Šta uradi Đoković... izrutinirao ga Koli
Mislim uopste se ne nerviram, najbitnije da na RG bude na max broju obrtaju ali svejedno
Šta uradi Đoković... izrutinirao ga Koli
Mislim uopste se ne nerviram, najbitnije da na RG bude na max broju obrtaju ali svejedno
Ništa, navijamo za Kecmanovića.
Čitao sam negde da je Miomir redovno pobeđivao Cicipasa tokom teniskog odrastanja.
Da, tukao ga je u finalu OrangeBowl-a. Najprestiznijeg juniorskog turnira u tenisu
milanezija napisao:Da, tukao ga je u finalu OrangeBowl-a. Najprestiznijeg juniorskog turnira u tenisu
e, to!
Nadajmo se da će i on ove godine uraditi ono što je Cicipas prethodne, možda se samo malo teže prilagođava na seniorski tenis.
U tom uzrastu servis poprilicno radi posao protiv iskusnijih, A tu je Cicipas klasa iznad Miomira i otuda ovo teze privikavanje. Samo da udje u top100 da se ne vuce vise po kvalifikacijama za manje turnire i tako rasipa snagu. On vecih problema ima sa likovima oko 300og mesta nego sa igracima svog renkinga, ali to je sve do neiskustva
Nisioka predao Miomiru nakon sto je nas teniser dobio prvi set 6-4
Usao je u top100 ovom pobedom, ukoliko prodje i u polufinale bice oko 65og mesta
Ceka pobednika Raonic-Struff
Nadal rutinira Filipa koji s vremena na vreme izgleda odlicno a onda raspad sistema. Korak napred 3 nazad i tako u krug
Mene ne bi iznenadilo da sutra ne bude FeDal duela, zbog Rafinog kolena. Ako proceni da je rizik pogorsanja veci, povucice se zbog sezone sljake