Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:velika sramota, jos Djilas izjavljuje da ako stranac hoce dobrovoljno da igra za nas da su mu sva vrata otvorena :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja lepo rekoh Sarenom juce da se bojim da je ovo put da se uvede stranac i u musku kosarku i da treba da ustane kuka i motika..
Korisnikov avatar
By dovlimir
Valderama napisao:Ovaj košarkaški kentaur je za mene mrtav. Ni u najcrnjim slutnjama nisam mogao pretpostaviti da će KSS posegnuti za očajničkim i bednim merama. Hebo ih oportunizam. Srbija - zemlja košarke! :doh:
gledam danas onu konferenciju, i sve mi se cini da sanjam, citam izjavu Djilasa i kaze lik da stranci mogu da igraju za Srbiju, ali bez nadoknade. pa da ga zadavis. sve mi je ovo nekako sa neba pa u rebra, jos ne mogu da se povezem :(
Korisnikov avatar
By dovlimir
Valderama napisao:nadao sam se da će i Srbija uz Litvaniju sačuvati oreol košarkaške besmrtnosti ali sam se prevario. Litvanija je ostala jedina košarkaški besmrtna zemlja.
evo ga Zuti kod Andjusa, pa ko izdrzi da gleda a da ne povrati...
By tremi08
U narednih 10 dana bi Marina Maljkovic trebala da objavi siri spisak za Evropsko prvenstvo do kojeg je ostalo jos oko 70 dana. Ocekujem da na spisku sem Sonje Petrovic i Matovicke budu sve najbolje igracice nase drzave. Prvi put posle dugo vremena bice guzva na poziciji 5, sve su u jako dobroj formi Krnjic,Ajdukovic, Stankovic, Tina Jovanovic koja moze i na 4, Milena Marjanovic,verovatno ce poziv dobiti i Brajkovic. Ocekujem sledecih 12 igracica u sastavu: Radocaj,M.Dabovic,A.Dabovic,Butulija, Jovanovic, Cadjo, Milovanovic, Pejdz, Ajdukovic, Krnjic, Stankovic, Crvendakic ili Mandic.
Po meni 12 devojaka koje bi trebalo da budu u sastavu za EP i da izbore plansman na Olimpijadu su:
Milica Dabovic, Tamara Radocaj
Dajana Butulija, Sasa Cadjo
Ana Dabovic, Nevena Jovanovic, Aleksandra Crvendakic
Amerikanka, Jelena Milovanovic
Tijana Ajdukovic, Dragana Stankovic, Sara Krnjic(Tina Jovanovic)
By tremi08
Slazem se donekle,verovatno ce Crvendakic izvisiti jer igra i ona poziciju 4 vecinom iako moze i na 3. Krnjic ce se spustati na 4 verovatno tako da ce tu biti dosta guzve i verovatno ce Aleksandra izvisiti. 16 kosarkasica po meni konkurise za 12 pozicija, bilo bi mi krivo da Crvendakic ispadne,ali verovatno ce se odlucivati izmedju nje,Dragane,Sanje i Kristine. Pripreme pocinju 27.4, tako da bi Marina trebala da narednih dana saopsti spisak,vecina reprezentacija je vec saopstila. Nadam se da bi Miljana Bojovic mogla da upadne na spisak, Sonja je rekla da ove godine nece nastupati ali da se nije odrekla reprezentacije zauvek.:)
Sto se tice Sonje upravo je osvojila Evroligu.
Sto se tice Crvendakic ocekujem je da bude u sastavu. Sto se tice Krnjicke ne svidja mi se kako je igrala u reprezentaciji na SP, a ni Ajdukovicka nista nije pokazala. Voleo bih da prvi centar bude Dragana Stankovic. Crvendakic bi trebalo da ide jer je ona jedino krilo, Ana Dabovic i Nevena Jovanovic igraju krilo, ali im je prava pozicija bek suter.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]