Stare teme
familija napisao:
Salvatore Guliano napisao:doktore Flameni imam jedno strucno pitanje :
Da li postoje musko-zenska prijateljstva ?
Ja cu odmah kratko i jasno da ti odgovorim: NE, NE i NE!!!!
A nek ti doktor flameni to sutra ili vec kada objasni...

nisi u pravu, ali nema veze. Ovo je i onako tema za zajebanciju ;)
Karaburac napisao:
familija napisao:
Salvatore Guliano napisao:doktore Flameni imam jedno strucno pitanje :
Da li postoje musko-zenska prijateljstva ?
Ja cu odmah kratko i jasno da ti odgovorim: NE, NE i NE!!!!
A nek ti doktor flameni to sutra ili vec kada objasni...

nisi u pravu, ali nema veze. Ovo je i onako tema za zajebanciju ;)
Postoje muško-ženska prijateljstva, ako je on gay ili ako ona čeka reklame u prenosu da prebaci na teletekst da vidi da li joj je prošao tiket sa škotskom četvrtom ligom, ili mora da se vadi na norvežanima u šest.
Moguće je jedino da drugarstvo pređe u bratsko-sestrinsku ljubav, što je jako retko ali se dešava. Ali to opet nije prijateljstvo jer tu drugaricu stvarno počneš da gledaš kao sestru, pa se zaštitnički ponašaš.
U svakom drugom slučaju, uvek postoji bar malo seksualnog naboja koji onemogućava pravo prijateljstvo. Mada, pravo pitanje je da li uopšte postoji koncept prijateljstva? Ili sve funkcioniše po principu every man for himself? Da li je čovek ostrvo? Da li je Flameni ostrvo? Ili čovek? Ili arhipelag? Zašto se Uskršnja ostrva tako zovu? A Devičanska? Zašto ja imam problema sa kontrolom toka misli? Da li će Mrka i Južni tok završiti pre roka? Ko određuje rokove? Šta se desilo sa Bobom Rokom? Toliko mnogo pitanja, a toliko malo odgovora...
By hazarder
Knofler napisao:Prosto je cudo kako pojedini zaboravljaju brzo, a jos cudnije kako za tu istu stvar optuzuju druge?!
Taj Partizan koji danas stvara igrace (citaj: NEMA PARA ZA STRANCE I PROVJERENE DOMACE IGRACE) je u najuspjesnijoj klupskoj sezoni u zadnjih 20 godina imao jednog domaceg igraca u startnoj petorci.
4 od 5 nosilaca igre su bili stranci.
Cisto da se podsjetimo: Mekejleb-Kecman-Veseli-Roberts-Maric.
Plus Vranes kao kosarkas iz CG.
Dakle 5/12 iz rostera.
Naravno, da ne pominjemo dokle bi taj tim dogurao bez Amerikanaca i Australijanca, mozda do zavrsnice KLS u konkurenciji Masinca, Mege i Lajonsa.

Jedini reprezentativac bio Rasic, i to kao rezervista-pokazatelj do cega je dosla reprezentacija Srbije.
No nije to bitno.
E sad kad su poceli da duvaju drugi vjetrovi i da CZV bude jaka i ima finansijsku podrsku to moralnim gromadama u vidu Grobara smeta, jer njihov klub nema kesa.
Pa se potezu interesi srpske kosarke, otkud Zvezdi pare za Brauna, Nelsona, Skota, Rakoca, Traorea...

No nesto se ne sjecam da je bilo ko iz Partizana rekao ili podrzao Zvezdu, ne tako davne 2010. kada su dovodjeni totalni anonimusi tipa Drca, Mirkovic, Kalinic, S. Dragicevic, Nikolic i slicni, te ubacivani juniori Cvele, Nedovic i Marinkovic samo da se skrpi tim, da se ne bruka tradicija.
Kad tim nije imao ni upravu, ni pomoc ni mjesto za treninge.
Uveden i stecaj cak, nikome od Partizanovaca nije smetalo a znam mnoge koji su se i radovali mogucem nestanku KK Crvena Zvezda.

Lijepo kaze nas narod-Ucin, docek.
Pa sad kukajte i zapomazite kako nemate, kako ste zasluzili pomoc i slicno.
Ovo da nije tuzno,bilo bi smesno. Koliko nerealnosti u par recenica.

