- Sub Nov 23, 2019 5:15 pm
Jer inace igraju iste pozicije i imaju iste zadatke na obe strane terena pa su za uporedjivanje
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Lepus napisao: ↑Sub Nov 23, 2019 4:42 pm @djokonda Gledaš li ti Zvezdine utakmice ili nas zajebavaš? Na osnovu samo jedne utakmice bi se moglo napisati deset strana zašto Gavrilović nije i ne može biti prvi trener Zvezde.Gledam EL i vidim ekipu koja igra bezidejno u napadu i sasvim solidnu odbranu.
Zex88 napisao: ↑Sub Nov 23, 2019 4:15 pm Sastav je dobar.. Dovoljno dobar da može da se pobije sa većinom.. Pogotovo kući.. Problem je što mi apsolutno nikakvu igru nismo imali i to se osetilo i u Aba ligi..Da ga igrači ne slušaju ne bi vi dobili Žalgiris u gostima ili primili od Asvela 70 poena za 45 minuta
Nije meni problem skor u EL već način na koji sve izgleda..
Gavrilović je pokazao načinom vođenja ekipe da ne zna šta treba da radi.. Zaboravlja igrače, kasno traži TO, igrači ga ne slušaju.. Apsolutno nisam video nijedan razlog za njegovo ostajanje..
Šakota je bolji, iskusniji trener.. Da li će uspeti da sa Filipom kao glavnim igračem napravi rezultat.. Mislim da tu nemamo šta tražiti.. Očekujem da Partizan osvoji Aba, ne zato što je mnogo dobar, nego najmanje loš od svih i nema atmosferu razdora zbog sina..
Onda ide logično pitanje, što Šakota? Jbg, mora neko.. Ne bih da se potroši neko poput Jovanovića na sezonu koja će biti bačena niz vetar..
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka