Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Bravo bre!!! Kakva energija..Svaka cast za svaki atom snage koji ste izvukli..

Pre svega nadam se da je Holins dobro.. Igra vrhunski u poslednje vreme..

Moram da pohvalim Vanilicu..Vuce od starta sezone..

Idemo dalje pa koliko doguramo..

BRAVO JOS JEDNOM!!!

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Dobar skor uz par bezveze izgubljenih utakmica
Momci su bas iscrpljeni, prijace par dana pauze i laksi protivnik

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Iskreno skor je realan, mogli ste dobiti vi još dosta utakmica, ali mogli ste i još par da izgubite, no tako je kako je. Puka sreća vas je dovela do mesta u TOP8, jer da nisu izbacili Ruse mnogo više bi vam trebalo i mislim da ne biste mogli u plej of nikako. No, tako se pogodilo...

Sad se vidi ono da vam fali prvi centar i s njim biste dobili dodatnu i dubinu i širinu, to mi nikako nije jasno zašto niste realizovali. Možda sad da pojurite Vilijamasa ili onog drugog zveronju iz Lokomotive na petici, ili je istekao rok za registraciju igrača u EL?
Korisnikov avatar
By The Answer
Skor nije realan. Trenutno i sa Rusima Zvezda je na 1 pobedu od osmog mesta, Monako ima 14-14, jeste, sledi 4 gostovanja i domaćinstvo prvaku Evrope do kraja ali opet... teško da je većina na početku sezone, a naročito kako je ista tekla i kako smo igrali nekoliko utakmica naročito kući, očekivala ovakav skor i ovu trenutnu poziciju.
Korisnikov avatar
By Zex88
Vrhunski je skor.. A tako lako je mogla biti jos koja.. Imali smo dobijene meceve protiv Efesa i Zenita..
Da smo bili zdravi i da nismo uzeli Cirbija da splavari moglo je biti ludilo sezona..

Korisnikov avatar
By Zex88
Drugar danas bio sa Pefijem,pokidao je ligamente prsta..Veliko je pitanje da li ce igrati do kraja sezone..

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Kojeg prsta?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Mislim da je palac na desnoj ruci..

• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47