Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Bolje da si naucio da gledas u svoje dvoriste nego druge ljude.
Mirotica ostale igrace koji nece da igraju za Srbiju ne podnosim, a pogotovo Mirotica koji je dobijao sansu umesto Novice Velickovica.
VelikoSrbine, nauči pravopis SVOG jezika, pa onda komentariši druge. Takva busanja u grudi su i napravila sva ova sranja. Ali šta bi ti znao o tome? Imao si 3 godine, učio kako da se ne sapleteš o svoju nogu i navijao za Mančester Junajted.
Korisnikov avatar
By Karaburac
MILOS OBILIC napisao:A Crnogorci su drugi narod nisu Srbi.Nisam znao.

Ne znas ni da se posle tacke lupi razmak kako bi bilo preglednije.... Samo ti lepo ubedi njih u to i ja nemam nista protiv.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Antoine napisao:
MILOS OBILIC napisao:Bolje da si naucio da gledas u svoje dvoriste nego druge ljude.
Mirotica ostale igrace koji nece da igraju za Srbiju ne podnosim, a pogotovo Mirotica koji je dobijao sansu umesto Novice Velickovica.
VelikoSrbine, nauči pravopis SVOG jezika, pa onda komentariši druge. Takva busanja u grudi su i napravila sva ova sranja. Ali šta bi ti znao o tome? Imao si 3 godine, učio kako da se ne sapleteš o svoju nogu i navijao za Mančester Junajted.
Idi na molitveni rucak mene ostavi na miru
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:
Antoine napisao:
Idi na molitveni rucak mene ostavi na miru
Nema šanse, tek sam počeo.
By Edibledi
Реал - Барца (цео меч)

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jebote ljudi kidaju te ligamente u poslednje vreme kao Lovernj pertle :?
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]