Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By hazarder
Uf, idemo dalje.

Slika

Pedercine raspale...
Slika

American beautiful-specijalno za Rudonju i Dreksa, znam da vole crnkinje :lol:
Slika

Onda sam naisao na jos neke indijance...
Slika
Slika
Slika

A sledeci post ne otvarajte pred kolegama, vazi za ubicutigrova i fin radni svet :mrgreen: .
By hazarder
Eksplicitan sadrzaj, pozajmljen od drugarice. Valjda nece da se ljuti. A ako se ljuti :lol:
Po mom skromnom misljenju, ovo su sve nakazetine, ali jbg, ja u ovom gradu i nisam vidjao bolje. Ameri se na to loze.

Slika
Slika
https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos- ... 7028_n.jpg

Da napomenem kako nije striptiz bar u pitanju, vec reguralan kafic na Bourbon Street. Za vreme Mardi Gras festivala, nema zabrana.
Slika
Slika
Slika

Samo za Jopica, stopala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slika

Ovde se dvoumim, da li da ih pozelim cokiju,cedi, ili canku, pitanje je sad. :think:
Slika

Ovde vec nemam dilemu, samo za Knofija brata. :twisted:
Slika

Inace, fora oko ovih perli je sledeca-kada im sa mnogobrojnih terasa u bourbon st. bace ove perle, one treba da pokazu sise, tako nesto...
Slika

....ili obrnuto.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

To bi bilo to, nadam se da vam se dopalo.
Slika
Poslednja izmena od hazarder u Čet Feb 14, 2013 4:00 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Gale
Hazarde :bow-yellow: , odličan izveštaj! :clap:

Nisam stekao utisak da je provod spektakularan - doduše, ja sam se i na Šabačkom vašaru ( odmah posle utakmice sa Slovencima na EP 2009) malo razočarao. Valjda precenjujem te festivale, očekujem čuda, šta li. Nije bilo loše , ne kažem, samo vožnja onih elektro - autića u kompletno pijanom stanju je provod za sebe, ali mi je glavni događaj - žurka pod šatrama - bio nešto ..hmmm... slabiji nego što sam očekivao.
Tako mi i ovde deluje da je provod slabiji nego što bih ja to zamislio.

Elem. Broj pomahnitalih kajmačarki (izraz Texxxov) će da oduševi rodelu garant , taj kvalitet moram da zapazim :lol:
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
bravo hazarde :clap: :clap: :clap:

khm, elem rece da su ti sve ove sto se kidaju gadne, jbg meni slika broj 5 od tih golisavih lepo izgleda, k'o glava osmaka sunce ti jebem :shock:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gale napisao:Hazarde :bow-yellow: , odličan izveštaj! :clap:

Nisam stekao utisak da je provod spektakularan - doduše, ja sam se i na Šabačkom vašaru ( odmah posle utakmice sa Slovencima na EP 2009) malo razočarao. Valjda precenjujem te festivale, očekujem čuda, šta li. Nije bilo loše , ne kažem, samo vožnja onih elektro - autića u kompletno pijanom stanju je provod za sebe, ali mi je glavni događaj - žurka pod šatrama - bio nešto ..hmmm... slabiji nego što sam očekivao.

Elem. Broj pomahnitalih kajmačarki (izraz Texxxov) će da oduševi rodelu garant , taj kvalitet moram da zapazim :lol:
Sta si ti na Sabackom vasaru isao na koncert Vendi??? :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
MILOS OBILIC napisao:
Gale napisao:Hazarde :bow-yellow: , odličan izveštaj! :clap:

Sta si ti na Sabackom vasaru isao na koncert Vendi??? :D
Ispravka, svi znaju da se ne kaze na koncert Vendi nego Vendija :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
ubicatigrova napisao:bravo hazarde :clap: :clap: :clap:

khm, elem rece da su ti sve ove sto se kidaju gadne, jbg meni slika broj 5 od tih golisavih lepo izgleda, k'o glava osmaka sunce ti jebem :shock:
istancan ukus,slazem se da br. 5 da ne kazem petica valja...+dirty sexy stopla
Korisnikov avatar
By rudonja
Nek neko tvituje Severnoj Koreji da pozuri.
By Knofler
Hazarde smrade jedan, priznaj da si namjerno postavio ovu sliku sto ne moze da se vidi i ucita za "brata Knofija" :angry-cussingblack:
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Fino je procitati ovakve stvari kad to ljudi napisu. Ja sam bas upravo u Svajcarskoj, u francuskom dijelu, ali kontam da to nije yanimljivo da se opisuje...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]