Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Ja sam planirao da gasim sredinom trece i cistom srecom da sam nesto citao na netu tad nisam, a ostalo je istorija. Strasan SB
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne pratim ti ja ovaj sport ič, ako sam odgledao par tekmi ono kad je bilo na 3k pre 15 godina ili kad već i toeto, jedva i pravila znam tj ne znam sva... ali sam noćas uživao i mnogo mi je drago što nisam spavao. Kažu čike s televizije da je ovo bio najbolji superbowl. I Brejdi... Za nešto sam skoro pisao na forumu da su se i za manje filmovi pravili, e ovo je baš za film, za jednu pravu malu lepu bajku! Bra'o!
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Nisam gledao sinoc danas upalio komp skinuo torent i na posao bez citanja vesti i poruka. A onda spektakl do malopre :)
Pre dve nedelje bi ruku dao da Atlanta dobija lagano ...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kako nisam video poruku posle utakmice GB - Dalas :D
Bio sam za to da Atlanta osvoji posto je moj omiljeni tim GB ispao a zatim i Stilersi. Na kraju,posle onakvog preokreta,bilo mi je drago sto su Patriote uzele. Sramota sta je Atlanta dozvolila.
Hteo da odem na spavanje i reko,da pogledam drajv Atlante,oni izgubise loptu,pa da pogledam drajv Patriota,oni postignu TD i onda sam ostao do kraja. Mislio sam da je gotovo kada sam hteo na spavanje ali ipak nije

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By BogdanB
Gledao zadnjih 6 minuta, ono je show bio.
Kada pogledam Sijetl, to su uvek sranje utakmice i eto,juce ne pogledam, eto sta se desi.
Mada, previse sam se smorio povredom Rodzersa

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BogdanB
Sudije najveci kancer NFL-a

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48