Stare teme
By dexy
Zex88 napisao:Ah,prosto covek da zaplace nad tuznom sudbinom Mege..Izmisljate prvo neku epsku kradju,pa onda o vetricu,dza,bu,a kada to ima Partizan,mi to ne vidimo dobro,vi ste neki kao faktor c pa to zasluzujete ako vama pomognu..
Koliko sam ja video,Milojevic je pizdeo na Radovica,a ne na sudije.Pizdeo je na Vasu i Miljena,a ne na sudije(sad ide teorije Miloje gospodin).
Kad su usli Nelson i Silb to je bio zatvoren mec,stegli odbranu,krali smo zive lopte bez problema,Silb povezao napad i to je to.
Sve drugo je..
Po tebi, izgleda da je Zvezda oštećena ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Kojom matematikom si dosao do toga?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
@Zex
Ja ne znam sto se opterecujes njihovim teorijama oko sudjenja, samo udaris ignore i ako im je tako lakse neka pisu, mogu samo da zamislim sta ce biti ukoliko uzmemo neki od trofeja,vidis da i Derick Rose utice na politiku kluba.
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:@Zex
Ja ne znam sto se opterecujes njihovim teorijama oko sudjenja, samo udaris ignore i ako im je tako lakse neka pisu, mogu samo da zamislim sta ce biti ukoliko uzmemo neki od trofeja,vidis da i Derick Rose utice na politiku kluba.
Volim da sam im trn u oku. :D
By Edibledi
НЕ знам какво суђење Мега има против Радничког али против Звезде и Партизана увек крену добро и онда их ови пребију поштено у другом полувремену.
Кад сам гледао Мегу против Партизана увек су губили убедљиво. У неким утакмицама су лоше кренули и тада није била потребна помоћ судија али, ако би добро кренули, судије би дозволиле да се не суде фаулови играчима Партизана а Меги се све свирало.
Против Звезде је Мега увек била у неком егалу. Чак и када је Звезда добијала утакмице резултатски убедљиво, то је било уз судијски масакр. Прошле године су добили Звезду у Крушевцу у првом дуелу у Суперлиги, када је било суђење без навлачења и претензија. У плеј-офу је било туга гледати утакмицу због суђења.
Ваљда треба да прође неколико година да би Мега изградила неки ауторитет код судија и да би јој се судило поштено против Партизана и Звезде. Питање је да ли ће то клуб издржати, какав ће бити за тих неколико година јер ће можда продати целу генерацију одличних играча. Надам се да ће попуњавати састав редовно са новим талентима и пар искуснијих играча који траже ангажман или излазе из повреде па им треба лагани улазак у ритам тренинга и утакмица.
By dexy
Ja ne znam sto se opterecujes njihovim teorijama oko sudjenja, samo udaris ignore i ako im je tako lakse neka pisu, mogu samo da zamislim sta ce biti [shadow=blue]ukoliko[/shadow] uzmemo neki od trofeja,vidis da i Derick Rose utice na politiku kluba.
Lepo si ovo rekao. :lol:
Korisnikov avatar
By Kure
Ja ne znam sto se opterecujes njihovim teorijama oko sudjenja, samo udaris ignore i ako im je tako lakse neka pisu, mogu samo da zamislim sta ce biti [highlight=#ffff40]ukoliko uzmemo neki od trofeja[/highlight],vidis da i Derick Rose utice na politiku kluba.
Pa i red bi bio ostarismo čekajući vas... a i državna kasa sve praznija... sad ili nikad... ovo je TA sezona... ako ne ova SLEDEĆA je vaša sigurno... .!.

Ljubi vas brat.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Goran Cakic tim menadzer Vizure.Doveli su Milovovica iz Vojvodine,ali Krstic ide na operaciju pa ce za oko tri nedelje moci da pocne da trenira i trckara(od operacije 3 nedelje).
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]