Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Poska
http://mondo.rs/a809351/Sport/Ostali-sp ... inara.html

ХВАЛА ВУЧИЋУ! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Па шта су очекивали, мангупирало се са парама када је настао нов клуб, доводили се играчи јаки, скупи, звали и Удовичића и Филиповића... Основно је школа за младе, али инстант тражи инстант резултат, зато овако увек и прође!
Korisnikov avatar
By Zex88
Pretpostavljam da je i ovo za navijače Partizana koji ne čitaju novine?

Zamolio bih te da prestaneš da se prolupavaš oko ove teme..

Pošto o ovoj temi znap koliko i o kineskom jeziku..

Niti se bahatilo sa parama,niti je pravljen instant projekat,sa klincima se itekako radilo..

A o tome kako se nije pomoglo timu koji je prvak Evrope,kako se sve činilo da prvak Evroe i Srbije ne igra EL,nekom drugom prilikom..Pozdrav Šoštaru..
Korisnikov avatar
By Poska
Ne, ovo je onako, ko hoce, ja samo prenosim vest. :D

Nije mi tesko, a i nema veze koji je tim.

Moguce je da ja ne znam, ali dovodjeni su skupi igraci, top klase. Ne znam kako se radilo sa klincima, kada je Partizan osvajao dosta i nesto Radnicki cini mi se u mladjim kategorijama. Mozda i gresim.

O tome vec ne znam, tako da ne mogu da pricam. Nisam znao da on ima toliki uticaj u odlucivanju evropskoj vaterpolo organizaciji. Ako ima, svaka cast na tome sto ga ima, ne sto je uradio, nego ga je makar sportski stekao.

Nije malo fer sam moje strane sto pisem sada, pred menjanje foruma. Izvini zbog toga. Ja volim da cujem po nesto novo, sto nisam znao. Nikakav problem, da me neko ispravi, ja cu priznati gresku. Tako da slobodno pisi kada budes imao vremena.
Korisnikov avatar
By Zex88
Idem sad sa društvom na piće,ako ne večeras sutra ću ti ispisati kako je sve krenulo,koliko se ulagalo,o Vapenskom i Šefiku,Maretu Avramoviću,braći Rašović,Savi,Dekiju Saviću,Čedi,promeni vlasti,naplaćivanju termina,treniranju sa građanstvom,dugovima,igranju za dž,itd..
Korisnikov avatar
By Zex88
Viktor dolazi 2010 u klub.. Tada je dosao na ideju da se ponovo pokrene VKCZ.. Krecemo sa uglavnom anonimusima i dvojicom veterana.. Savic i Maljkovic na Viktorov nagovor dolaze da pomognu.. Ispadamo od Vose u polufinalu,ako se dobro secam,Savic masi odlucujuci peterac..
Sledece godine ekipa se vec stabilizovala,igramo Evropu,Posilipo nas izbacuje.. U prvenstvu prolazimo Vosu i gubimo u finalu protiv Partizana gde na oba meca igramo egal,oba meca na jednu loptu.. Mi igramo sa Jugom Vasovicem,Strahinjomm Rasovicem,Savom Radnjelovicem,u Partizanu igrju Radovic,Vujasinovic,Cuk,Korolija,Mitrovic,Mandic.. Dakle,mi i dalje jedan,dva veterana i klinci.. Sve to vreme Sostar minira svaki pokusaj da se pomogne klubu.. Naravno uz bracu..

Izboren je plasman u EL,krece i malo ozbilljnija prica. Ulece Ceda sa Fidelinkom,jos neki iz DS-a obecavaju sredstva.. U medjuvremenu se desava haos u vaterpolu,Pro Reko odustaje od takmicenja i brdo odlicnih igraca ostaje bez ugovora..
To Zvezda pokusava da iskoristi i da kroz najavljena sredstva pokusa da dovede odlicne igrace..
Stizu Andrija,Pijetlovic i Radjen.. Sefik na nagovor Jelenica pristaje da dodje da pomogne,a Vapenskog ubedjudju da nastavi da igra vaterpolo posto je covek planirao da batali karijeru..

