Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Pink Panther
dovlimir napisao:
Pink Panther napisao:Žao mi je što nema cibone na turnirima. zapečatiili smo si sudbinu odustajanjem od eurolige ljetos (seniorske jel),a sigurno imamo najjače 97 u Europi uz fine dodatke 98 i 99. Šteta stvarno...
da, Zizic, Slavica, Bozic...
Skokna i zubac još od velikih talenata , zubac se tek vraća iz ozljeda, ali riječ je o igraču koji ima veći upside od zike.
Skokna je prvi play te generacije u rep , fizički odličan, šut isto, no mora pod hitno popraviti razumijevanje igre inače će mu se karijera usmjeriti prema nekom combo igraču ala kus ili rasic. Dečko dobro trenira, sad je nagrađen za to putovao sa prvim timom u bg na meč sa zvezdom.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Pink Panther napisao:
dovlimir napisao:
Pink Panther napisao:Žao mi je što nema cibone na turnirima. zapečatiili smo si sudbinu odustajanjem od eurolige ljetos (seniorske jel),a sigurno imamo najjače 97 u Europi uz fine dodatke 98 i 99. Šteta stvarno...
da, Zizic, Slavica, Bozic...
Skokna i zubac još od velikih talenata , zubac se tek vraća iz ozljeda, ali riječ je o igraču koji ima veći upside od zike.
Skokna je prvi play te generacije u rep , fizički odličan, šut isto, no mora pod hitno popraviti razumijevanje igre inače će mu se karijera usmjeriti prema nekom combo igraču ala kus ili rasic. Dečko dobro trenira, sad je nagrađen za to putovao sa prvim timom u bg na meč sa zvezdom.
vidio sa da je bio u sastavu. za Zubca sam cuo, ali za njega ne.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:Mazalin protiv Stelaazure za 37 minuta na terenu sut iz igre 0/12 i 7 izgubljenih lopti :shock:
a bender protiv virtusa 43 poena, 21 skoka, 5 ukradenih lopti, 6 asistencija i 2 blokade za valorizaciju 66.
nikad dosad u životu nisam vidio valorizaciju 66 :o

btw maza se psiholški raspada u cedeviti,moj komentar je da me boli kurac sam si je ovo birao,neka čoškari i "poštuje principe" kod repeše,mogao je biti u svom klubu ove sezone ono što je lani bio šarić.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Pink Panther napisao:
Karaburac napisao:Mazalin protiv Stelaazure za 37 minuta na terenu sut iz igre 0/12 i 7 izgubljenih lopti :shock:
a bender protiv virtusa 43 poena, 21 skoka, 5 ukradenih lopti, 6 asistencija i 2 blokade za valorizaciju 66.

btw maza se psiholški raspada u cedeviti,moj komentar je da me boli kurac sam si je ovo birao,neka čoškari i "poštuje principe" kod repeše,mogao je biti u svom klubu ove sezone ono što je lani bio šarić.
imate nevjerovatan potencijal u rasponu od '94 do '97 generacije, i mogli biste imati dominantnu repku, kao Spanija. Saric, Mavra, Hezonja, Bosnjak, Marinelli, Arapovic, Mazalin, Bender, Slavica, Bozic, Zizic... ne znam jesam li zaboravio koga? plus sto mozete koristiti Bogdanovica i Tomica dok ovi klinci ne sazriju i kada to spojis dobijas vrhunsku ekipu.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
dovlimir napisao:
Pink Panther napisao:

imate nevjerovatan potencijal u rasponu od '94 do '97 generacije, i mogli biste imati dominantnu repku, kao Spanija. Saric, Mavra, Hezonja, Arapovic, Mazalin, Bender, Slavica, Bozic, Zizic... ne znam jesam li zaboravio koga. plus sto mozete koristiti Bogdanovica i Tomica dok ovi klinci ne sazriju i kada to spojis dobijas vrhunsku ekipu.
treba playmaker!!! prije svega,uvjeren sam da frendači arapović i mazalin teško mogu biti standardni reprezentativci jer nemaju karaktera i malodušni su.to nema veze sa njihovim prelaskom iz cibone u cedevitu, arapović ima problem nedostatka centimetara jer je klasična petica u tijelu četvorke i on sada mora mijenjati cijeli način igre i drugačije raditi na svojem tijelu. postane li igrač ala felipe reyes može se lupati nogom u dupe od sreće. inače,arapović je tehnički najpotkovaniji centar kojeg sam vidio u životu,ali šta mu to vrijedi??? mazalin ima apsolutno pogrešan razvoj i trenutno je četvrti po potencijalu u 97 godištu na razini hrvatske,a do prije godinu dana je bio prvi na razini europe.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
1. ??? , mavra , marinelli
2. hezonja, božić ( bošnjak )
3. bogdanović, slavica , mazalin
4. bender, šarić ( arapović )
5. tomić,žižić,zubac

