Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Olivera Jeftic 5 put nastupa na OI, a sada je jako ljuta i razocarana jer i trener nije krenuo sa njim. Ne znam sta se buni, kad se zna da ide rekreativno na OI, ako istrci maraton bice uspeh.
Korisnikov avatar
By djokonda
U vaterpolu smo pokazivali da smo najbolji na svim takmičenjima osim onom najvažnijem - OI.

Nezasluženo mala pažnja za odbojku...kolektivni sport u kojem se ubedljivo najbolje radi u zemlji, imajući u vidu uslove. Odbojkašice odlične za sada, za odbojkaše žal što nisu tu, ali je konkurencija za OI je bila prejaka (svega 4 ekipe iz Evrope) u trenutku kada su se kvalifikacije igrale...ostaje nada za 2020. kada će ključni igrači biti u najboljim godinama.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dokle bre vise ovakva brukanja, deremo na Svetskoj ligi, a onda na OI potop. Na minut i nesto Savic ne trazi time out, mi pravimo faul, a onda i peterac i onda opet nas napad, a nema time out-a. Sve ovo me podseca na Peking 08 kada je Sapic prodao mec Amerima i kada se pobio sa Sefikom. Mislim da je i sada atmosfera u ekipi jako losa, igraci se ne bore, igraju jako slabo. Filipovicev svaki sut zavrsava na precki, a ako se to moze i nazvati sutem, jer je to lob udarac. Razocaran sam jako, ali nadam se da ce se podici, dobiti Australiju i Japan u grupi i mozda kao 3 proci dalje.

Najvise mi smeta smo zadnjih 10-15 utakmica nismo sposobni da postignemo pogodak ako nemamo igraca vise. Potpuno pasivno u napadu, Filipovic i Prlainovic nista, a Aleksic samo golmana bobarduje, umesto uglice. Cuk i Gocic isto moraju bolje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja u zivotu ne pamtim da smo na nekom takmicenju imali posle tri meca nula pobeda..
Nasi sportisti su me ubili u pojam svojim izdanjima na OI. Vaterpolisti su vrlo blizu ispadanja..Moramo dobiti Australiju koja nam nikad nije odgovarala..I ako prodjemo odmah tamo nalecemo na jakog rivala.. Negde u sebi zelim i da se ovaj kosmar sto pre zavrsi..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Duka85
Rudic je takticki vrlo zreo odigrao, nasima ne leze plivacke ekipe kao sto je Australija. Bas takvu je taktiku postavio Ratko.

I dalje je to samo grupa, nama igra bilo koje mesto, najmanje nam prija igranje protiv CG a oni svakako nece biti 1 ili 2 u grupi sa kojom ukrstamo.

Sent from my 6045K using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo ce verovatno biti najgore ucesce nase zemlje na OI. Niko ni blizu medalje..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Duka85
Olimpijski ciklus traje 4 god sa razlogom. U vecini sportova od ideje do realizacije neophodno je napraviti puno koraka. Bas zbog toga se na svake 4 god odrzavaju igre, svaki savez moze ovaj period da iskoristi za selektiranje treniranje uigravanje kroz razna kvalifikaciona i nekvalifikaciona takmicenja kako bi na olimpijskim igrama sportisti bili u idealnim formama. Nazalost greske napravljene u prvom koraku tj u prvoj postolimpijskoj godini se itekako naplacuju. Nama treba ideja, cilj i cetvorogodisnji plan, nema vanrednih izbora, nema izmisljanja krive drine, nema improvizacije, nema improvizacije, nema improvizacije.

Kada se tako shvati sport i nadmetanje na oi, gde su jednake zlato u strelicarstvu i zlato u kosarci, mozemo do nekog respektabilnog (dvocifrenog) broja medalja.

Zbog svega napisanog ne mogu a da ne verujem u medalje kosarkasa i vaterpolista. Iako tu ima mnogo nepodudarnisti sa gore napisanim msm da su selektori obe ekipe uspostavili sistem u kojem su prioriteti jasni kao dan a pri tom i jedan i drugi su imali i krah (Savic 2013 u Barseloni, Djordjevic 2015 u Lilu) i obojica su igrala i osvajala medalje na olimpijskim igrama, ne tako davno.

Nadam se i verujem da ne gresim, samo strpljivo.

Sent from my 6045K using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Udovicic bi mogao u rekordnom roku da postane bivsi ministar, a pre svega jedva cekam ostavku Divca. Neka se igra sa Kazinsom, nama ne treba.

Nadam se da ce vaterpolisti sad odigrati dobar mec u onoj bari od bazena i pobediti Kengure.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]