- Uto Mar 03, 2015 1:35 pm
velika sramota, jos Djilas izjavljuje da ako stranac hoce dobrovoljno da igra za nas da su mu sva vrata otvorena

Jomer napisao:velika sramota, jos Djilas izjavljuje da ako stranac hoce dobrovoljno da igra za nas da su mu sva vrata otvorenaJa lepo rekoh Sarenom juce da se bojim da je ovo put da se uvede stranac i u musku kosarku i da treba da ustane kuka i motika..![]()
![]()
![]()
Valderama napisao:Ovaj košarkaški kentaur je za mene mrtav. Ni u najcrnjim slutnjama nisam mogao pretpostaviti da će KSS posegnuti za očajničkim i bednim merama. Hebo ih oportunizam. Srbija - zemlja košarke!gledam danas onu konferenciju, i sve mi se cini da sanjam, citam izjavu Djilasa i kaze lik da stranci mogu da igraju za Srbiju, ali bez nadoknade. pa da ga zadavis. sve mi je ovo nekako sa neba pa u rebra, jos ne mogu da se povezem
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula
Valderama napisao:nadao sam se da će i Srbija uz Litvaniju sačuvati oreol košarkaške besmrtnosti ali sam se prevario. Litvanija je ostala jedina košarkaški besmrtna zemlja.evo ga Zuti kod Andjusa, pa ko izdrzi da gleda a da ne povrati...
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]