Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By gramada
Zaboravio sam najglavnije Parker , svasta bi reko ali aj........... tezak promasaj gori je i od Kaminslkog i od Luncberga itd
Korisnikov avatar
By Zex88
Бруно и званично.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
U godini istorijskog budzeta meni se povraca od ovakvog Partizana.

Poslednja smislena ekipa je bila ona sto je izgubila od Reala, svaka sledeca mi je sve teza za gledanje, najmanje zbog rezultata.
Korisnikov avatar
By Zex88
Пишу Литванци да је Калатес завршен. Није лоше као прелазно решење,али остаје и даље проблем шута и година.
Korisnikov avatar
By gramada
Nama u ovom momentu i Gordic bi dobro lego, Kaletes je ekstra plej a kako ga sluyi glas pa i nije bas kamenjar kako izgleda

ne znam ovo šta rade Partizan i Zvezda sa pojacanjiam para je van svake pameti, mislim da traba da imamo tim u stilu Duleta a rezultat nije bitan kad imamo vec dugogodišnju licencu
Korisnikov avatar
By MileBL
Ко би рекао пре 10-15 година да ће наши клубови доћи на овај платежни ниво, не заостаје се уопште за топ ЕЛ клубовима.
Нема ни Бат тужби, плате иду редовно, каква је ту математика направљена да се сада исплати улагати?
Korisnikov avatar
By Zex88
Кад се сетим састава са којим смо играли ЕЛ пре ових буџета.
Против Реала у финишу меча у једном тренутку Ребић,Гудурић,Тејић,Штимац или онда Партизан са Ђекићем,Митровићем,Јаном.. Сад нико у Европи то не би урадио.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Antoine
MileBL napisao: Pon Okt 27, 2025 6:30 pm Ко би рекао пре 10-15 година да ће наши клубови доћи на овај платежни ниво, не заостаје се уопште за топ ЕЛ клубовима.
Нема ни Бат тужби, плате иду редовно, каква је ту математика направљена да се сада исплати улагати?
Ništa se ne isplati, nego se peru pare. I državna partija održava socijalni mir koliko može.
Korisnikov avatar
By MileBL
Нагледо сам се свакавих начина извлачења и прања пара али у овом случају не видим јер већина плаћања иде према странцима
Једино да се улаже претходно лако опран новац па нико не пита одакле
Korisnikov avatar
By Antoine
Pare se peru kroz marketing, stranci se plaćaju sa istog konta kao i Ćacilend i Bosanci koji se dovode na glasanje.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]