Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Na sta mislis? Na odlazak u NBA ili na f4? On ako se prijavi za draft bice biran 100%, primili su se Ameri na njega posle onog finala, samo mu je definitivno prerano. Za f4 nemaju sanse.
Korisnikov avatar
By Peja
Nije nemoguce da odu na F4, imaju samo dve pobede manje, a igrace sve bolje kako odmice sezona, znam da docekuju Cibonu sto je vazno a mozda i Igokeu , nisam siguran dal su sad prvu sa njima igrali ovde ili tamo, to su im glavni konkurenti
Korisnikov avatar
By mc guntzy
Karaburac napisao:Na sta mislis? Na odlazak u NBA ili na f4? On ako se prijavi za draft bice biran 100%, primili su se Ameri na njega posle onog finala, samo mu je definitivno prerano. Za f4 nemaju sanse.
Za NBA. Ne sumnjam da ce ga izabrati, nego hoce da ide dogodine. Po meni nije ni za El jos, a kamoli NBA. Ni fizicki ni igracki.

Za F4 jako tesko, ali u svakom slucaju posle Partizana najvise navijam za njih.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Peja ja sam verovao u ove momke od pocetka prosle sezone, ali zaista mislim da nemaju sanse za f4. Sa druge strane u eurokup idu sigurno, mada ko sad ne ide tamo :?

Mc slazem se ja sa tobom da on jos nije ni za EL, a kamo li NBA, ali mozda to i ne bude toliko lose po njega... Pazi ja mislim da on nikada i nece moci da bude na NBA nivou, ali mislim da ce mu u Americi u mnogome popraviti fizikalije i ispraviti odbranu, moguce cak i da ce sut dodatno da mu nameste. Onda posle sezonu-dve ako je pametan da se vrati u Evropu i napravi karijeru slicnu Rakocevicu.
Korisnikov avatar
By Peja
Dobiju Solnok a vi Buducnost i bice samo jednu pobedu za njima, onda posle toga gostuju bas njima, ako slucajno polude bice svasta u nastavku sezone, seti se RAdnickog
Korisnikov avatar
By mc guntzy
Karaburac napisao:Peja ja sam verovao u ove momke od pocetka prosle sezone, ali zaista mislim da nemaju sanse za f4. Sa druge strane u eurokup idu sigurno, mada ko sad ne ide tamo :?

Mc slazem se ja sa tobom da on jos nije ni za EL, a kamo li NBA, ali mozda to i ne bude toliko lose po njega... Pazi ja mislim da on nikada i nece moci da bude na NBA nivou, ali mislim da ce mu u Americi u mnogome popraviti fizikalije i ispraviti odbranu, moguce cak i da ce sut dodatno da mu nameste. Onda posle sezonu-dve ako je pametan da se vrati u Evropu i napravi karijeru slicnu Rakocevicu.
Generalno nisam nesto optimista po pitanju njegove karijere, nadam se da ce me demantovati.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 141

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]