Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Pusti Obilica, ne konta On najbolje igru...
Kad pricamo o igri jedan od najvecih trenera sa ovih prostora je rekao "Napad mozes igrati sa dva igraca a odbranu moraju igrati svih pet", tu pada Filip kada je ozbiljna kosarka u pitanju

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne igraju istu poziciju, ali Dzenkins je najlosiji igrac Zvezde trenutno u napadu, a jos je i nepotreban jer imamo Berona, Lazica, Dobrica, Davidovca i uz Stratosa kad je zdrav, bek nam nije trebao, vec plej. Pare sto on dobija trebale su da odu na pleja.
Korisnikov avatar
By Lepus
Obiliću, poenta i jeste u tome što se dovođenje play-a ne razmatra i nikada se nije ni razmatralo. To mjesto je rezervisano za Filipa, dok su sve ostale pozicije prepunjene.
Korisnikov avatar
By skeske
Djenka igra najbolju odbranu kod nas, usudio bih se reci daleko najbolju odbranu, naravno da nije visak. Sto se Sakote tice, bivsi trener, ali ne moze biti losiji od Gavrilovica.
Korisnikov avatar
By djokonda
Lepus napisao: Sub Nov 23, 2019 4:42 pm @djokonda Gledaš li ti Zvezdine utakmice ili nas zajebavaš? Na osnovu samo jedne utakmice bi se moglo napisati deset strana zašto Gavrilović nije i ne može biti prvi trener Zvezde.
Gledam EL i vidim ekipu koja igra bezidejno u napadu i sasvim solidnu odbranu.
Bezidejnost nije krivica trenera...vi prosto nemate talenat u ekipi...imate prvog pleja koji tek na momente igra dobro i nema šut, imate jednu dvojku (Berona) koji stalno driblingom napada, a to ne ume, iz prostog razloga jer osnovni pnr koji igra plej ne rezultira ničime iz čega bi mogao protok lopte da se generiše, imate Đenku koji je neupotrebljiv pored pleja koji je takođe loš šuter, imate 4 trojke (Lazić, Perperoglu, Davidovac i Dobrić) od kojih svaki samo Grk može da napadne čuvara, ostali su u napadu u principu samo spot šuteri (plus Dobrić koji može da napada prodorom kada mu igrač kasni u rotaciji), imate ofanzivno neupotrebljive četvorke (Faje i Simanić) i imate za EL nivo ofanzivno neupotrebljive 2 petice (Kuzmić i Odžo), osim u slučaju ofanzivnog skoka i Gista kao koliko-toliko dobro ofanzivnu opciju, ali gde gubite skok...o Junioru ne želim da pričam.
Pa jbt, navedi mi bar jednog igrača u sastavu koji zna pick da zavrti a da nije Braun?! Beron nikada ništa ne napravi iz pick-a, nema pregled, ne zna da doda, ali vi nemate nikoga drugoga u sastavu...i onda očekuješ smislenu igru u napadu?
Kada to uzmeš u obzir, naravno da ćete užasno da izgledate na terenu...ali s druge strane rezultati su vam ok...posebno u EL.
Tomić se milion puta više gubio na utakmicama od Gavrilovića pa je eto bio glavni trener, pa čak vam doneo ABA titulu.
Ono što ja govorim jeste da Gavrilović nije osnovni problem i da ste pogrešan problem krenuli da rešavate...i da Šakota neće tu mnogo uspeti da promeni.
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao: Sub Nov 23, 2019 4:15 pm Sastav je dobar.. Dovoljno dobar da može da se pobije sa većinom.. Pogotovo kući.. Problem je što mi apsolutno nikakvu igru nismo imali i to se osetilo i u Aba ligi..
Nije meni problem skor u EL već način na koji sve izgleda..

Gavrilović je pokazao načinom vođenja ekipe da ne zna šta treba da radi.. Zaboravlja igrače, kasno traži TO, igrači ga ne slušaju.. Apsolutno nisam video nijedan razlog za njegovo ostajanje..

Šakota je bolji, iskusniji trener.. Da li će uspeti da sa Filipom kao glavnim igračem napravi rezultat.. Mislim da tu nemamo šta tražiti.. Očekujem da Partizan osvoji Aba, ne zato što je mnogo dobar, nego najmanje loš od svih i nema atmosferu razdora zbog sina..

Onda ide logično pitanje, što Šakota? Jbg, mora neko.. Ne bih da se potroši neko poput Jovanovića na sezonu koja će biti bačena niz vetar..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Da ga igrači ne slušaju ne bi vi dobili Žalgiris u gostima ili primili od Asvela 70 poena za 45 minuta
Da ga igrači ne slušaju neko bi vas do sada nakantao 20+ razlike
Ekipa nije dobra...nema ofanzivni talenat...nema kvalitetne bekove, bar za EL nivo i to je glavni razlog zašto tako ružno igrate...ali ekipa nije pukla...drže se i bore svaku utakmicu, što znači da je svlačionica ok, nema bitnijih razdora unutar ekipe...tako da to što pišeš nije baš tako kako pišeš.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa jel sam Gavrilović izjavio da se igra jedno a da su igrači(pre svih Čović) igrali nešto drugo?

Korisnikov avatar
By djokonda
Mislim da se takve stvari događaju često, ali treneri retko pričaju o tome...čak i da je tako, da su igrači previše brzo odustali od dogovorene akcije (što se ne događa tako retko) vi ne delujete kao razbijena banda koja ne zna gde udara...ja samo o tome govorim. Za pomak unapred trebali ste prvo da dovedete bar još jednog beka, a ne da menjate trenera.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ok.. Jesi li primetio da kasni debelo sa izmenama, sa To, da zaboravlja na igrače?
Da probam ovako, šta je tebi Gavrilović dobro radio pa da po prvi put u životu postane trener i to trener u EL?

• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 124
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Žeks, Treba biti i pošten i reći da stranc[…]