Stare teme
By DVS15
Bodiroga i Stojaković i generalno igrači 90ih što su odlazili uglavnom u Grčku su bili stariji.Mahom su svi po odlsku igrali odmah ili eventualno posle godinu dana senorsku košarku.Ova deca sada odlaze a jedva da su postali pioniri,sve mlađe kategorije će proći negde tamo.Možda bi se na primer odlasci Radičevića i sad Stojanovića mogli uporediti sa tom generacijom 90ih.
Inače mislim da je ovo jako loše i da će se neizbežno odraziti na našu košraku od reprezantativnog nivao pa naniže.Prava epidemija postala.
Nema načina da se pravno zabrani.Jedino da klubovi nekao podignu novo uslova i brige o mladim igračima.
I u Kraljevini Srbiji su mladi ljudi odlazili na školovanje u inostranstvo pa se sa stečenim znanjem vraćali u Srbiju. Nije problem u odlascima, fluktuacije postoje i u bogatim društvima. Problem je u otpisivanju i etiketiranju onih koji odu. Da li je moguće da samo oni koji su otišli vrede I da je sistem bio sposoban da stvori samo njih. Ako je u Srbiji struka toliko jaka zašto onda nema više izvanrednih igrača? Ili su ovi koji se prozivaju možda nastali van sistema?
Koliko to u svim mlađim kategorijama ima reprezentativaca a nisu iz nekog od beogradskih klubova?
Koliko je menadžera kroz igrače koje zastupaju prisutno u mlađim reprezentativnim kategorijama?
Kakva je razlika za klub iz provincije da li je dete otišlo u Beograd ili inostranstvo?
Zašto bi odlazak u inostranstvo loše uticao na kvalitet igrača?
Zašto odlazak automatski znači da nema igranja za reprezentaciju?
Моја деца тренирају баскет; син 2003. ћерка 2005. и због њих сам почео да пратим интензивније млађе категорије.

Пошто је клинац већ одиграо две сезонске лиге, могу вам из прве руке рећи да од 2002-2005. има много талентоване деце.
Оно што је постало новина је да је кошарка постала рапидно популарна код девојчица и да је чест пример да на терену девојчице заузму терен и да играју 2-2 или 3-3 или играју против дечака. Ово је постала свакодневна појава.
Виђам их да изађу па вежбају шут на кошу или дриблају док их се не скупи довољно...
Edibledi napisao:чест пример да на терену девојчице заузму терен и играју против дечака.
Mucki uvale manju loptu i onda vola u dupe ne mozes da pogodis a one samo prangijaju.
BBBbbb napisao:
Edibledi napisao:чест пример да на терену девојчице заузму терен и играју против дечака.
Mucki uvale manju loptu i onda vola u dupe ne mozes da pogodis a one samo prangijaju.
:lol: :lol: :lol:
Roditelji im uvek nekako greškom kupe sedmicu.
I moja ćerka igra sa sedmicom, neće ni da čuje za šesticu.
Ne znam kako je sad, ja se jos uvek secam scene od pre sad cak i dvocifrenog broja godina.
Dolaze tri devojke na basket, kao mozemo da igramo, mi protiv vas. Mi vec onako nevoljno, kao ajde, razmisljajuci kako ce se smorimo. (Jbga basket je basket, a zene su zene, ne mesamo to dvoje)

Jos one u fazonu kao nemojte se trudite previse, mi smo slabije.

Prvi napad, njihova lopta, krenula jedna na ulaz. Ja kao ispratim podignutih ruku, kad samo sevnu lakat u stomak. Ja vise sokiran nego sto je ista bolelo, pogledam u lakat, kad ono neka tetovaza niz podlakticu. Ispostavi se devojke ozbiljno treniraju basket. Zabise nam jos par suteva pre nego sto smo se opasuljili i uzeli im loptu.

Ali brate tek tad krece horor, uvalise nam njihovu loptu - sesticu, mi nismo obracali paznju pre pocetka partije. Pa jbte osecali smo se ko poslednji idioti - svaki sut zakivamo eksere na tabli ili airball.

Sad se vise ni ne secam ko je pobedio tu prvu partiju, verovatno one, ali sledeca se igrala sa sedmicom i sa igrom u reketu s nase strane.
A jeste i muskarcine, igrate niski post sa curama :D

Ja sam imao slicnu scenu, dosle cure igrati sa nama, i podijelicemo se. Hajd znao sam tad Milicu Deuru i Sasu Cadjo, sa njima sam igrao dosta puta, ali dosla neka riba, 190cm, 85kg, solidno gradjena. i igra u reketu protiv mene, 10 laktova minimum, u zube, potiljak, pod rebra, u muda, ispod pazuha... Probala je i u sisu ali je odustala kad je skontala da nemam mlijecne zlijezde :D
BBBbbb napisao:Ne znam kako je sad, ja se jos uvek secam scene od pre sad cak i dvocifrenog broja godina.
Dolaze tri devojke na basket, kao mozemo da igramo, mi protiv vas. Mi vec onako nevoljno, kao ajde, razmisljajuci kako ce se smorimo. (Jbga basket je basket, a zene su zene, ne mesamo to dvoje)

Jos one u fazonu kao nemojte se trudite previse, mi smo slabije.

Prvi napad, njihova lopta, krenula jedna na ulaz. Ja kao ispratim podignutih ruku, kad samo sevnu lakat u stomak. Ja vise sokiran nego sto je ista bolelo, pogledam u lakat, kad ono neka tetovaza niz podlakticu. Ispostavi se devojke ozbiljno treniraju basket. Zabise nam jos par suteva pre nego sto smo se opasuljili i uzeli im loptu.

Ali brate tek tad krece horor, uvalise nam njihovu loptu - sesticu, mi nismo obracali paznju pre pocetka partije. Pa jbte osecali smo se ko poslednji idioti - svaki sut zakivamo eksere na tabli ili airball.

Sad se vise ni ne secam ko je pobedio tu prvu partiju, verovatno one, ali sledeca se igrala sa sedmicom i sa igrom u reketu s nase strane.
tetovirane djevojke prije dvocifrenog broja godina?! gdje si odrasto?? u južnom centralnom los anđelesu :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]