Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Ned Maj 29, 2022 10:23 pm
MileBL napisao:Mi sad trebamo tamo ici i zrtvovati nebitne igrace da okrenemo utakmicu u nasu stranu, nema tu puno filozofije
Da su Cirbes i Markovic neki korisni igraci ovo bi mnooooogo bio bolji tim i ovo bi se moglo resiti u 3.. Ovako,krvav posao nas ceka..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Iskreno vi se sve tu pitate i ako budete odigrali na nivou rešavate to u 3. utakmici bez problema...

Čestitke na pobedama, sasvim zasluženo!
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobi obrisao sam ti post..Zabranjeno vredjanje na forumu..

Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:@Zex kako bi ti nazvao ponašanje navijača Zvezde?
Kao sto sam i napisao,sramotno..

Takodje,ni ponasanje Pantera i Lesora ne doprinosi boljoj situaciji..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cestitke momcima na 2:0, ako Partizan ne krene sut ili ne budu imali 30 bacanja, a mi promasili jedno deset, dobijamo sa 3:0.
Korisnikov avatar
By skeske
Na tezi nacin ovi stranci uvijek skontaju kako se smijes ponasati na gostovanjima u derbiju. Srecom ovi nasi su iskusni, pa nece valjda puno provocirati jer to nije put kojim se treba ici u derbiju.
U trecoj zrtvovati Lazica i Lazarevica na pocetku, da probamo bar malo prilagoditi kriterijum nama, odrzati se u egalu i onda ce se oni vrlo moguce sami pobijediti.
Idemo probati ovo rijesiti u 3 utakmice, pa da vidimo sta dalje za KLS :D
Korisnikov avatar
By Lepus
Šta bi bilo da nisu ovaj usrani Pionir renovirali?! Kolika bi onda vrućina bila i kolimo bi onda klizavo bilo?!

Za sada naj utisci utakmice atmosfera koja je odlična i to koliko se Volter usrao u kaće.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Mnogo promasenih trojki, zatim slobodna bacanja su nas uvela u minus
Volters bi morao potegniti, mogao bi probati sa Vajtom, Lazarevic je problematican u napadu
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 69
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]