- Sre Mar 19, 2014 10:28 pm
na tvoju štetu jusuf iz tjedna u tjedan na društvenim mrežama obara tvoje teze. čudno da ako nije iskompleksiran cibonom te ispunjen mržnjom osjeća potrebu na redovnoj bazi javno izražavati podršku svim ciboninim suparnicima. u nekim situacijama i na štetu vlastita kluba.
ali jedna stvar mi je jako draga, da je jusuf kao budući nba igrač na vrijeme shvatio važnost PR -a po forumima i mrežama ,tako da ima ljude poput tebe da mu osvjetlaju obraz. trebat će mu to u karijeri.
Park napisao:ako ti želiš uvjeriti ljude da nurkić jusuf nema kompleks cibone, da nije isfrustriran, neodgojen, neprepametan ,to je tvoje pravo.Pink Panther napisao:izrazito neinteligentan dečko. k tome bahat.http://sportske.jutarnji.hr/cedevitin-j ... -/1161673/ postavio sam ovaj link, nek ljudi vide komentare ispod i vidjece ko je ZAPRAVO isfrustriran.
na račun čistog talenta i fizikalija napravit će solidnu karijeru, zaraditi nešto. do reprezentacije gotovo nemoguće jer smo na 4 jaki ko zemlja.
najboji nurkićev frend koji je preksinoć za htv izjavio kako podržava budućnost u borbi za f4 ,i da se nada da će biti tamo ; onda meni onaj foruaš @park da ja izmišljamnjegovu mržnju i frustraciju )
zubo je drafiran od strane raptorsa. ali da se razumijemo, nikad ga nisu ni gledali nniti s njim računaju. bio je neki deal da raptorsi uzimaju valanciunasa, ali njegov agent im nije garantirao da će odmah doći u nba. onda je bio deal da moraju uzeti još jednog miškovog igrača na draftu i slučajno je zubo bio jedini prijavljeni i eto.
Edit:Opet si izmislio..Luka Babic je Jusufov najbolji prijatelj tako da opet tvoje "informacije" padaju u vodu.
na tvoju štetu jusuf iz tjedna u tjedan na društvenim mrežama obara tvoje teze. čudno da ako nije iskompleksiran cibonom te ispunjen mržnjom osjeća potrebu na redovnoj bazi javno izražavati podršku svim ciboninim suparnicima. u nekim situacijama i na štetu vlastita kluba.
ali jedna stvar mi je jako draga, da je jusuf kao budući nba igrač na vrijeme shvatio važnost PR -a po forumima i mrežama ,tako da ima ljude poput tebe da mu osvjetlaju obraz. trebat će mu to u karijeri.
DAMIR JAVOR