Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Jel gledao neko mec sa Rumunima, kako igra Tompson, kao bek ili krilo?
Ja sam nesto na preskoke.. Igrao je sa Dangubicem I ako se ne varam sa Lazicem u petorci,e sad,Radonja njih dvojicu cas dize,cas spusta za poziciju,tako da.. Nemam pojma.. :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Potpisivanje Bursaca mi nema neke logike ni sa Zvezdine ni sa njegove strane. Nit ce on u Zvezdi dobiti sansu, nit je on Zvezdi neophodan, a usudjujem se reci da ni FMP-u nije neophodan buduci da na toj poziciji vec imaju Dobrica i Lazarevica, (ne znam kakav je status Davidovca, prvi tim ili FMP?) plus mladji kucaju na vrata. Zaista ne kapiram.
Korisnikov avatar
By Lepus
Kontam da ce Bursac na poziciju cetvorke, a ona i nije nesto pretjerano pokrivena. Ostaje pitanje sta ce biti sa Borisom, prvi tim ili FMP?!

Vjerujem da ce kod Klipe Lazarevic igrati iskljucivo trojku.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ok, kao cetvorka to ima malo vise logike, ali opet... Ako uzmemo u obzir da je Luka sadasnjost, Borisa buducnost, a Tejic nesto izmedju, ja opet tu Bursacu ne vidim mesta narednih 3-4 godine u prvom timu Zvezde. Za neke minute u FMP-u ce imati prostora, ali mi je malo cudno da se mlad igrac time zadovolji.
Korisnikov avatar
By Lepus
To je inace veliki problem nase kosarke. Izgleda da se igracima vise isplati da sjede na klupi u FMP-u ili imaju neku sporednu ulogu, ali gdje ce imati redovna primanja, ma kolika on bila i gdje ce imati ono najvaznije, uslove za rad. Skoro sve ostale ekipe na kraju sezone rasformiraju tim i igraci, a pogotovo mladi, su prepusteni sami sebi do pocetka sljedece sezone.

Odgledao sam tri cetvrtine meca sa Rumunima. Protivnik je takav da se ne isplati ni komentarisati igru. @Mile je pitao za pozicije igraca. Na pozicijama 2 i 3 su se mijenjali Dangubic, Lazic i Thompson, sa time da je tesko definisati ko je igrao sta. Dangubic je cuvao bekove protivnicke ekipe. Ponekada smo igrali i sa dva playa gdje je Jovic bio na 2.
Korisnikov avatar
By skeske
Karaburac napisao:Ok, kao cetvorka to ima malo vise logike, ali opet... Ako uzmemo u obzir da je Luka sadasnjost, Borisa buducnost, a Tejic nesto izmedju, ja opet tu Bursacu ne vidim mesta narednih 3-4 godine u prvom timu Zvezde. Za neke minute u FMP-u ce imati prostora, ali mi je malo cudno da se mlad igrac time zadovolji.
Bursacu fali i malo talenta, neka trenira i KLS pa mozda se izbori. u ABA ligasima nema mjesta a u KLS mu nije lose kod Klipe.
Korisnikov avatar
By skeske
A dobro. Vjerovatnoca je mala, ali zar nije bolje da bude Radonjicu pred nosom nego da se vuce po KLS klubovima? Ne vjerujem da ce mu kod Klipe biti lose jer se nece ganjati rezultat.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.