Tada se desava preokret u finasiranju,Nikolic dobija na izborima,DS se povlaci,Ceda posle Madjarske i napada na njega i igraci ostaju bez najavljenih sresatava.. Dobijaju se mrvice,ali Andrija izlazi ispred ekipe i obecava da tim ostaje do kraja.. Na kraju se zna,uzimaju 4 trofeja..
U medjuvrenu su trenirali na 25. maju,11. aprilu,Banjici,cekajuci da gradjani izadju iz bazena ili na pola bazena.. U istom periodu krecu saplitanja i od Sapica..
Sledece godine finansijski problemi se nastavljaju,nesto je reseno uz pomoc sponzora,odlazi Pjetlovic,ali ostaje tim verujuci u pomoc drzave sada kao evropskim prvacima.. Naravno i to izostaje.. I onda presedan kakvog nema,prvak Evrope i prvak Srbije igra kvalifikacije a treceplasirani Partizan ide direktno.. I tu u mecu koji nam donosi LS,zreb nam slucajno salje Pro Reko..Ispadamo na peterce i neigramo uopste Evropu,a da smo ispali ranije igrali bi?! Uzima se ponovo dupla kruna,para od sponzora nema,odlaze najbolji igraci,ostaje Sefik,braca Rasovic i Sava Randjelovic.. I da su imali makar malu podrsku bojkotasa mozda bi i opet uzeli titulu.. Danas si vec procitao sta se desilo i kako stoje stvari..

Iz tog perioda izasla su tri nova reprezentativca(Rasovic Viktor i Strahinja,kao i Sava Ranjelovic) i vrhunski trener i covek u Dejanu Savicu..
Zaboravih na Marka Avramovica,decko je posle odlaska iz Partizana i prelaska u Zvezdu izbacen od Udovicica iz reprezentacije..

Daleko je to bilo od bahacenja parama(to je vec drugi slucaj sa Radnickim),daleko je to bilo na silu i jos manje da je bez rezultata.. Rezultati su vrhunski bili..
Korisnikov avatar
By Poska
Хвала на објашњењу пре свега.

Неко од ових играча су сигурно били добро плаћени. Пре свега мислим на Прлаиновића, Пјетловића и Рађена. На Шевика свакако не, мада можда и Прлаиновић није хтео много.

Не знам разлог саплитања Шапића, по мени је он отворено ваш.

Ово што си ти навео за Европу јесте било чудно, они су донели одлуку да се гледају последњих 5 сезона или нешто томе слично и по томе се одлучује ко ће где. Не знам колико је то могао баш Шоштар да постави и то.

Мени су некако мало слабије те ваше млађе категорије одрађене, него што је могло. Иначе ово би могло да се упореди са ККП, само што је он дуже правио и играче и резултате, што се тиче помоћи.

Пошто видим да знаш доста, како је било за клуб. Знам да су нешто мењали, је л' и ту урађен неки облик као у кошарци или? И ту је прво било нешто Београд чини ми се, па после Вет? Стварно питам, ништа намерно.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sapic je predsednik opstine Novi Beograd.. Na SC 11.april su trenirali i igrali meceve vaterpolisti Zvezde.. Cena je bila kao strasno visoka iako su trazili od njega da im da malo nizu cenu.. Na kraju je i izbacio vatepoliste i uputio tuzbu.. On je hteo da bude deo price sa Viktorom,ali Viktor to nije hteo jer je ovaj to jednom pokusao i nista nije uradio..

Za evropu su doneli pravilo da se gleda poslednjih 10 godina..WTF?! Mogao si da igras 9 puta,jednom ne i nisi mogao u EL.. To je bilo usmereno i protiv Pro Reka.. Sto se tice Sostara,covek itekako moze da se pita.. Ni rec nije rekao za to.. Sve kul.. Pa Tole bi se bunio ovaj ne..

Nije kao u basketu..
Pokrenut je prvo kao VK Crvena Zvezda VET, zatim je postao Beograski vaterpolo klub Crvena Zvezda.. Klub je clan SD CZ..
Korisnikov avatar
By Poska
Значи због неке своје користи, Шапић, класичан мајмун.

Е па да, тако нешто сам знао да је. Слажем се да он тамо може да има утицај, али то је нама ишло на руку тада. Чак и да се побунио, не знам да ли би то могао да промени. Наравно то је лично моје мишљење, пошто не знам ту баш много.

Ок, хвала, нисам знао шта је тачно.
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezd ... era/109817

Жекс ти си упућенији, јесте да има обавезе са репрезентацијом, али је требало да остане још годину-две. Тешки су услови и све то стоји, али Вујасиновић је одбио да оде у клуб где има велике паре и редовне, јер је дао реч. Мислим да је исто требало и Савић да остане у Звезди, сада када нису освојили трофеје.

http://www.mozzartsport.com/vesti/vatre ... iti/109917
Korisnikov avatar
By Zex88
Bukvalno nema Savić sa kim da radi..Otišao je ceo tim,a u tom timu ih je bilo brdo ispod 21.. Dakle nema ni klince.. Savić je došao među prvima,odigrao sezonu kao igrač,ostao je poslednji.. Pitanje je da li će se Zvezda takmičiti i ako se takmiči u kom sastavu.. Dugovanja za bazene su nam velika koliko i cena tima.. Partizan ima sreću jer mu je data Banjica,ali troškovi održavanja su isto ogroman teret..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 110
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]