Stare teme
By Tamerlan
Zex88 napisao: Ned Nov 17, 2019 10:26 pm
Valderama napisao: Ned Nov 17, 2019 10:22 pm al' ona njegova u fazonu "nije ušla, ko je jebe..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :doh:
A ovo je isto radio i u FMP-u.. Odigra neke minute solidno i onda pocne da divlja..

Ali pola napada skucao da bi sutnuo preko centra.. Pazi nikom nije dodao loptu.. Pa majku mu,malo obraza,nesto?
Mogu misliti kako je vama koji pratite redovno mečeve, treba imati debele nerve pa 2 puta nedeljno gledati bravure bahatog "Miljana Pavkovića za siromašne". :auto-ambulance: :auto-ambulance: :auto-ambulance:

Mile jesi živ, javi se brate? :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da znam kako je Miletu.. Ja se samo nadam da je puska zakocena..

E ali na -3, na 3 s do kraja,Filip krece na ulaz... Stvarno ne verujem sta sam gledao..
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbt,sad moramo da se uzdamo da ce se Primorska raspasti i da ce Fmp spustiti gas :D
Korisnikov avatar
By Lucky
Je li neko zna šta je, na kraju, dosuđeno kod onog faula na Čoviću i silnih konsultacija sudija? On izvede samo jedno bacanje.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Lucky napisao: Ned Nov 17, 2019 10:56 pm Je li neko zna šta je, na kraju, dosuđeno kod onog faula na Čoviću i silnih konsultacija sudija? On izvede samo jedno bacanje.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока
Nesportska Jankovic,nesportska Davidovac,tehnicka Zagorac..
Korisnikov avatar
By MileBL
Kako vas nije sramota pljuvati po Filipu, da njega nije bilo sad bi igali Euro kup

Nisam gledao utakmicu, pa nemam sta pametno napisati, ali sve mi je jasno kad citam vase postove

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Naravno da nesportska Davidovcu nije mogla da se sudi, samo tehnicka. Bilo je tu jos sjajnih odluka, npr nesportska Odza, faul u napadu Gista gdje Bircevic igra uzicko kolo u trenutku kontakta, cista blokada Odza itd... Ali drago mi je sto ne seremo na sudije, niti smo zasluzili pobjedu niti smo zasluzili respekt sudija.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 124
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]