Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Potvrdio Misko, ne treba cekati ponoc :)
https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/615889785115279360
Miško bratija,ispoštuje navijače..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nadam se da ce Cirbes pruzati bolje partije u Evroligi jer je ipak to najvaznije takmicenje. U Aba ligi je bio dobar za drugog centra, dok je domacu ligu odigrao jako dobro.
Treba nam prvi centar koji ce biti prava petica i koji ima poene u rukama. Najvise bih voleo da zadrzimo Bobija ili da dovedemo Lavala, Sofoklisa, Raduljicu ili takav tim igraca. Amer koji moze da zakljuca reket, a da ne moze sam da izmisli poen na mne treba.
Vilijamsa bih zadrzao, ali da prima manju platu nego prosle godine. Imao je dosta losih partija. Jedina prednost mu je sto je uigran sa ekipom.
Na beku treba da dovedemo nekog mladog momka iz FMP-a Gudurica ili Davidovca i nekog momka sa poenima u rukama umesto Dzeniknsa. Bilo bi dobro da to bude prodoran bek, ali da ume da pogodi i trojku.
Korisnikov avatar
By skeske
Posto je Cirbes ostao, a kroz sezonu je napredovao vidno, i jos uzimajuci u obzir da nemamo para, mislim da bi trebali grebati u nogama i rukama da potpisemo Kuzmica. To je momak koji ce kasnije sazreti i koji nam moze biti zlatna koka. Neka pocne kao drugi centar a poslije ko zna...
Inace, meni je najbitnije da je Radonjic ostao, a posto nije mnogo grijesio oko pojacanja siguran sam da nece ni ovaj put.
Korisnikov avatar
By The Answer
Mislim da Kuzmic ostaje preko. Sad treba ocekivati dolaske, palite grejalice, stavljajte slemove, bice zanimljiv pocetak jula. Mora biti.

Slika
Korisnikov avatar
By MileBL
Gledano na to da je Radonja produzio ugovor najbolje resenje za centra je Milutinov, jedino Dejo od njega moze napraviti centra spremnog za NBA.
Wilijamsa bi bilo pametno zadrzati, posebno zbog uigranosti sa Cirbesom kao i ostatkom tima, brze bi postigli takmicsrsku formu u novoj sezoni.
Sa zamjenom za Dzenkinsa mozemo malo sacekati posebno ako dobijemo laksu grupu u EL.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
MileBL napisao:Gledano na to da je Radonja produzio ugovor najbolje resenje za centra je Milutinov, jedino Dejo od njega moze napraviti centra spremnog za NBA.
Wilijamsa bi bilo pametno zadrzati, posebno zbog uigranosti sa Cirbesom kao i ostatkom tima, brze bi postigli takmicsrsku formu u novoj sezoni.
Sa zamjenom za Dzenkinsa mozemo malo sacekati posebno ako dobijemo laksu grupu u EL.
Mile preti da pomuti slavu Obilicu :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 329

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]