Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Ултра.рс napisao:ахаххаха ај мало да ликујемо какав је осећај гробари? реално смо најјачи Идемо Делијееее
Izvanredan. A kod tebe?
Korisnikov avatar
By fanste90
Ултра.рс napisao:ахаххаха ај мало да ликујемо какав је осећај гробари? реално смо најјачи Идемо Делијееее
Ne mogu da ti kazem jer se nikada nisam radovao pobedama Vizure ili drugih timova
Korisnikov avatar
By Joomla10
fanste90 napisao:
Ne mogu da ti kazem jer se nikada nisam radovao pobedama Vizure ili drugih timova
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee moj ti...

Pa ni ovo ne bi dobili da vam nema sudija, sramoto Srbije.
Poslednja izmena od Joomla10 u Pon Feb 11, 2013 7:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By hazarder
Osecaj je PONOS. Sto ne moram da navijam za tim na cijem je celu neopevano govno nebojsa covic. Sto ne moze niko da mi ispere mozak, sto sam na pravoj strani, sto nikada ne bih jeo svoja govna i prelazio preko principa zbog niskih pobuda.
By skeva
Otrov tece po forumu, koliko zlobe ali hajde :) . Jaci smo, nema tu neke filozofije, na utakmicama protiv Partizana mozemo pobijediti njih ili mozemo pobijediti sebe ;) . Al tek sto nas sudije guraju, a? :lol:
Bravo za nase momke, idemo dalje :D
Korisnikov avatar
By Zex88
ZAKLJUCAVJTE FORUM!!!
OVO NEMA SMISLA!!!
Korisnikov avatar
By rudonja
sve u svemu jako dobar turnir!!
Korisnikov avatar
By Gale
Ултра.рс napisao:
Gale napisao:
Izvanredan. A kod tebe?
Као код тебе кад нам обришеш пост:)
још бољи. Него да се не препиремо мало ћемо славити у среду већ важна утакмица. Браво момци !
Haha, gledaću da ga ponavljam onda što ćešće.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]