Stare teme
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Koncept naše igre će se promijeniti samo za veću minutažu Cirbesa, rekao bih. Prošle godine je Bobi imao veću minutažu u odnosu na Cirbesa, a ove će Cirbes imati veću u odnosu na Sofoa. U tom smislu će igra biti manje-više ista, samo druga proporcija minuta.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Doveli smo jednog od najbljih napadaca u Evropi na svojoj poziciji, a sad nam i on ne valja. Sta ce nam vise pojacanja na visokim pozicijama ? Mitrovic ove sezone mora da bude jedan od nosilaca igre i da jos vise napreduje, da odigra celu sezonu u kontinuitetu, a onda na kraju sezone da uzmemo makar pola miliona evra za njega. Cirbes kada je ostao ocekuje se da ce pruzati bolje partije. Tejic takodje mora da napreduje i da vise igra. Ocekujem da igra svaki mec makar desetak minuta, ako ne i vise.
Steta sto smo ostavili Jovica i Lazica, jer ako dovodemo i krilo, opet nece biti mesta za Gudurica i Davidovca. Ne znam sta je potrebno da bi Guduric dobio minutazu od desetak minuta. Mozda treba da bude MVP NBA lige, malo je MVP Evropskog prvenstva U 20.
Pojacanje, Jovic
Bek, Lazic, Guduric
Dangubic, Davidovac, a i Guduric i Lazic mogu na krilo
Mitrovic, Tejic
Sofoklis, Cirbes, Apic

Ja bih sa ovim igracima zapoceo sezonu, a ako se ispostavi da nam treba krilo doveo bih ga tek pocetkom oktobra. Ozbiljne pripreme se mogu igrati sa ovih 12 igraca plus Rebic i Kaplanovic.
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/alexraskovic/status/628519623907016704
Korisnikov avatar
By skeske
Ako dugujemo 16 miliona, mozemo jos 300.000 ko ga jebe :D :D :D

Nego, ja sam siguran da ce Sofo imati 20 poena po utakmici i da ce biti igrac oko koga ce se sve vrtiti. Neke utakmice nece igrati ali ono sto bude igrao bice odlicno. Smatram da Radonjic zna iskoristiti centra maksimalno i da ni ovaj put nece omanuti.
Sto se Sofa tice, on je velika paljevina, mogao bi da se zainati i da bude izuzetno odgovoran i radan, vjerovatno mu tesko pada ovo sto vise ne igra za neki vrhunski KK u EL okvirima i zeli da pokaze da su veliki klubovi pogrijesili. Nesto mi mirise da ce nam on biti ta prevaga, koja ce nam donijeti sjajnu sezonu.

I jos nesto, kada vidim da neko u svojim mislim gura Gudurica na krilo dodje mi da se ubijem.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige