Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Bilo ko i ja da dodjem bicu bolji od njegaSlika
Jedva cekam da mu vidim ledja pa nek se dokazuje na nekom drugom mjestu
Kada ti, Bursać ili Radovanović date Real Madridu deset poena javi se ;)
Korisnikov avatar
By Peja
i udarite dve rampe ajonu , kad vec brojimo :D

igra fmp lepo, nadam se da ce sa simanicem igrati jos bolje, mada koliko god zeleo da on uspe mislim da je trenutno macka u dzaku, niko ne zna sta moze da se ocekuje od njega
Korisnikov avatar
By djokonda
Peja napisao:i udarite dve rampe ajonu , kad vec brojimo :D

igra fmp lepo, nadam se da ce sa simanicem igrati jos bolje, mada koliko god zeleo da on uspe mislim da je trenutno macka u dzaku, niko ne zna sta moze da se ocekuje od njega
Ne znam stvarno šta ti je lepo u igri FMP-a...Fića drnda loptu 70% vremena i ostali mu samo postavljaju blokove
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije to drndanje lopte vec preuzimanje odgovornosti, ipak je veliki pritisak bio na Filipu koji ga je slomio ali mislim da lagano dobijamo na nasem parketu u drugom dijelu sezone
Korisnikov avatar
By Peja
djokonda, nije fmp EL tim pa sad da ostavlja ne znam kakav opsti utisak..oni su ipak autsajderi u ovoj ligi, imaju mladog trenera, dosta mladih i dosta kls igraca, tako da s obzirom na sve oni su ipak igrali egal sa partizanom, kojem dva amera igraju po 30 min..
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Nije to drndanje lopte vec preuzimanje odgovornosti, ipak je veliki pritisak bio na Filipu koji ga je slomio ali mislim da lagano dobijamo na nasem parketu u drugom dijelu sezone
Pa ne mora bukvalno svaki napad da ''preuzima odgovornost''...to ni Vestbruk ne radi.
Korisnikov avatar
By djokonda
Peja napisao:djokonda, nije fmp EL tim pa sad da ostavlja ne znam kakav opsti utisak..oni su ipak autsajderi u ovoj ligi, imaju mladog trenera, dosta mladih i dosta kls igraca, tako da s obzirom na sve oni su ipak igrali egal sa partizanom, kojem dva amera igraju po 30 min..
ne kažem da su loši, samo kažem da mi nije jasno zašto ti je to što igraju lepa košarka, ali dobro...stvar ukusa.
By milanezija
Ja stvarno ne kapiram poentu kod fmp-a: Seslije, Nenadica, Jeremica, Boze, Pota pa i Bursaca. Bolje sve to da su klinci tipa Uskokovic, Radanov, em su se bolje pokazali em su neuporedivo talentovanija
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav je igrac Nenadic ? Momak je 94 godiste, nije mator, a vidim po statistici lepo poena daje.
Korisnikov avatar
By djokonda
milanezija napisao:Ja stvarno ne kapiram poentu kod fmp-a: Seslije, Nenadica, Jeremica, Boze, Pota pa i Bursaca. Bolje sve to da su klinci tipa Uskokovic, Radanov, em su se bolje pokazali em su neuporedivo talentovanija
Koncepcija...Fića ionako ''preuzima odgovornost'' tako da ti ne trebaju talenti nego peglači...borbeni igrači koji igraju od lopte, trude se u odbrani i zaleću se na ofanzivni skok...neko mora i da pokrpi rupe koje Fića ostavlja u odbrani a to nikako ne mogu ti talentovani klinci.
Kakav je igrac Nenadic ? Momak je 94 godiste, nije mator, a vidim po statistici lepo poena daje.
borben igrač koji igra od lopte, trudi se u odbrani i zaleće se na ofanzivni skok
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]