Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mogu i ovi u drugom nizu koje si naveo samo da budu dopunjeni dobrim strancima a ne Holandima, Bentilima i Martinima, to je razlika
Korisnikov avatar
By Lepus
Što opet dovodi do toga da su ključ kvalitetni stranci, a ne ovi drugi.

Poenta svega je da nama treba kvalitet, da li bili stranci ili domaći, manje je bitno. Svakako da je draže svima kada bi to bili naši igrači.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Nije isto, ovo je kod njih bio cisti majmunluk, Egzum i Naneli normalni ljudi, sve ostalo polu ludo, Zoc ih iskontroliso visokom minutazom
By Gsk133
I Guduric je nedorečen(u smislu da može mnogo više nego što pruža sada), ali i kao takav je klasa od igrača u odnosu na Nedovica. Ja ga volim još kada nam je doneo zlato sa mladom reprezentacijom(on, Davidovac, Zagorac, Jaramaz, Rebic, Tejic, Ristic)gde je baš dominirao, pre svega inteligencijom.
Za Kalinica nema šta da se priča, klasa na poziciji 3. A za Mirotica smatram da je žestoko pretplacen I da ne pruža ni trećinu od onoga što prima u evrima. U stvari mislim da je jako precenjen igrač i ovo ću da tvrdim bez obzira prešao u Partizan ili Zvezdu. Isto mišljenje imam i za Milutinova. Niti smrdi niti miriše kroz celu karijeru. Nijedan segment igre nema vrhunski. Da je igrao u vreme Radje, Rebrače, Hafmana, Fućke, Grifina, Tanoke Berda, Vujčica, Nesterovica bio bi ispod prosečan centar.
Korisnikov avatar
By Lepus
Slažem se sa skoro svime.

Ne bih rekao da je Mirotić prosječan igrač, posebno na EL nivou, gdje je sam vrh. Njemu fali ono najbitnije, muda. Previše je mekan i u odlučujućim utakmicama nestaje. Sve ovo se gleda kroz prizmu novca kojim je plaćen.
Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:Ovo su za sada prve informacije o odlascima..

Dobrić - Virtus
Vildoza - PAO
Petrušev -Filadelfija
Pefi- kraj karijere

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Hasan Martin otišao u Šimane ili kako već..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ostao je Raduljica :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
I zvanicno u EL sledece sezone..
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70