Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Kakav poraz Kahe.Celu tekmu skoro vodili i uslo se u egal zavrsnicu.Vodila Kaha dva poena i onda Lafajet uz dosta sranja izjednaci.Potom Nocioni krene na ulaz i sudije mu ne sviraju faul(bar po meni) i onda u zadnjem napadu za Valensiju sudija svira faul na 0,4 sekundi do kraja :doh: Bas sam se iznenadio.
Sledeci mec Barsa - Tenerife,i polufinala su 99% Saragosa-Real i Valensija-Barsa.
Korisnikov avatar
By Gaja
Prilicno dosadna polufinala u kupu kralja.Real je demolirao Saragosu u kojoj je jedini raspolozen igrac bio Sermadini sa 19 poena i 30 indexom.
U drugom polufinalu tekma je prakticno resena u prvoj cetvrtini kada je Barsa pa skoro sve pogadjala i rezultat je bio 31-9.Celu tekmu je bilo preko 10 i pred kraj se kao nesto Valensija trgla,pre svega Sato ali nije bilo dovoljno.Dubljevic ocajan,nista nije mogao da pogodi.MVP je Navaro sa 20 poena i indexom 27 a na drugoj strani najbolji je bio Sato sa 21 poenom i 29 index.
Sutra poslastica od 18h :dance:
Korisnikov avatar
By Jaka
Mislim da farsa veceras ima dobre sanse za pobedu, ulaze u dobru formu kako sezona odmice, jedva cekam 18h !
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jaka napisao:Mislim da farsa veceras ima dobre sanse za pobedu, ulaze u dobru formu kako sezona odmice, jedva cekam 18h !
A bas sam trazio kad je finale :) hvala jakavi
Korisnikov avatar
By rudonja
Sjajna tekma.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
kakva utakmica ja bih mogao da ih gledam po ceo dan ! verovatno jedan od onih meceva na kojima ne navijam niti za jedan od dva tima, uz naravno vise simpatija prema Realu, tako da je utakmica bila perfektna, divio sam se potezima igraca sa obe strane. :D ovaj Rodrigez je meni najbolji plej Evrope, kakav majstor, kakav umetnik. onda s druge strane Uertas, kolko god da ga ne gotivim, u ovakvim utakmicama uzivam u njegovim potezima, jer je i on majstor i stvarno specificna licnost i igrac. Ljulj koji je toliko popravio taj sut u poslednjih nekoliko godina i kolko se poboljsao kao kompletan igrac. Rudi veceras nista, ali zato Mirotic :dance: .

Odlicna odlicna utakmica !!!
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]