Svaka stavka, da ne nabrajam. Zato sto se u Srbiji ne ceni uspeh, nego druge vrednosti, zato je Srbija tu gde jeste. Istorija se ponavlja, a ovo je sve vec vidjeno. Svako poredjenje je presmesno.

Doktore, molicu dijagnozu.
By Knofler
O objektivnosti navijaca Partizana govori i ovo blasfemicno blacenje jednog Dragana Dzajica i stavljanje istog u kos sa nekim retardima iz Radnickog.
Covjek je najpoznatiji srpski sportista svih vremena, ako ne i najpoznatiji jugoslovenski.
Tog Dzajica je gospodo UEFA uvrstila u najbolji tim Evropskih prvenstava, tj. za najbolje lijevo krilo u istoriji evropskog fudbala.
Taj Dzajic je kreator najveceg klupskog uspjeha srpskog fudbala, covjek koji je neposredni "krivac" sto se Srbija vodi kao zemlja bivsih sampiona Evrope, nesto cime se ne mogu podiciti mnogo vece i bogatije drzave kao Svedska, Poljska, Rusija, Ukrajina...

Vama taj covjek smeta iz jednog razloga-nije Partizanov.
Voljeli bi vi da jeste, no sta cete, vas najveci igrac je Hrvat, priznali vi to ili ne.

Ne bi me zacudilo da uskoro procitam da je neko podnio zahtjev da se prizna nova religija-DULEIZAM u cast dogmatskog vjerovanja u nadljudske, skoro supermenove moci jednog covjeka.
Jevrejske sekte su mala maca za vjeru u Vujosevica.
By Knofler
ubicatigrova napisao:Kakav je Dzajic bio sportista nema nikakve veze sa tim sto je on uzimao pare od transfera. Niko ne blati njega kao sportistu.
Jos jedan dokaz neobjektivnosti.
Dakle KK Partizan treba pomoci zbog starih zasluga, ali zato Dzajicu ne treba pomoci zbog jos vecih zasluga?

Ja se slazem da treba pomoci Partizanu sada, samo me strasno nervira sto to niko iz protivnickog tabora nije ucinio kada je Zvezdi trebala pomoc?
Stalno zamenjujes teze i povezujes nesto sto ne moze da se poveze.

1. Ne znam zasto bi se Dzajicu pomoglo ako je kriminalac? Mozda je kriminalac teska rec, ali ako je krao i uzimao i krsio zakon, da je ne znam kolika zvezda, treba da odgovara i ne treba da mu se pomogne. Njega koriste u ovom slucaju zato sto su sve delije za njega i hoce da pomire klub i navijace a on im je najveca sansa, posto preko dobrih igara to ne mogu.
2. Treba pomoci sportskim ekipama i zbog starih zasluga a i zbog novih. To je ono glavno, mi uopste ne kukamo da nam pomognu sto smo osvojili evroligu, nego da nam pomognu zato sto smo sampioni dekadu i vise, zato sto se skoro uvek plasiramo u top 16 a nekad i vise. To nije bilo pre 10 godine nego pre godinu, pre dve, svake godine.
3. Treba pomoci i zvezdi i partizanu, naravno po zasluzi. Ali nije na partizanu da pomaze zvezdi nit je na zvedi da pomaze partizanu. Drzava treba da bude totalno nepristrasna tu. A trenutno nije. To je ono sto nama smeta.
By Knofler
Tigre polazis od pretpostavke da je drzava neutralna, da je vode roboti bez emocija.
Svaki Grobar ce radije pomoci Partizanu a svaki Delija Zvezdi.
Sad je drzava uz CZV a ti ne mozes poreci da je prethodna vlast bila uz Partizan, sto je evidentno uzevsi u obzir da su na tekme dolazili najvisi funkcioneri.
sta znam, jbg ne mogu da budem objektivan kao i ti, tako da nemam osecaj da je nesto puno pomogla partizanu.
moglo je tu jos malo para da se kapne, mogla je da se napravi nova trenazna hala i vama i nama, kao sto su obecali. al od toga nema nista.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 59

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]