Stare teme
By dexy
MileBL napisao:
Salvatore Guliano napisao:
Karaburac napisao:@MileBL pa Rakocevic na najbitnijim mecevima nije postojao na kraju sezone, ne znam o cemu ti to? U ostalom, zar nije bila prica da vas on napusta? Znam da je to bilo prilicno aktuelno, a onda je prestalo da se prica o tome.
kaze mi drug da nema ponuda za Rakoca i da ce na veliku zalost sviju u klubu ostati i dogodine ako ga neko ne uzme...

Hoces reci da bi ljudi u Zvezdi bili srecni da Igor ode, zasto?
Možda je plata u pitanju?
Još nešto, biće stariji za godinu kada dođu bitne utakmice.
Korisnikov avatar
By rudonja
Video sam sinoc Radonjica na jednom splavu, ali nije pricao ni sa jednim kosarkasem. LOL.
By Rich Froning
Lepus napisao:@Salvatore
Svaka cast tvom drugu/drugovima, ali iskreno, ta prica o Rakocevicu i njegovom odlasku o kojoj oni pricaju, nigdje veze. Ne zato sto znaci da to nije istina, nego zato sto o tome niko nista ne zna. U klubu se radi u tisini, samo oni najblizi Covicu i Radonjicu (par njih) znaju ko je na listi pojacanja, a ko na odstrelu. A, i ti koji znaju, nece/ne smiju nista da kazu. Cak i najprovjereniji inasjderi sa nase strane pojma nemaju sta se desava u klubu, niko im nista ne govori. Poslije vijesti o Milicicu, niko nista vise ne govori i ne javlja. Sve ostalo sto se cuje su sama nagadjanja.
Ajde sto samo par ljudi zna sa kim se pregovara vec se pustaju i "patke" za neke druge igrace i pravi se maska za one sa kojima se stvarno pregovara. ;)
@Salvatore Guliano
Gordon i jeste otisao od vas zato sto su mu ocigledno pare prioritet.
Dosta ocekujem od njega u Evropi.Mislim da mnogo brzo napreduje i prilagodjava se evropskoj kosarci.
@MILOS OBILIC
Mislim da cemo sigurno dovesti igraca na 4.
Jednostavno mi u ovom trenutku nismo klub kojem je prioritet da razigra mladog igraca.
Zato mislim da je i dovodjenje Luke (koji je veliki talenat) bio pogresan potez.
Mislim da ce se tek od sezone 2014-1025 i nadolaska generacije 94/95 praviti neki zdrav sistem sa ukljucivanjem mladih igraca.
Isto tako verujem da ce se dovoditi igrac koji ce moci da parira Lovernju,pre svega snagom.
Kad prodje Evroliga opet ce se sve svoditi na duele Zvezde i Partizana.Verujem i da ce Dule delom sklapati ekipu u odnosu na nas roster.I to nije nista lose,to je realnost.
Korisnikov avatar
By Nookie
@lepus Znaju nasi insajderi sve,al ne smeju da pisnu. Posle onog sa Darkom niko ne sme rec vise da kaze...

