Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Goru grupu stvarno nismo mogli da dobijemo....4 ekipe gde svako svakog moze da dobije.jos ako dodje neki jaci kvalifikant tesko nama. Bilo koja druga grupa i imali bi realne sanse za top16,ovako jako tesko..
Korisnikov avatar
By Kure
Nookie napisao:Goru grupu stvarno nismo mogli da dobijemo....4 ekipe gde svako svakog moze da dobije.jos ako dodje neki jaci kvalifikant tesko nama. Bilo koja druga grupa i imali bi realne sanse za top16,ovako jako tesko..
Još nije kasno da ti i Zeks počnete da navijate za šampiona iz glavnog grada.
By gurijev brat
Jebem ti hrvata navijao sam mi i partizan b i c grupa e ladno je gledao koja smo kulica jebem ga u usta partizan bar izvuce budiveljnik i nanter a kod nas niko
By kosta76
Zex88 napisao:Bem ti zreb!
Najgora grupa..

Pao,Makabi,Kaha,Lokomotiva i kvalifikant..

Nadam se makar jednoj pobedi..

Edit:Partizan je odlicno prosao,od Nantera i Budiveljnika treba da bude bolji za prolaz..Ostali ciste..
Partizan je ekipe poput PAO-a i Makabia znao da eliminise za prolaz dalje i to u istoj sezoni.
Verujem u pobede Partizana i protiv favorita na papiru, svake godine ih bude . To je tradicija. Niko nece cistiti u Pioniru Partizan, bez obzira na razliku u budzetu. Bice i neko iznenadjenje na strani.
Korisnikov avatar
By Nookie
@Kure :naughty: :naughty: ,mi navijamo za buduce sampione :D :D

@Kole Vi ste dobili grupu sa 3 mnogo jaka tima,i 2 pajsera. Nanter tucete oba puta,Ukrajince sigunro u Pioniru,uz neko iznenadjenje koje jedino vi mozete u ovoj grupi da napravite i vi ste sigurno u top 16...
  • 1
  • 620
  • 621
  • 622
  • 623
  • 624
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]