Stare teme
By Šipurske livade
Rekao bi da je Andjus pogodio za Dejvisa da je bezveze igrac, nesto kao Kaminski, u napadu sve zna, odbrana losa, skok ne postoji.
Plejmejkeri Partizana podbacili, dalali poene kada je utakmica resena, Bonga slab u Evropi, u ABA ligi za sada pravi razliku.
Partizan nema skok igraca, bukvalno niko ne moze da ima preko 5,6 skokova na utakmici.
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Sre Okt 09, 2024 7:45 pm Ne znam jeste li gledali "Otvoreno sa Anđusom" :mrgreen:

To je bilo 50 minuta žestoke pljuvačne po Obradoviću. Je l' imaju oni neki lični problem? :shifty:
Andjus ima problem sto je retardiran i cirkusant. Ima nekih stvari sto je u pravu naravno, ali on kao pojava treba da drzi monologe samo u mentalnoj ustanovi.
Korisnikov avatar
By skeske
Šipurske livade napisao: Čet Okt 10, 2024 11:43 pm Rekao bi da je Andjus pogodio za Dejvisa da je bezveze igrac, nesto kao Kaminski, u napadu sve zna, odbrana losa, skok ne postoji.
Plejmejkeri Partizana podbacili, dalali poene kada je utakmica resena, Bonga slab u Evropi, u ABA ligi za sada pravi razliku.
Partizan nema skok igraca, bukvalno niko ne moze da ima preko 5,6 skokova na utakmici.
Eto, Dejvis ne igra evroligu 8 godina, pa Andjus treba da nesto pogadja... Zna se kakav je Dejvis igrac, ima svoje velike kvalitete a ima i mane, do trenera je kako ce prvo iskoristiti a drugo sakriti. Takodje kao i Kaminski, Exum, Lesor, Panter, Karlik Dzons, Lundberg i svi ostali.... Trener sastavlja ekipu u skladu sa svojom vizijom igre i to je to.
Korisnikov avatar
By gramada
sto ste stavili bre ovde ovu SNS Dzukelu, pa to nije covek to je smrad, Covic ga polomio pre par godina sada je sa njim , govno od coveka
Korisnikov avatar
By Gaja
Kad si vec rekao za skokove ovo je bilo tragedija da se dozvoli ovoliki broj ofanzivnih skokova Makabiju. Onaj Romero kao da je Sekil Onil licno.

Sudjenje samo da se krstis, na obe strane, doduse malo vise za Partizan svirali.

Kakve poene davao Karik Dzons kapa dole. Ne znam sta bi bilo da je sad bio Panter umesto Karika, 1000 driblinga i da molis Boga da udje neki ludi sut.
Neverovatno koliko su Nilikina i Bonga sigurni u sutu za tri. Najgore je sto bi da bi pre njima da sutnu otvorenu trojku nego Vanji.
Tarik Dzons zver kao Bolomboj, jedva cekam taj duel. Drago mi je sto Pokusevski odigrao onakvu odbranu na kraju, da kupi minute.
Lundberga prosle godine nisam podnosio, sada mi je jedan od gotivnijih igraca.
Korisnikov avatar
By Zex88
Сви смо мислили да ће Партизану одбрана бити јача страна,а на почетку сезоне,напад вуче..
Покушевски имао добру ролу,али мора бити много конкретнији..
Има одличан распоред Партизан,очекујем их на 4-2..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Veoma bitna pobjeda sinoc prvenstveno na psiholoskom planu. Posto vam je raspored lagan, ocekujem vas u najgorem slucaju na 6:4 poslije prvih 10 kola.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]