@rich Dobro nam ti dosao....svakim danom smo sve brojniji,to mi se svidja :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta ce nam igrac koji moze da parira Lovrenju.Vidim da se on protiv Savovica nije naigrao,a nije ni Savovic protiv njega.Oni su podbacili u finalu i jedan i drugi.Mitrovic je odlicna opcija da igra 15 minuta.Ako mu ne damo minutazu bolje da ga prodamo nego da kvarimo odlicnog igraca koji na pripremama mlade reprezentacije pokazuje svoju klasu.
By gurijev brat
Mitrovic, Cvele,Ristic,Tejic,Cvorovic,Milovanović,Kaplanovic, Rebic svi kod cice na kaljenje ove sezone uz još nekoliko momaaka iz generacija 93,92 čisto da nam se ne desi neki propust i biće to lepa ekipa a i prvi tim će imati koristi ! Pojacanja neće biti sto posto u narednih nekoliko dana. Mislim da krece udarnicki posle zreba za el . Rakocevic ili kod nas ili neki istok jel jedino tamo još može da izvuce uslove kakve zeli.
By strelac
Lepus napisao:@Salvatore
Svaka cast tvom drugu/drugovima, ali iskreno, ta prica o Rakocevicu i njegovom odlasku o kojoj oni pricaju, nigdje veze. Ne zato sto znaci da to nije istina, nego zato sto o tome niko nista ne zna. U klubu se radi u tisini, samo oni najblizi Covicu i Radonjicu (par njih) znaju ko je na listi pojacanja, a ko na odstrelu. A, i ti koji znaju, nece/ne smiju nista da kazu. Cak i najprovjereniji inasjderi sa nase strane pojma nemaju sta se desava u klubu, niko im nista ne govori. Poslije vijesti o Milicicu, niko nista vise ne govori i ne javlja. Sve ostalo sto se cuje su sama nagadjanja.
Sto se tice Igora mislim da je najbolje da on postane direktor,nesto slicno sto je svoevremeno bio Rasa Radovanovic.Prvo on ima ime u Evropi,zna igru,ima kontakte da pita i posotvan je u svetu sporta.Vama upravo treba takav covek.
Zasto ne Igor kao igrac:
1.on je u godinama kad koliko god on bio psvecen, moze doci do povreda
2.mislim da mozete da nadjete igraca koji moze da odigra 10-15 minuta kvalitetno i da ga zameni.
3.jako los je u odbrani
Greota je iskorititi igrca ko mustiklu,a pogotvo n njega koji je ponikao u tom klubu i dao tom klubu mnogo vise nego mnogi koji su odigrali sezonu u njemu.
Nije on da bude vodonosa nekome.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
gurijev brat napisao:Mitrovic, Cvele,Ristic,Tejic,Cvorovic,Milovanović,Kaplanovic, Rebic svi kod cice na kaljenje ove sezone uz još nekoliko momaaka iz generacija 93,92 čisto da nam se ne desi neki propust i biće to lepa ekipa a i prvi tim će imati koristi ! Pojacanja neće biti sto posto u narednih nekoliko dana. Mislim da krece udarnicki posle zreba za el . Rakocevic ili kod nas ili neki istok jel jedino tamo još može da izvuce uslove kakve zeli.
Ako ne ostene Rakocevic na beku da igra i deli minutazu sa Blazicem i ako nam ne bude rezervni krilni centrar Mitrovic ja cu biti potpuno razocaran ovim prelaznim rokom.Dovescemo 5 jakih igraca,a onda ako slucajno kiksnemo ima da lete treneri na svaka dva meseca,a necemo stvoriti ni jednog mladog igraca za prodaju,ali zato ce stranci doci uzeti pare potrositi nam brdo love,a Partizan uteti titulu.
Zato pamet u glavu i ostaviti Mitrovica i dovesti Pota ili Novaka na rezervog pleja.

Strelac nek tako odredjuje minutazu Bogdanovicu.Rakocevic mora da ostene i ove sezone je pokazao da je bolji igrac od svih bekova zajedno sa Blazicem
Korisnikov avatar
By djokonda
gurijev brat napisao:Mitrovic, Cvele,Ristic,Tejic,Cvorovic,Milovanović,Kaplanovic, Rebic svi kod cice na kaljenje ove sezone uz još nekoliko momaaka iz generacija 93,92 čisto da nam se ne desi neki propust i biće to lepa ekipa a i prvi tim će imati koristi ! Pojacanja neće biti sto posto u narednih nekoliko dana. Mislim da krece udarnicki posle zreba za el . Rakocevic ili kod nas ili neki istok jel jedino tamo još može da izvuce uslove kakve zeli.
Ne možeš da šalješ Cveleta i Luku u FMP...momci su prošle godine igrali koliko-toliko profi košarku, trenirali sa jačim igračima i sada treba da igraju poluamatersku ligu i rade sa decom? Ako za njih nema mesta u CZV eventualno ih poslati u nekog ABA ligaša ili ih pustiti. Poslati ih u FMP na ''kaljenje'' samo će ih uništiti...pa jbt, Leo igra EL, svi jači igrači iz '93 u Evropi igraju jake lige, najmanje EK a nama treba dva najbolja igrača iz '93 da igraju poluprofesionalnu ligu kakav je KLS? To je put u propast za našu košarku. CZV treba da pusti Vuka, Subotića, Milovanovića, Đokića i sl...a Cvele i Luka MORAJU da budu u 12.
Korisnikov avatar
By Karaburac
djokonda napisao:
Ne možeš da šalješ Cveleta i Luku u FMP...momci su prošle godine igrali koliko-toliko profi košarku, trenirali sa jačim igračima i sada treba da igraju poluamatersku ligu i rade sa decom? Ako za njih nema mesta u CZV eventualno ih poslati u nekog ABA ligaša ili ih pustiti. Poslati ih u FMP na ''kaljenje'' samo će ih uništiti...pa jbt, Leo igra EL, svi jači igrači iz '93 u Evropi igraju jake lige, najmanje EK a nama treba dva najbolja igrača iz '93 da igraju poluprofesionalnu ligu kakav je KLS? To je put u propast za našu košarku. CZV treba da pusti Vuka, Subotića, Milovanovića, Đokića i sl...a Cvele i Luka MORAJU da budu u 12.
+10000 za ovo sto si rekao.

Samo bih dodao jos jednu stvar. Kaplanovic je otisao u Bajern kod Pesica, tesko da ce na kaljenje kod Cice.
  • 1
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]