Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Evo nešto za danas, što ne prati ovdje gotovo niko, a trebalo bi doći.

Rukomet SEHA liga...
Metalurg - Borac H1 (-5.5), Borac dole gubi po 10 razlike s najjačim timom, a danas ide drugi tim dole, hendikep je poklon.

Fudbal Bosna i Hercegovina....
Velež - Vitez 1, Velež ima dosta jači tim, finansira ih premijer Federacije Nermin Nikšić, i kec je siguran. Vitez ako ne ispadne može se udarati nogom u dupe.

Sarajevo - Radnik 3+, Sarajevo drži malezijac Tan, predsjednik kardifa, imaju daleko najjči tim po igračima, i sve sem 3-4 komada u mreži Radnika bilo bi seznacija.
Korisnikov avatar
By miki
Kako ne videh ovo ranije :doh: Sve si ubo, bravo :clap:
Pisi slobodno cesce kad naletis na ovakvo neke ''poklon'' tipove. :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Danas na predavanju gledao lude tikete na Mocartu i vidim neki pali na milion dinara zbog jedne utakmice,a falio im je jedan gol.
Ja ne znam,ja bi' se ubio :D
Korisnikov avatar
By Antoine
BogdanB napisao:Danas na predavanju gledao lude tikete na Mocartu i vidim neki pali na milion dinara zbog jedne utakmice,a falio im je jedan gol.
Ja ne znam,ja bi' se ubio :D
Svakodnevno se to dešava. Isto tako zabadaju 100-200.000 na 20 dinara
Korisnikov avatar
By Antoine
Salvatore Guliano napisao:Tonie daj iskucaj nesto sto se cesto igra a nije logicno :) da uzmemo i mi neke pare
Hoću, kad mi prvi put za ovih x godina koliko si ovde napišeš nick pravilno.

Nego, poeni na rukometu, odnosno + golova, tu ljudi uzimaju dobre pare, ali rukomet ne pratim dovoljno da bih davao savete.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine napisao:
Salvatore Guliano napisao:Tonie daj iskucaj nesto sto se cesto igra a nije logicno :) da uzmemo i mi neke pare
Hoću, kad mi prvi put za ovih x godina koliko si ovde napišeš nick pravilno.

Nego, poeni na rukometu, odnosno + golova, tu ljudi uzimaju dobre pare, ali rukomet ne pratim dovoljno da bih davao savete.
Ti si za mene Antonije i gotova stvar :)

Ajde ako naidje nesto zanimljivo javi
Korisnikov avatar
By Stiglitz
bezobrazno visoka kvota na Partizan cak 14 :shock: kao da igramo protiv Barselone ...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Stiglitz napisao:bezobrazno visoka kvota na Partizan cak 14 :shock: kao da igramo protiv Barselone ...
A sta kao nije realna kvota? Pa nasamarace nas ocas posla.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]