ovako nekako bi to moglo ići za 3,4,5 godina.
tipa jedan nik slavica ima sirovi potencijal da se smrzneš.bek 203 cm, eksplozivnost,elitne fizikalije,sjajan šut.ali on još jako puno mora raditi na koncentraciji,na razumijevanju igre, nema pojma o obveznom dijelu.ali tih par stvari u kojima brutalno odskače ga čine čak nba potencijalom jer on tu igru ako mu se desi klik lako može prenijeti na viši nivo.po meni je po konačnom otencijalu ispred lovre mazalina. eksplozivniji je, doduše slabiji sa snagom trenutno,ali mazalin je osuđen na rolu point forwarda. nik može postati elitno europsko krilo-bek. iako dugo nisam bio njegov fan, moram ga pohvaliti,trenira , onako blentast kakav je jako je napredovao,sve više uči košarci.naučio je da nije košarka zakucavanje i trojka već da se mora izboriti kroz obranu,kroz drfenzivnu tranzciju,da mora ići na svaki skok u napadu kao najmlađi igrač,da je gora stvari ne napraviti boxout od promašenog zicera,da nemora kod svakog closeouta pošto poto šutnuti trojku nego sve više driblingom napada u odgovarajuću stranu....još ga malo jebe strana pomoći i razumijevanje napada,ali popravlja se.

božić dođe kao neki moderniji komazec. košgeter.dobro tijelo. odlično radi u zagrebu i napredovao je jako,on dosada nije imao dodira sa vrhunskim trenažnim procesom jer tada nije dao iz bjelovara radi škole.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
dovlimir napisao:Mavra, Marinelli?
obojica više back up bi bili idealni,nego prvi
ali možda smo razmaženi jer na svim drugim pozicijama jer lutrijski nba potencijal pa se više nezna cijeniti ove.
stvar je da su odigrali tek nekoliko odličnih utakmica unazad mjesec dana u olimpiji i ciboni i da tek kada ovo postane standard možemo najavljivati kako imamo playmakere.neka još par mjeseci pa ćemo ih stavljati u rostere.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Pink Panther napisao:1. ??? , mavra , marinelli
2. hezonja, božić ( bošnjak )
3. bogdanović, slavica , mazalin
4. bender, šarić ( arapović )
5. tomić,žižić,zubac

ovako nekako bi to moglo ići za 3,4,5 godina.
tipa jedan nik slavica ima sirovi potencijal da se smrzneš.bek 203 cm, eksplozivnost,elitne fizikalije,sjajan šut.ali on još jako puno mora raditi na koncentraciji,na razumijevanju igre, nema pojma o obveznom dijelu.ali tih par stvari u kojima brutalno odskače ga čine čak nba potencijalom jer on tu igru ako mu se desi klik lako može prenijeti na viši nivo.po meni je po konačnom otencijalu ispred lovre mazalina. eksplozivniji je, doduše slabiji sa snagom trenutno,ali mazalin je osuđen na rolu point forwarda. nik može postati elitno europsko krilo-bek. iako dugo nisam bio njegov fan, moram ga pohvaliti,trenira , onako blentast kakav je jako je napredovao,sve više uči košarci.naučio je da nije košarka zakucavanje i trojka već da se mora izboriti kroz obranu,kroz drfenzivnu tranzciju,da mora ići na svaki skok u napadu kao najmlađi igrač,da je gora stvari ne napraviti boxout od promašenog zicera,da nemora kod svakog closeouta pošto poto šutnuti trojku nego sve više driblingom napada u odgovarajuću stranu....još ga malo jebe strana pomoći i razumijevanje napada,ali popravlja se.

božić dođe kao neki moderniji komazec. košgeter.dobro tijelo. odlično radi u zagrebu i napredovao je jako,on dosada nije imao dodira sa vrhunskim trenažnim procesom jer tada nije dao iz bjelovara radi škole.
upravo to. sto se pleja tice, uvijek mozete uzeti nekog Amera, ali poenta ostaje ista. imate strasan potencijal. plus sto Bogdanovic i Tomic mogu igrati jos dosta dugo na vrhunskom nivou.
iz ovog tvog opisa Slavice, rekao bih prije da su to djecije bubice nego neko veliko nerazumjevanje igre. treba ga zategnuti, i promjeniti mu te neke navike, koje su po meni vise plod tinejdzerskih frustracija NBA ligom :)
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]