sa Paokom.Prenos na SK..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Hvala @MileBL. Samo, ekran mi je stalno crn (dio gdje je video). Ne znam koji mu je djvao?
Korisnikov avatar
By MileBL
Jovic, Lazic i Dabgubic udarne igle, neozbiljno vodjenje utakmice od strane Radonje, sjedi stalno, ne znam zasto Davidovac ne ulazi u igru, Nastic se dobro snalazi, ne ispadaju mu lopte kao Raduljici :lol:

Tepic jedini bez brade u Paoku.

Dobili 72:70

Statsi

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Jos smo drveni..Ono sto mi se ne svidja sto Gudura ima najmanju minutazu i to ubedljivo.. Nadam se da je to zbog one sitne povrede.. Tompson mi dobro izgledao. Nastic mi deluje kao fantastican potez,svaki mec je bio doar.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.